Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
"Lead more!" Azaz lőjj sokkal sokkal jobban a célpont elé, lehet megtévesztenek a kis kaliberű nyomjelzők.
-
RG4L
őstag
A .blk fájlt kell cserélni. Leszedsz egy sima IL-10 skint, ahhoz van az IL-10 .blk fájlja (nem tudom milyen néven pontosan), majd bemész a játékba, nyomsz egy preview-t az IL-10 1946-ra és megnyomod ezt:
Ezután kicseréled a letöltött skin mappájában lévő .blk fájlt arra, amit ez létrehozott. Ha a játék ezután az 1946-os verziónál látni fogja és létre tudja hozni a custom skint, akkor ez így működőképes.
-
Micsurin
nagyúr
Igen , én shift+ctrl használom , mert ha így csinálod csak a átsó vezér síkókat emeli , sokkal gyorsabb a teljes húrok így
G2 jöttem rá egy hete kb , amikor már sokadjára rontotam a földnek 
@superecneB: Podot használsz ?
mert anélkül tényleg érdekes lenne a G2 jó teljesitménye 
-
superecneB
őstag
Nem lett jobb

Most valahogy mindig van velem egy A-8/G-6 és jönnek a premium spitek meg F7F-ek, lehet nem nekem való ez a nemzet így összességében... Pedig ezek a gépek tetszenek a legjobban... Fordulózni nem szeretek. -
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
No most elgondolkodtattál. BF109F2-vel próbálgattam az imént.Ha page gombbal húzom fel, az mitől hatékonyabb, mint ha az egeret tolom a magasba? Próbálgattam mind2 verziót, talán a page-es felhúzás annyiban hatékonyabb, hogy közben egyenesben (szabályos függőlegesben) tatja a gépet, és gyorsabban csinálok vele egy teljes roll-t. Főleg combat flaps-el.
Malibutomi:
Nem is hülyeség, beteszem oda én is.
-
csaabz
őstag
Tud valaki egy oldalt, ahol konkrétan az IL-10 1946-hoz tudok skint letölteni?
A sima IL-10-hez találtam. Ha annak átírnám a nevét, esetleg jó lenne a másikhoz. De mi az 1946-os típus fájlneve? -
Malibutomi
nagyúr
Èn az emelèst beraktam a bal shiftre, kézreesik, így lehet jól repkedni

-
Micsurin
nagyúr
válasz
superecneB
üzenetére
Page UP , Downt használsz-e ?
barátom is itt rontja mindig el , hogy az egeret húzza felfele nem a Page gombokal emeli a gépet , p51 meg ha nagyon nincs más és vannak fen podjait told bele head onba , és céloz szárny/fülkére , a 3x20 általában megeszi , és te nem sérülsz max egy kicsit , de ez csak az egyéni tapasztalatóm@Fel: A kedvencem amikor attackere tudok vele támadni
esetleg a bolond bomberes föld közelben akar szórni 
-
superecneB
őstag
Szeva,
Nem tudnál csinálni majd nekem egy szemből kikerülős ellenfél mögé kerülős videót?
Mustangok elleng G-2vel nagyon nehezen megy.
Oldalra kiszoktam rántani majd felfele próbálok megfordulni vagy lefele zuhanásból de nem tudok visszatámadni. Túl messzire kerülnek, majd lehagynak sík repülésben és megint fordulnak.Általában úgy látom a német játékosok kicsit jobbak G-2 szinten már legalábbis. Ha pl Yak3-mal megyek egy jó G-2-es simán eljátszik velem mint macska az áldozatával, próbálom lefordulni stb, de függőleges manőverekkel valahogy mindig megszívat. Legalábbis egy jó G-2es pilóta.
-
munnergep
senior tag
Vickers P-től kénytelen vagyok búcsúzni

Tegnap megszereztem, csináltam vele egy 25 groundtarget-es pusztítást, de azóta nincs olyan meccs, hogy ne rammolna le az ellen, mert nem bírják 6-700-nál irányítani a gépet.(ugye én lent vagyok, ők meg fentről látják a könnyű prédát...) Legalább lőne ki. -
RG4L
őstag
Ezt a manővert nem tudom, hogy hogy sikerül kiviteleznem ezzel a bálnával

Utánna még a kill is meglett, mert why not. Nem akartam sokat szarozni a felvétellel, de elég közel volt a föld, azt hittem hasalok
Sorry a minőségért, nem tettem még fel rendes kodeket Winfos újratelepítés után. -
PAtr0n
addikt
-
RG4L
őstag
Teamkillhez én annyit tudok hozzáfűzni, hogy létezik az autoban rendszer, ami úgy tűnik kevés. Viszont ha felszállásnál RB-ben a szemem láttára lövi le a csapattársamat valami retardált, akkor én leszek az első, aki emelkedés helyett tesz egy kört és lelövi, ilyenkor elmentem a replay fájlt, hogyha netalán engemet szedne ki az autoban, tudjam valamivel igazolni, hátha elfogadják.
Ami még viccesebb, mikor egy B-17 a repteret választja indulópontnak és lövészekkel a felszállni készülő vadászokat sorozza, úgy mindenkit. Na az a nem gyenge.
-
Colos1
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Hasonló élményem nekem is van, SB -ből. G2 -vel kergetem az OP-63-at. Kb. 2..3 percet keringtünk egymás körül, és a csapatom többi tagja tisztes távból figyelt, jöttek mögöttem, de nem lőtték a célomat. Aztán sikerült elkapnom a 20-assal a szárnyát, és letört. Zuhan szárny nélkül, majd jön egy kis b..zi gyerek, és belopja. Azonnal ráfordultam, és lelőttem.
Ilyenkor SB -ben mindenki el szokott kezdeni anyázni, hogy TK így, meg TK úgy, de itt mivel látták az esetet, úgy kussolt mindenki, mint a sír, és még gyorsan el is mentek a környékemről, nehogy ők is kapjanak
-
Micsurin
nagyúr
Ma én is győkér voltam , és büszke vagyok rá , valami Hoody_ gyerek le TK-zta a G2-met , és bellopta útána a killem (üldőztem egy f4u1c-t , criteltem ,majd lelőtt és lelőtte a corsairt) kövi , meccs , megláttam instant kill
írja report Tatu stb... másik gyerek is ott volt velünk előzöben ő meg szépen leírja mi történt , és , hogy ŐT kéne ink reportolni 
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ja, lendületből egész jól lehet emelkedni. Ha van rá mód, úgy szoktam, 500környékéig gyorsulok, aztán felrántom, míg olyan 220 köré nem csökken a sebesség
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Hát akkor valamit eltoltam , mert alólam 1k-ról , felém került

más:Ez az Fw A5/u2 a 2x30mm podal nagyon röhejes ahogy kinézz

-
Micsurin
nagyúr
HellCat leemelkdete a G2-m (fullos) ez normális ? majd 10 golyóból : wing , tail cut és knocked
-
D.Orion
veterán
Ez nem biztos, hogy csak grafikai bug, simán lehet, hogy hibázik a vga is.
Hasonlót csinált az én régi vga-m is, kicsit felpörgettem a ventit, hogy ne melegedjen annyira, és máris megszűntek az a tiédhez hasonló bugok.
-
PAtr0n
addikt
Ez a meccs eléggé játszható volt: [link]
-
PAtr0n
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Elkapni senki nem tudta?

RG4L:
Eszembe se jutott visszanézni. Végtelen ideig tárolódnak a replayek ha be vannak kapcsolva? -
PAtr0n
addikt
Ti találkoztatok már az alábbi jelenséggel?
AB mód, mittomén melyik pálya, bombázóval kezdek, tehát 3000 fölött. Rögtön kinéztem magamnak az egyik partot, ahol bombázni szoktam, de eközben arra lettem figyelmes, hogy a horizonton, nagyjából 1 vonalban a mi kezdőhelyünkkel, nagyon magasan repül valami iszonyat gyorsan, és húzza a csíkot maga után.
Sajnos elég messze volt hogy megállapítsam miféle gép, de szépen egyenesen ment ki a pályáról!
Tier2 meccs volt, szóval esélytelen, hogy valami Jet lett volna, meg különben is, mit keresett volna rögtön kezdéskor olyan magasan?Szóval csak lestem....
-
Micsurin
nagyúr
Szándékos rammolást lehet jelenteni ?
üldőzőm a pbj-t , már critelem erre oldalról egy mk1b ezerel az M5-be csapodik , tök szándékosan , chat üzenet : Sucking noob
és a fasz tarisznya miatt buktam egy lehetséges 24 ezer rp-s first wint , mert nem tudtam őlni , mert lerammolt 
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Hetfon en is kaptam egy Teamkill-t, de nem tudtam mire velni a dolgot... Egyik haverommal mentunk squad-ban, en PBJ-1J-vel, o pedig P-39-essel. Egy Thypoon Mk 1b-vel mogottem repulo csapattars csak ugy ok nelkul belemeresztette kb a fel tar 20 mm-est... Vissza kellett fognom magam, hogy ne lojem szet a gunner-ral... A gepem torzse fekete lett, a ket motorom sotetpiros, szarnyak nullak, kb 2 km-es korben tudtam fordulni, a repterunkre mar nem tudtam visszavanszorogni, addigra feladta a ket motorom. Haverom irta, hogy lelovi, mondtam neki, hogy hagyd ra, nem lesz jobb Neked sem, ha lelovod. Jaa, es ezek utan kaptam egy gyonyoru 4 perces Crew Lock-ot
. F*szom tele van ezzel a Crew Lock rendszerrel. Az esetek 95%-aban teljesen jogtalanul zarolja a legenysegemet. Mikor a meccs elso par perceben magam moge kapok 3-4 ellenseget, es cafatokra lonek kozos erovel... Mintha en tehetnek az egeszrol. -
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Múltkor megnyúztam megint picit az R2Y2 V1-et, és most kezdek kiábrándulni (jó és rossz értelemben is), majd egyszer kifejtem... Most pihenőt tartok, meg még sok tequilát kell meginnom ma és úgy lehet nem menne jól a célzás.

-
Micsurin
nagyúr
Az létezik , hogy a Ki61I-nek szara damage modelje ? minden egyes találat amit kapok rögtön a farok vezér síkott feketiti be
1 találat és irányithatatlan leszek -
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Le is lövetem magam xD
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ugye ez nem komoly?

-
RG4L
őstag
Az előzőekhez: a Griffon Spitek kibeb*szott jók, még én is oda vagyok az mk24-ért. Gyorsak, rohadt jól emelkednek, tűzerő is rendben van. Az egyetlen gond vele a be nem fejezett FM és az, hogy a landing flaps fél másodperc alatt lecsapódik, de vagy 10 másodpercig húzza vissza...
A Ki-84-nél pedig jobb az N1K most.
-
Francia91
veterán
válasz
superecneB
üzenetére
En a G6-ossal elegge vallalhato meccseket tudok mar menni, bar eleg sokaig tartott, mire rajottem, hogy kell vele jol menni. P-51-eseket nyirom vele, az F8F-ek kemeny ellenfelek, az oroszok is, de lehet jol menni a Bf-ekkel. F4-gyel is szoktam menni, az sem olyan rossz, csak hamar megfo a motorja.
-
PAtr0n
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Azért vagy azzal sikeresebb mert az orosz. Ennyi.

Micsurin:
Nekem az örök kedvenc az A6M2
Legalábbis eddig. -
superecneB
őstag
23 meccsből öltem 4-et a G-2-vel.

Valahogy ezekkel az "ormányos gépekkel" nem vagyok egy sikersztori
bár az LA-5 17 meccs 14 kill... Nem értem miért vagyok azzal sikeresebb, ez jobban mászik, gyorsabban tud zuhanni, majdnem mindenben jobb papíron... -
Micsurin
nagyúr
Rendben köszi

más: AKI még egyszer sír itt a német gépek milyen gyengék meg stb , azt megtalálom egyszerűen berlinen nem tudok mit kezdeni a csapatomal meg a Dorákal
beszarás nagy , rám repülnek gyerek meg megvárja amig leszednek ésaztán lői le a D13-at , válasz: legyen egy killje a szerencsétlenek , az ilyet tudom reportolni amúgy ? 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Csa offensém van bele , de egyszerűen repülhetetlen (számomra) pedig szerintem az egyik legszebb gép amit eddig láttam a wt-ben
De 1-2 találat és fekete a szárny , onnantól pedig rögtön húzz oldalra.Patron: Nemtudom , teszek egy probát a stealth-el , köszi

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
fasza azt észlelem .... ez a grifon egy hulladék , egyszerűen jön akár egy f8f1 és halott vagyok 300-nál SE bírók útánna fordulni meg 500-nál SE , érdekes modon ha véletlen amcsikal ecercise-re tévedek tutti , hogyegy griffon fog3 golyóból kivégezni

-
Micsurin
nagyúr
Ezt le kell írnom..... úgy kezdődött a kör , hogy a Tu2 cut wingezte az f8f-1-et , majd erre írom wtf , orosz gyerek csak LoL-al reagál , megláttam a gépet , mondom beprobálom oldalról , kicsit piroslett a jobb wingem , sebaj , újra neki repűlök ha kell , de látom kigyulladt , OK ez meg van gondoltam , ERRE , elalszik és láttom egy szaros prémium FW vette feléje az irányt mondom azt már nem , újra rárepültem , az fw közben kigyullasztotta , én meg megszórtam a 20mm áldásal a Tu2-t , tail cut lett a vége , meg van a kill , örülésvan , ERRE az FW egész körben engem Nooboz mert ELVILEG , beloptam a killjét azzal , hogy újra rálőttem a Tu2-re , istenem milyen hülyék játszák ezt a játékot

@Találtgyerek: állandó , pedig nem szórom mellé , nem értem , Yak9p meg pont 21,5 alatt fordul ezt fejből tudtam , azért voltam ideges
de am valamilyért az alap hispanok nekem pattognak , most össze jött az offensive és a fentebb emlitett Tu2 , hát , már nem éppen pattogot
de am , igen tök alap a gép
szóval jogos , még nem kéne rögtön pattogni 
-
Micsurin
nagyúr
Az létezik , hogy a griffon egy fos ?
az alap lőszer semmi sebzést nem okozott a ki84-nek sem a N1K2-nek a 20-asok csak , úgy pattogtak le , azon kövül , hogy jól mászik semmi másban nem jó
Yak9P lefordult 
-
Micsurin
nagyúr
Nos , ma gondoltam ezt az OP-nak nevezett Griffont meghajtóm simulátorban , ugysem voltam még soha , erre azt láttom csak angól és németnek van , milyért van ez ? amciskal nem is mehetek ?
-
SlanKyng
tag
Hellosztok!
Most kezdtem el a játékkal játszani és arra gondoltam, hogy joystickot kéne vegyek hozzá. Ti bill-el vagy joystick-kal toljátok? Rendesen tudja kezelni a játék?
Kinéztem már két potenciális joystickot, de sajnos ez lenne az első és nem nagyon tudok dönteni. Ti melyiket ajánlanátok? -
Colos1
őstag
jajjjj, neeeee, ezt a szart neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

A múltkor a csapattársaim idegesítettek vele...

Van benne egy olyan rész, hogy az Me-262 4x eltalálja az ürgét 20-assal, és még beszél
Meg ez a kézifékes kanyar is durva 
Először azzal viccelődtünk, hogy a Gaijin innen szedte a flight modelleket. Aztán rájöttünk, hogy nem...mert ennyire azért ők sem gyökerek...
-
-
PAtr0n
addikt
Arcade ugyan, de az automata squad rendszer "előnyeit" sugallja:
P63A-5-el kezdek, mondom megnézem mivel dzsana a random quad társ. Yer2-vel emelkedik, gondoltam megyek és bevédem. Szépen behozom, és már megyünk is együtt. Kb. 4k méteren egy spit vészes távolságba került, nem volt kérdés mi a célja. Sajnos csak elzavarni tudtam, de amikor újra emelkedésbe kezdtem, látom hogy egy kaYak 9T épp a fogát feni Yer2-es barátomra. A lövés olyan jól sikerült, hogy szakadt is a szárnya egyből. Random barátom meg is köszönte. Közben persze folyt a bombázgatás, szépen fogytak az enemy ticketek. Egy Yer2-t nem kell bemutatni senkinek elég hamar alázza a bázisokat. Időközben feltűnt egy emelkedő BF109, és egy I-16. Utóbbit elkezdte üldözni más a csapatból, de BF109 komoly fenyegetés volt. Így elhagyva védencemet, ráfordultam. Head on, én lőttem neki sima hitet, ő meg bepirította a hasamat, de energiafölényem lévén simán meglógtam, sé kis emelkedő után újra rárontottam. Második körben kapott egy motor crit-et, szép füstöt húzva maga után. Ezek után próbált Yer2-es barátunkra rámenni , igen bután, innentől kezdve 1 lövésembe került, és alább hulllott darabokban.
A "haver" megköszönte ezt is, de addigra pont kibombázták az összes enemy bázist, és fölényesen nyertünk.Ennyin múlik a csapatmunka, de a jövedelem siralmas. 2 kill, 1 assist, és 11k juss (prémiummal!). Az érdemi munka pedig bőven 200% felett. Ezt nem ártana meg reformálni, mert még így se éri meg a "ződ" csapattárst segíteni. Az más kérdés, hogy én alapból ilyen vagyok, de a userek többsége leszarja mi van a másikkal. Sokszor én is, bevallom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jövedelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen egeret válasszak?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem tudom, hogy ezen sírjak, vagy nevessek.

(az R6 mod?)

üldőzőm a pbj-t , már critelem erre oldalról egy mk1b ezerel az M5-be csapodik , tök szándékosan , chat üzenet : Sucking noob