Hirdetés
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Most ránéztem a hard indexre. Végülis ugyanaz mint a medium, nem nehezebbek az ellenfelek, én azt hittem durvább lesz. Annyi, hogy 75 pont helyett 100 pontot kell összeszedni. 450ezer kredit jön be körönként boosterrel, 7-10 perc között van egy kör.
De ide is bejönnek a népek mindenfélével, Frost, Gara, Excalibur, Banshee... A végén persze a legtöbb pont/kill a Rhinosoké...
-
Dewri
aktív tag
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Az a vicc, hogy bejönnek Volttal meg Limboval is indexezni 4-6-os emberek... A végén látszik is, 0-5 kill, hasonló pontszerzéssel...
Boosterrel mediumon 270ezer nettó jön be (310, de 40et be kell tenni az elején ugye). Hardot nem próbálom, mert ott a stressz faktor még erősebb (ha nálam az érme, leviszi a hp-t), nem vállalom be az esetleges buktát. Mediumon átlag 7 perc alatt megvan a kör.
@ViZion
Kredit boosterrel mindenképp célszerű indexezni. Ha még megvan, bemehetünk, a Wukong elég erős, Ignis is mehet, láttam másnál is. A zsét meg megkapod ha nyerünk, mindegy hogy szerepelsz. Én most 2 napig úgyis indexezek, mert össze akarok kalapozni pár milliót. Kár hogy a valóságban nem így megy...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Entware topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs