Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én is tök lazán veszem Toryuval, ha valaki szemből akar támadni. Rázoomolok, kényelmesen becélzom, az se érdekel ha tüzet is nyit, majd lövök egyet és röhögök a markomba
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bandiras2
senior tag
megint döglik a szerver. Túl sokan vannak fenn. Kéne venniük terhelésmegosztó kapacitást valamelyik nagy felhőtől, de az meg drága lol.
első 100 megvan. T1 lolságokkal gyorsan pörögnek a csaták. szerencsére a japókkal csak T1 húzott gépeim vannak.
[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Revolit
senior tag
Igen, nem a repülők megölésével szokták megnyerni a játékot, hanem a földi egységek bombázásával
Én is van amikor csak dogfightolni van kedvem, még néha olyan is, hogy aratok ezerrel, aztán elveszítjük, és legszívesebben lenooboznám az egész csapatom, aztán ránézek az elpusztított földi egység mennyiségemre (0) és inkább hallgatok -
PAtr0n
addikt
A legnagyobb baja a BF110-nek a relatíve kis maximális sebessége, amit nagyon lassan ér el. Kapaszkodni se túl egyszerű vele, ha meg leállsz forgolódni, képes leesni
Ezt mikor teszik be a németek oldalán a játékba?
El tudnék viselni egy magyar gépet végre
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
A BF110 4db első 20mm-esére sokan rászaladnak. Tegnap 3-man is, abból az első rögön egy Beaufighter volt, még crit-et sem lőtt rajtam, aztán jött az IL2 rögtön, az ellőtte az egyik motort, de nem gyulladtam ki, a 3-dik meg valami vadász volt, nem tom már, de az is lepottyant. 1 percen belül 3 kill. Igaz utána én se sokáig éltem, a BF110 1db motorral halott repcsi.
pws:
Nem vagyok WT fan, de szeretem azt aláírom. Az újdonság varázsa úgy gondolom elmúlhatott volna már az utóbbi 10 hónapban, amióta aktívan játszom vele. Ehelyett egyre jobban kedvelem, és merülök el benne. Érdekes módon a WoT az első 3 hónapban olyan szintre juttatott idegileg, hogy még játék nem idegesített fel annyira. Ennek a hibával együtt lehet élni, lehet ellene tenni (ugye, pilot knocked out), míg a WoT-ban az erősen befolyásolt játékmenetre semmilyen hatással nem bírsz. Ha jó helyre sorsol, örülsz, ha rosszra megb*szhatod a tank ászt is, akkor is veszítetek. De felesleges a temérdek hibáiba belemenni, mindenki ismeri, csak sokan "be nem ismerik". Jó játéknak tartom azt is, de számomra megölték a gyermeteg hibái, amit nem hogy kijavítanának, még rontanak is rajta patch-ről patch-re. Nem kérdés melyik játéknál maradok, de szerintem az sem, hogy mik azok a dolgok, amik egyiket a másik fölé emelik."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Fel
addikt
A Qualification-re gondolsz? (utolsó fül)
Letöröm a jókedved... Minél magasabb szintű a gép, annál magasabb szintre kell hozni a legénység tudását, és annál többe is fog kerülni az expert képzés.
Amelyik gépet tartósan akarod használni, annál érdemes, de mindegyiknél teljesen fölösleges eljátszani. -
-
PAtr0n
addikt
Mert nincs elég experienced gunnered! Minél több van annál jobban csökkenek a hátrányok. Sima XP-ből elég nehéz őket növelni, nagyon sokáig tart, mire 1-et is meg tudsz venni. Sajnos ez is inkább fizetős picit. De ha azt nézzük 10 aranysasból kapsz 100exp-et amit elkölthetsz a legénység fejlesztésére, nem is olyan drága. Csak hát ugye az aranysast azt venni kell.
-
BogyóBP
addikt
Többek közt hogy valóságban vizre is letud szállni, na meg ilyen van az Expendables crew nak is Amúgy meg semmire, kilőni azért nehéz kivéve ha a motorját lövöd egyből (ahogy szoktam )
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Jó hát láma voltam, mert már az elején is rosszul kezdtem el a játékot. Amúgy meg iszonyat türelmetlen vagyok ezt tudni illik rólam, talán azért volt 100.000 körülbe a WOT...Nemtudom de valahogy az az érzésem hogy keresztbe lő majd a két fejlesztő. A wargamingben jó a WOT de szar a repcsis, a Gaijin be állat a repcsis és sztem szar lesz a tankos..De majd meglátjuk. A Warshipesre még kiváncsi vagyok de sztem annak nem lesz még a WOW nál se nagyobb köre. Egyedül azt hiányolom a War thunderben hogy a legtöbb bombázóba nincs pilótafülke kamera Kár mert én megszoktam az IL2 sturmovik után hogy azokba is van, illetve hogy a gunnernek is van saját beülőkéje (kameranézete) célkereszttel. Ugyanakkor szomorúsággal tölt el hogy nincs olyan játékmód ahol csak pl fülkés kamera nézet van, viszont az irányítás Arcade jellegű. Sokkal izgalmasabb lenne mint 3rd person nézetből. Bár én így is szeretek nyomulni a Pilótakamerából és forgatgatom a fejem (mouse lock ) hogy épp merre jár mögöttem az üldözőm vagy a többi pilóta. Már csak azt sajnálom hogy modern vadászgépekkel nincs ilyen kategoriájú játék, persze limitált rakétaszámmal stb stb.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
PAtr0n
addikt
Nem igazán értem mit kérdezel.
Maguk a gépek úgy fejlődnek maxra, ha minden fejlesztést megveszel rájuk. Azon kívül ha teljesen feltápolod a pilóták (és gunnerek) skilljeit, úgy még hatékonyabb és lelőhetetlenebb pusztító leszel. De ettől még az adott gép, abban a Tierben marad ahol volt. Ha cserélgeted a gépeket a slotokban, mindig meg kell az adott legénységnek tanulni az új gépet, ez kerül valamennyi oroszlánba. Természetesen, ha újra visszateszed ugyanabba a slotba az előző gépet, akkor már nem kell fizetni, mert nem felejtik el "vezetni". A gépeket mindig úgy vidd csatába (AB), hogy ne legyen köztük nagy Tier különbség, különben a legmagasabb Tierű gép szerint sorsol majd csatába. A gépekkel és nációkkal már nem lépsz szintet, ezt kivették a játékból, csak a profilod lép szintet, ami számít a Matchmakingnél (MM) is."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Revolit
senior tag
Belém azért ritkán jönnek ha nem akarom. Legtöbbször ugye szemből jönnek, de utolsó pillanatban felrántom teljes erőből és oldalra is megdöntöm picit, és 10-ből 9x elkerülöm az ütközést, a maradék egynél meg anyázok egyet magamban Arra meg hogy máshogy jöttek volna belém nem is emlékszem. Pedig még tier1-2-ben játszom, ahol sok az inkább WoWP-be való egyéniség No offense
Másrészt kb folyamatosan a "c"-n tenyerelek, ha épp nem lövök valakit (néha még akkor is körbenézek) így nem nagyon tudnak meglepni, nagyjából észben tartom merre hány repülő, és pl nem szállok be veszett harcba sem, tehát ha látom hogy van egy barát és 4-5 ellenség körülötte, akkor nem fogok berepülni segíteni. Max BnZ-ok egyet de akkor is jól felmérem a terepet.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Szia!
Ez most ami eléggé megéri, 22 ojróért: steam
Ezt kapod vele (remélem megy az angol):- For Steam only: P-36A “Hawk” fighter of lieutenant Philip M Rasmussen, one of the few American pilots, who managed to take off to protect Pearl Harbor from furious attacks of Japanese planes.
- Two premium airplanes: XP-38G, A6M5 Ko.
- Two single player campaigns: War Thunder - USA Pacific Campaign (1941-1943), War Thunder - Japanese Pacific Campaign (1941-1943)
- Premium account for a month.
- 1700 Golden Eagles.Bár ez sem utolsó, ha valakinek sok aranysas kell: steam
7eurót spórolsz vele a 10.000 aranysason, ráadásul 2 hónap prémet, és 2 prém repcsit kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aki kapja marja! Lenovo Thinkpad T470S laptop (14FHD/i5-G6/8GB/256SSD)
- Új állapotú ThinkBook,FullHD IPS, játékra is,i3 1115g4(4 4,1Ghz),8-32GB DDR4 RAM,SSD
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- AMD Ryzen 7 9800X3D / GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER WINDFORCE MAX OC / GIGABYTE X670E AORUS PRO X
- XBOX 360 & XBOX Classic Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest