Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Klán dojoban lehet trédelni? Én eddig a fiamnak is maroo bazárban adtam oda a modokat, amiből nekem volt, neki meg nem, de mindig elvitt tőle egy csomó kreditet a tradelésért (mondjuk tőlem is, de nekem nem fáj, mert jobban pluszban vagyok, ő meg gyakorlatilag azért játszik, hogy elindíthasson egy-egy gyártást. Nyilván kevesebbet is tolja szerencsére
)De akkor ha klan dojoban ingyen lehet tradelni, az egy fokkal jobb, akkor már legalább vele tudnék plusz költségek nélkül biznicelni.
De köszönöm az ajánlatot, lehet élek vele, és majd akkor eltradelem veled valami értelmesre, amikből nekem már 3 van...
Most lehet csak belépek a napi bónusz miatt, de mivel van tarkov kódom, a következő héten valszeg azt fogom nyúzni én is főleg. Ha nembejövős lesz, akkor nem marad más, csak a warframe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- bitpork: Ha Isten létezik...
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)