Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

Rhinoból létezik prime még a játékban? mert a wiki-n hiába keresem, nem írják, hogy hol lehet érdemes farmolni a darabjait.
    Nekem jelenleg 4 darab 30-as frame van, egyik sem prime. A rhino van feljavítva 60 pontig, és azzal is tudok a legjobban érvényesülni, azért gondoltam, hogy ha lenne prime variánsa, lehet rápróbálnék.
    A vaubanom is tetszik, de akkor már inkább abból is a prime kellene nyilván.
    Volt annyira nekem nem jön be, meg a trinity-t sem tudom szerintem úgy használni, ahogy kellene.

Viszont Frost primehoz már csak egyetlen darabom hiányzik, ha jól rémlik, régen egy defense körben a frost aurája alap volt, mindig ott állt a cyropodon, és pakolta a jégbúráját. Lehet a voltot eladnám, ha meglenne a frostP utolsó darabja.

Egyébként vehetnék platinumot is kis csomagban akár mindkettőnknek, 10 dolcsi végül is nem a világvége egy ingyenes játékban, de mivel nem látom, hogy egy frame vagy fegyó slot önmagában mibe kerül, Meg nem is ír semmit, hogy mennyim van, csak szól, hogy nincs slotom...
    Így nem igazán látom megalapozottnak, hogy a kiadott pénzért mit kapok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés