Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
válasz Kotomicuki #16233 üzenetére
Upsz, hiba: az az 5.3 4.3 akart lenni!
Csak meg ne lássák a "fejlesztők", mer' még a végén ők "javítják" és tényleg oda kúsznak föl a jószágok.
My fault, mea culpa.#16234 Francia91:
Az IS-2-n is gondolkodok, mert kellene egy "nagyobb" sor is, de TD-ként tudnám csak elképzelni, úgy meg már lehet, hogy nem lenne oly hatásos - viszonylag lassú lövedék, több célzásidő, nagyobb esélyjel ugranak el előle.#16238 7Sony7:
A "kukáskocsi" a(z) FV4005 lenne.
Ehhez passzolna (BR-ban) a Ratel 90 és a(z) M109A1...
Aztán, hogy ez mennyire lenne életképes sor - ennyi "szélsőséggel"?!A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
7Sony7
addikt
-
BerserkGuts
őstag
hát én szintén zenész vagyok xD pont így történt velem is még su-152 egy darabig jó volt de eltolták mert feltolták pedig nem volt könnyű átlőni
meg az ügyes játékos leláncolja xDaztán soha többé ennyi töltési időt nem vártam mert legtöbbször nincs is esély rá ha észre vettek halott vagy nincs 7másodpercem se hogy betöltsek 3-an esnek rám mert ha balszerencsés vagyok jön a szakasz bevédeni a seggét az ellenek a mieink meg vakok
(múltkor pl: rágépágyúztam a csapattársra mert elment az ellenség mellett és még nekem se segített szerelni xD vakok intézete kb nem tűnt fel neki nem megy a bázis húzás +ba )
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Francia91
veterán
IS-2 nagyon baba pl, szeretem
T-44-122-est meg tudtam venni, volt Golden Wagerből aranyam, egyik meccs után meg 75%-os kedvezményt pörgetett ki rá, megvettem, nem bántam meg
IS-2-es ágyúja egy mozgékony tankban, jókat lehet vele menni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Aki kapja marja! HP Elitebook laptop (12,5FHD/I5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest