Hirdetés
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Az emberek furák lettek
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Derail Valley
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Általában jobban másznak úgy tapasztalom.
Tehát ha megindulunk egymással szemben és olyan 270-280 körül mászok, akkor felettem lesz. Ezt a plusz h-t kihasználva rám tud esni, hiába kezdek zuhanni WEP-pel meg minden.
Köszi a tippeket srácok! Lehet simán hanyagolom ezt a gépet, annyira nem csípem csak a 37mm az azért nem kérdez még egy bombázó ellen sem.Az amcsiknál az F6F uncsi, az F4U borzalmas, P38-cal csapnivaló vagyok, P47-nekem olyan F4U hoz hasonló lomha lajhár, jó a tűzerő, de balfsz vagyok és lefordulnak, mögém kerülnek, onnan meg nincs esélyem csak a katapult...
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Én 80% motorerővel repülök a Yak-9K-val, csak akkor nyomom fel 100-ra, ha azt kívánja a helyzet. Zuhanást még sosem próbáltam a Yak-kal, nem volt rá szükségem
A durrogtatásról: Aki sokat repül a Yak-9-essel és megtanulta, az nem nagyon durrant mellé . Hagyni kell időt a két lövés között (már persze, ha szükség van a másodikra ). Én a 29 töltényből elég ritkán lövök mellé, meccs végére is kb csak a felét használom el, ezalatt 3-4 kill megvan. de én külön használom a 12,7 mm-es MG-t meg a 45 mm-es cannont. Előfordul, hogy csak a 12,7-essel ellövöm a Tail Control-ját az ellenségnek, esetleg olyan sérülést adok neki, hogy nem tudja irányítani (ez nem sűrűn fordul elő, de volt rá jópár eset már). A 45 mm-es mindegy hova talál, a hatás garantált
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fibocom L860-GL L860R 4G+ LTE WWAN modem GPS CAT16
- ASUS ROG Strix G712LW-EV001 i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB Intel NVMe / 32GB RAM kit
- AMD Ryzen 7 2700X CPU 8 magos
- CORSAIR VS650 TÁPEGYSÉG - 650 WATT - 80+ White
- Apple iPad 10, Blue, 10.9''Retina, 64Gb, karcmentes, új, wifi, 100% akku, + billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest