- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
Cseri0058 #8646 üzenetére
Utánnanéztem a dolognak, mindent a saját felelősségedre csinálj
Ezt a hivatalos fórumról idézem:"To fix your issue enable HPET in BOTH your Operating System and in your BIOS. Especially if it's only enabled in your BIOS or only your Operating System.
---I've had this issue since I started playing - Scoreboard, map, tech tree, and score board after a mission all freeze the game for 4-10~ seconds.
FPS goes from purple to 0 red then back to purple. Actual game plays with out issue though even on high settings.Failed attempts to fix: Changed all Graphics settings to every possible value!! dx9, dx11, winXP, disabled intensive features like AA, FXAA, VSYNC, Shadows, Reflections, .etc... Unplugged USB devices, ran aces process with restricted CPU affinity, as-admin, full screen/windowed full screen/non-native screen resolution/native screen res, disabled Steam's Overlay, and many other things. Interface lag was never reduced.
Finally fixed it. I've enabled HPET in my BIOS, and in my Windows 7. Instructions on how to do this below:
To enable HPET in your OS:
Open Command Prompt as Admin, and type in:
bcdedit /set useplatformclock true
Reboot <- RequiredTo enable HPET in your BIOS:
Restart your computer, enter your BIOS Setup (Probably F2, F8, F10, or Del button)
Look for HPET, may be called "ACPI HPET Table", enable it
F10 to save and exit BIOS Setup-
To disable HPET:
Open Command Prompt as Admin, and type in:
bcdedit /deletevalue useplatformclock
Reboot
Disable it in your BIOS Setup too(The times are mostly guesses, at-least what it 'feels like')
Lag BEFORE enabling HPET:
- Scoreboard in multiplayer mission: 4-8~ seconds to open, causes freeze every 2 seconds for atleast 1-2 seconds, unusable
- Map in multiplayer mission: ~4 seconds to open
- Tech Tree: freezes game for 3-4 seconds EACH time it's open, including changing countries while tech tree is open
- Scoreboard Results after mission: extreme lag until the last player names are drawn - animation steps take 1-3 seconds each, can't move mouse until it's finished
- Opening Profile, and specific other features that create windows: freeze for 1-3+ seconds
- Almost all other windows would freeze for 2-3 seconds after pressing an OK/CANCEL button whether settings were changed or notLag AFTER enabling HPET:
- Scoreboard in multiplayer mission: 1-2 seconds to open
- Map in multiplayer mission: < 1-1.5 seconds to topn
- Tech Tree: freezes game for 1~ second, can change country with Tech Tree still open
- Scoreboard Results after mission: animation still lags a bit, finishes quickly
- Opening Profile, and specific other features that create windows: freeze for less than a second it seems
- Almost all other windows close instantly after pressing an OK/CANCEL button nowI also see better performance in general while in Windows 7 Home Premium (in terms of Interfaces and animations)
-
TLDR; Had same issue, went away after enabled HPET in BIOS and Windows 7"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha ez megoldaná a problémát, viszont számítógép ki- és bekapcsolása után megint előjön, akkor valszeg nem mentette el a változtatásokat a rendszer. Erre:"Use bcdedit /set useplatformclock false and check if "no" value has been set.
Do not use bcdedit /deletevalue useplatformclock"
Illetve még találtam ilyet is:
-
RG4L
őstag
válasz
Cseri0058 #8646 üzenetére
Úgy emlékszem van rá megoldás, valamelyik nap írj még egy hozzászólást, megkeresem majd neked.
Francia: nyugiiiiiii, ez nem csak a Ho 229-re igaz, had ne kelljen sorolni a példákat. Sajnos vagy nem, de szükség van az ilyen gépekre a németeknél és a japánoknál is. Muszáj, mert másképpen főleg a japán ágon egyszerűen nem lenne Tier 5. Ez nem fasza így.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #3629 üzenetére
Pont ezért hisztiztem múltkor, hogy állandóan kicsinálják vagy a csövet, vagy a tornyot. Mondjuk én meg ma második lövésből kigyepáltam az IS-1 crew-jait, legalábbis úgy gondolom így volt, mert hirtelen surface unit destroyed, az IS-1 meg ott maradt szinte sértetlenül. Amúgy nagy általánosságban itt nem kell attól tartani, hogy toronyról pattog az ember, bátran kell lövöldözni azt is, inkább mint a testet, mert nagyobb az esélye a kill-nek, illetve annak, hogy lesérül az ágyúja. Meg itt nincsenek olyan képtelen baromságok, hogy a majd 135-ös pennel rendelkező Tigris AP skulóját pattintja 50 méterről szemből a SU-152. Akárhányszor találkoztam vele, mindig belőttem a rohadékot. Itt nincs semmi idióta randomfaktor, akkor pattan amikor tényleg pattannia kell. Nagy kaliberű lőszereknél nagyon ritkán találkozok "target undamaged" anomáliával, nem úgy mint a WoT-ban, ahol 5 egymás utáni lövésből (50 méterről, oldalról, sőt sokszor motortérről is) "didn't penetrate that armor", ami megint a vicc kategória. Elnézést a WoT-osoktól, hogy mindig felhozom, de ez az igazság.
Ami nagyon tetszik még, hogy szinte pontosan tudom, hogy mikor fogok kigyújtani valakit. Elég csak a motortér környékére célozni, és vagy instant kill, vagy motor kaputt, vagy gyullad szegény pára. WoT-ban lövöldözheted a seggét, ha nem tudod hol a weak point.És igen, jól írja Micsurin kolléga, az életben is sokszor volt instant ágyú leamortizálás, elég volt oldalról a tornyot úgy belőni, hogy többé ne tudják mozgatni az ágyút. Az a jó ebben a játékban, hogy igazából most nem tudom eldönteni, hogy melyik a nagyon jó tank. van, hogy oneshotolják a Tigrincset, de máskor meg kibírja még az atomtámadást is.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #3626 üzenetére
Jaja, pont azon folyt az említett meccsem, észre is vettem, hogy ez nem ilyen volt korábban. Vedd úgy, hogy nagyon ősz van, szépen sárgulnak a lombok
Nekem amúgy összességében tetszik az a kevés pálya ami van, de még bőven rájuk fér a reszelgetés, bugok vannak még, főleg azt utálom amikor töröm át a kőkerítést, és visszapattog a tank a leszakadó kövekről. Inkább ki szoktam most már kerülni. A spawnolás örök probléma, fákba, sziklák tetejére rak sokszor. Villogó/nano-VGA felbontású textúrák pár helyen. Egyes egységek a földbe süllyedve közlekednek (lásd új flakpanzer). Bugos irányítás, helyben néha darabosan forduló tank. A lövés nem csinál igazi torkolattüzet, helyette a cső mellett szorosan indul ki a lövedék a toronyból. És még hosszú a lista. De minden hibája ellenére számomra már most is sokkal élvezetesebb mint a "konkurens".
-
Fel
addikt
válasz
Cseri0058 #3389 üzenetére
Kapott már ennél nagyobb csomagot is a CBT kliens.. Sokat nem jelent a patch-ek mérete, mert nem a tartalom bővítés a cél - nagyon helyes módon.
Egy új tank jött amúgy, a JgdPz IV PaK 42 löveggel:
A többi változás részletesen: [link]
Ezeken kívül bekerült még több, az 1.39-es update-ben érkező repülőgép is (F82, F84, Fw 190 A-1), és mintha több lenne a megvehető prémium gépek száma is (bár ezt korábban nem figyeltem..). -
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #3385 üzenetére
Lehet hogy pont ez
Megyek is megnézem, hátha beenged..LnB:
Rugalmasak a srácok, szerencséd volt. Én is jártam már majdnem így, szerencsére észrevettem hogy gyökér vagyok.anytime:
Figyeld meg még pár év, és a játékborítókon nem csak PC, PS3, Xbox, Mac szerepel majd, hanem iOS, WP8.1, és Android is. -
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #3283 üzenetére
Igen, reggel 8-ig, a schedule alapján. vagy már van új schedule a nyitvatartásra?
Nekem ez a legutóbbi:Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Tuesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Wednesday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Thursday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Friday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT
Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT & 11:00 GMT - 16:00 GMTRG4L:
Nem vagy semmi, ennyi erővel játszhatnál már SB-t isDe mondjuk nem rossz ötlet a dolog, mert az irányítás marad ugyanaz,csak épp semmi segítséged nincs, az ellenséget illetően.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #3241 üzenetére
Oszt mé' volt nyitva a szerver, én meg nem tudok róla?
Ez most valami unofficial nyitvatartás volt? Engem is megfogott, sokkal jobb így tankozni. Féltem tőle, hogy mennyivel könnyebb lesz célra tartani, csak a billegést kell kivárni, de nem, mert akkor sem garantált hogy betalálsz ha stabil a kocsiszekrény. De szerencsére itt nincsenek olyan anomáliák mint a WoT-ban, hogy 300 méteren 5-6 métert széthord egy ágyú (ha az idióta randomfaktor úgy gondolja)
Amúgy nagyon durva, hogy mennyire a modulsérülés számít, a legutóbbi stugos videómon látszik picit amikor ráfordulok a T-34-re, hogy már szarrá lőtték a Stug elejét, de még mindig üzemelt. Ergo lehet lyukas egy tank, ha nem találtak el semmi létfontosságú szervet. Amúgy ebben sokkal többször pusztul le az ágyúmechanika, mint a WoT-ban. Vagy nem forog, vagy fogja magát és lelógatja az orrát. A kigyulladás szinte tuti, de nem ritka a oneshot sem, ha ammo racket kapsz. Tényleg életszagúbb. Van hogy 20 találattól se, de van hogy 1-től meghalsz.RG4L:
Akkor ma állat voltálHiába, aki tudja hogy mit kell csinálni, meg is nyerheti a meccset.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #3236 üzenetére
Ugye nem most délután készült? Mondd hogy nem. Mert hivatalosan reggel volt ma szerver 8-ig.
Így meg vissza se tudom nézni, ha nem enged be a game, "connection refused".vhw:
Igen. Ezzel fejezik ki "tiszteletüket" a WG produktumának.#3223 torz on borz:
+1. Gondolom senki nem ér rá mindig ugyanabban az iőben, én 4 napot dolgozok, 4 napot nem (12 órában), értelemszerűen a szabadnapjaimon akár bármikor jó..LnB:
Jahh a google doc nem lenne hülyeség, egyszerűbb az alapján képben lenni, mint itt folyton görgetni a topicot.#3219 RG4L:
Japókat sokan nem preferálják, de nem is baj, annál nagyobb öröm velük meglepetést okozni
Amúgy köszi a tegnap esti szakaszozást, nem voltunk valami effektívek, de legalább az utolsó kör meglettTh1sN04ll:
"A teljesség igénye nélkül saját gépről futtatva kliensel!" Haggyad má', azon a gépen a pasziánsz is akad. -
Szőrös
veterán
válasz
Cseri0058 #3177 üzenetére
Miért lenne gáz ? Felejtsük el a wotos beidegződéseket , ez nem arról szól hogy varázsütésre hiphop megjavul egy harckocsi vagy valamelyik modul , ha sérülést szenvedtél próbáld meg kezelni és úgy tovább harcolni.
Én baromira remélem hogy követik a WT:AF által kitaposott utat és maradnak a realitás talaján amennyire lehet. -
JackFeryll
őstag
válasz
Cseri0058 #3066 üzenetére
Csak déltől.
Current Test Schedule
Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Tuesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Wednesday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Thursday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Friday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT
Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT & 11:00 GMT - 16:00 GMT -
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #3063 üzenetére
Ne agyalj rajta, vedd meg, ettől olcsóbb pakk már nemigen lesz, és legalább az open előtt beletanulsz a dolgokba. Most értem haza munkából, leszedtem az updated launchert, telepíti a cumót, a lényeg a play gomb felett pirossal
Most lefekszem, aztán délután ránézek a dologra, bár sok időm nem lesz játszani, azért 1-2 kört megyek.
-
RG4L
őstag
válasz
Cseri0058 #2991 üzenetére
Ha amerikai gépekkel bárkit is le akarsz fordulni, akkor ott magával a játékstílussal van baj.
Boom and zoom all day, ugyanez igaz a német gépeke is. Angolok tűzereje egyébként nagyon rendben van, és a tier 4-es Spitfire gépek kib*szott jól másznak és fordulnak is, ha jól emlékszem, a tűzerejükkel sincsen baj, a Hispano cannon szerintem nagyon üt. A legjobb mászó emelett még az amerikai F8F (tier 4, két verzió: csak MG/csak CNN).
A Cobrák összességében kis tűzerővel rendelkeznek, itt gondolok arra, hogy oké az a 37-es cannon mindkét P39-esen ott van és mindhárom P63-ason is, de én mindig is gyengének találtam a tűzerejét, akkor már inkább az F4U széria, illetve a P47, P51... és innen már a jet gépek sincsenek messze!Japán picit vegyes, az A6M széria gépei nagyon jól fordulnak, fegyverzetük kb. ugyanaz mint a brit Spitfire-öknek, de tényleg elég papír gépek. Ugyanakkor a másik ág vadászai (Ki 61, Ki 84) elég rosszul forduló gépek, és a mászásuk fele olyan jó, mint az amerikai vagy német tier 4-es gépeknek.
Jól mászó, jól forduló, jó tűzerejű gépek a Spitfire-ök, de a legjobb az lenne, ha mennél minddel, és megtapasztalnád magad.
Oroszokról inkább nem írok. -
Edem05
őstag
válasz
Ha jól forduló gépet akarsz akkor a japokkal kellene menned, de ahogy írta itt a fórumtárs igazi papírgépek. Viszont van olyan köztük ami egész jó tűzerővel rendelkezik (pl.: A6M3, A6M3 mod 22). Én most a németeket erőltetem, már IV-es szintű gépeim is vannak, az egyik kedvencem a BF 109 G-6 a 3db 30mm-es és 1 db 13mm-es ágyújával. Igazi gyilkos. De ugyan ez a kombináció megoldható a G-10-en is. Szóval én ajánlom a németeket.
-
Revolit
senior tag
válasz
Szóval jól emelkedjen, nagy tűzerő, jól forduljon és legyen gyors. Aha, oké, hát akkor segítek, az orosz és japó ág se fog tetszeni
szerk.: Hmm, na jó, lehet a Japán való neked, ha nem zavarnak a papírgépek.
Én amúgy az oroszt szeretem, de nem a legfordulékonyabbak, és nem is a leggyorsabbak. -
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #2901 üzenetére
A KV2-esnek 6:30-nál ottmaradt az ágyúja a levegőben miután lerepült a torony róla
Nem lesz ez rossz, a fizikán még van mit csiszolni, de amúgy nagyon rendben van. A fákat lehet döntögetni, legalábbis ez rémlik egy régebbi videó alapján.torz on borz:
AB-ben nem is igazán hatékonyak, ritkán kapnak le, még akkor se ha alacsonyan szállok. -
Wans
aktív tag
válasz
Cseri0058 #2891 üzenetére
melyik mustang? az angol prem vagy az ami p51-es? mind2 viszonylag lassú, bár jól fordulnak. az angol prem repülő pedig adja a pontokat, mint állat. a p51-es sem rossz. gépágyú nincsen rajta, de tele van pakolva mg-vel. viszont p51-nél az f8f jobban megéri sztem, bár később mind2-t meg kell venni.
-
Revolit
senior tag
válasz
Cseri0058 #2759 üzenetére
Nem lehet, mindig ugyanazok a skillek fejlődnek. Amúgy onnan is látni, hogy azokat csak 50-es szintig fejlesztheted pontokkal, mert ace képzéssel kapod meg a +50-et.
Én fejlesztettem expertre IL4-et meg német BF109-et (a heavy fightert, asszem az a 110-es
) és semmi különbséget nem látok... jaa, és aranysast is költöttem, és van experienced gunner meg alapból 35-40-es a célzás és a szórás... ugyan olyan bénák. szánalmas.... még hit-et se szoktam kapni, pedig durrogtatnak rendesen. Meg merem kockáztatni, hogy még bénábbak mint voltak. Eddig nagy ritkán legalább lelőttek valakit, mióta feltuningoltam a skilleket, senkit. Ennyit az expert képzésről meg az aranysas crew tuningról... pénzkidobás volt.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #2576 üzenetére
Hát... rettegjél is, mert az összes Tieren végig szakítanak.
Az 1-es Tiert egyértelműen uralják az I-15-ökkel, meg a Csajkákkal. Nekem a LaGG-ok a kedvencem, a motorzajukba egyszerűen bele vagyok zúgva, a többinek összetéve se imádom úgy a hangját mint a LaGG-nak. De az IL-2-est tuti szeretni fogod, igazi halálosztó. A Mig-ek és Yak-ok számomra öszvérek, azok is nagyon jók, de nincs egyediségük. Persze nem a Jetekről beszélek.
-
Revolit
senior tag
válasz
Cseri0058 #2576 üzenetére
Én imádom az oroszokat, de kár, hogy velük kezdtem, mert a többiek szánalmasak Lagg meg LA után
LA-5 a kedvencem. Ha nem vesznek észre, és 3-400-re megközelítem ellent, akkor köpök kettőt és szia!
Mindenki isteníti itt amcsi gépeket, én meg nem bírom rávenni magam, hogy folytassam, mert még csak tier1-ben vagyok, de iszonyatosan gyengék azok az amcsi gépek... annál már csak a német tier1-ek rosszabbak, de ott legalább van egy jó attacker meg egy HE-111, amivel szét bombázom egész pályát
Elég durva, hogy 2t bombát elbír tier1-ben
-
HungAryan
tag
válasz
Cseri0058 #2471 üzenetére
Mit mondjak róla? Még béta...
Egyébként még ebben az állapotában is kevésbé irritáló, mint a WoT.Ott volt 23k csatám, huszon-egynéhány X-es tankom, vállalható statisztikám, de egy percig nem sajnálom, hogy otthagytam.
Nálam ezek azok a dolgok, ami élvezhetőbbé teszik:
- normális optimalizáció (több FPS, nincs FOLYAMATOS lag à la WoT)
- nincs spot rendszer (mindent látsz folyamatosan, csak nincs kijelölve, ha nem pont rá nézel)
- nincs HP, csak modul/személyzet sérülés -
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #2404 üzenetére
Azért tűnik fel, hogy jobbak, mert ott nem fordul elő az, hogy még egy duplafedeles papírsárkány is utánad megy földközelből, fordulóból 2000+ méterre miután te nagy magasságból és sebességgel lecsaptál. Ott tényleg meg tudsz lógni, nem úgy mint Arcade-ban. Ha úgy használod a BF109-et RB-ben ahogy azt kell, nehezen fognak leszedni. Arról nem beszélve, hogy a sérülésmodell is másabb, nem mondom, hogy többet bír a gép, de bizonyos struktúrális pontok nekem erősebbnek tűnnek.
A japókkal az eleje kicsit kínlódós, T1-ben egyedül a Ki-43-II ér valamit, én nagyon szerettem, T3-ig magammal vittem, bár csak meggymagköpködő, T2-ben meg egyedül a tőkesúlyos A6M2-N élvezet, az erős dupla 20mm gépágyúval, és rohadt jó fordulékonysággal. Persze ott már jön a taglalt Ki-45 is a 37mm-essel.
Összességében a japánokról elmondható, hogy T3-ig kicsit gyengék tűzerőre és páncélzatra, de a fordulékonyság kárpótol. -
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #2395 üzenetére
Japókat nem húzod? A Ki-45-öst is szeretnéd, 37mm-es cannon plusz 1db 20mm-es. Egyedül a "tei" változatán nincs 20m-es, de az ágyú ott is megvan. Élvezet vele bombázókat fűrészelni
Viszont ha a Bf110 kerül a te seggedbe, elég hamar atomjaidra szakadsz a 4x 20mm-tőlAmúgy meg jahh, az RB nagy élvezet, rendesen izgulni lehet benne, és nem viselkednek annyira hihetetlenül a gépek mint Árkádban.
-
smisa
őstag
-
Preda
aktív tag
válasz
Cseri0058 #1099 üzenetére
Én is így voltam ezzel, mondjuk hozzá kell tenni én a kezdetekkor már játszottam vele, csak aztán visszamentem wotozni. Már megvolt a német ágon a bf109 gépek java. Most visszajöttem mondom megyek már kicsit. A tankos részt nov 15 re hirdették mondom felrakom előtte(persze még nincs tankos rész csak ilyen acsik). Hát sokat változott a gém azóta meg én is bénáztam sokat. Lőttem egy rakatot mindenkibe, de istenért nem akart meghalni senki
. Nem rég láttam valaki linkelt egy youtube os arcot Krebs-et. Elkezdtem nézni a videókat és rengeteget tanultam tőle. Ebben a játékban mivel ugye repülők nem elég úgy gondolkodni mint a Wot-ban.
Meg kell nézni pár videót a légi manőverekről.pl van ugye a B&Z taktika(jó magasról gyakorlatilag rázuhansz a célpontra), de ha túl gyorsan zuhansz akkor ugye a sebesség különbség miatt elmész a cél mellett(ha nem tudod lelőni) . Ilyenkor célszerű felhúzni a gépet majd egy hurkot csinálva ismét lefele kicsit oldalról megközelíteni. Rengeteg videó van utána kell nézni. Érdemes még a bill-t átkonfigurálni, hogy w , s betűkkel ne a tolóerőt szabályozd, hanem a fel le irányt mint a joyoknál.
A német gépekkel még mindig nem vagyok valami jó. bf-ek nagy hibája, hogy könnyen kilövik a pilótát + nem érzem valami erősnek a fegyverzetüket(egy két kivétellel). Elkezdtem oroszokkal, hát nekem sokkal jobban fekszenek. Lagg gépek nagyon jók, fordulásban nem legjobbak, de a tűzerő kárpótol. Mostanában meg átszoktam az angol spitfire-ökre. Persze most már jobban megy a lövészet is, de valahogy a németeket még hanyagolom. Egyik legjobb köröm. -
Fel
addikt
válasz
1-2-re már kaptál választ, ugyanazt tudnám mondani.
3. Ha úgy kergeted az ellent, hogy folyamatosan vele egy vonalban haladsz, akkor kb. minden esetben ez lesz az eredmény (lősz, lősz, lősz... ő meg vígan repül). Mindig valamilyen szögből kell zaklatni a célt (alul, felül, oldalról). Célozni kell, és rendesen beállítani a fegyerek összetartását (kalibert és elhelyezést figyelembe véve).4. Majd.. Mindenki számára elérhető módon idén nem hinném, hogy látjuk őket.
A tankos rész zárt bétája jelen állás szerint dec. 4-én idnul. Ha most kezdted a játék, akkor vajmi kevés az esélyed belerülni, mivel feladatokat kell végrehajtani hozzá, amik már futnak egy jó ideje. (Nekem sem lesz meg, mert napok óta be se léptem...) -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Eleinte én is pont igy éreztem.
Menj az oroszokkal, náluk a kezdö gépek nem olyan jól manövereznek, de erösek a fegyvereik, és strapabiróak.
Ne menj a csata közepébe, a széléa maradva szedd le aa magányosa gépeket, és ne tapadj senkire túl sokáig.
Így több sikerélményed lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Fűnyíró topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple Watch
- OTP Bank topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest