- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
csongi #16103 üzenetére
Mondjuk ebben sok igazság van, de mostanában engem jobban zavar az, hogy hozzá se tudok szagolni a játékhoz. Német 6.0, 1. pálya: Megyek az A pontra, ott (is) nagy csihi puhi szokott lenni. Aki hamarabb odaért, jelezte, hogy a szikla mögött ellenség. Próbálom megkerülni, addigra kilövik. Megállok, hogy figyeljem az érkezőket, hisz mindig jönnek, pláne, ha otthagyjuk a bázist. A csata végéig álltam ott, egyetlen lövés nélkül.
Másik: Egy A pont van középen, majdnem odaérek, megálltam várni a támadókat. (M109-el ha kimegyek nyílt terepre, azonnal végem, a dombokról figyeltek). Nem jött senki, odébbmentem, meglőttek, javítás. - Jött egy repcsi, kigéppuskázott. Mire a második tankkal odaértem, addigra a mieink legyalulták az ellent. Én spawnra nem megyek, úgyhogy csak ültem ott... Kurva izgi.
Harmadik: Irány a B pont. Meglőnek, javítok, körbe megyek, addigra elfoglaltuk a B-t. Innentől a mieink már mennek az ellenre. Spawnra nem megyek, maradtam a helyemen. Egy légvédelmit lőttem ki, azt is csak azért tudtam, mert előttem akart átslisszolni.
Vagy a másik verzió, az is rendszeres, mikor legyalulnak. A legerősebb lövedékem 2-3 lövése sem tesz bennük kárt. Tehetetlen vagyok. Kampó.
Nagyon ritka, hogy kiegyenlített a küzdelem, azokat szeretem, de ezt a semmittevést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Apple asztali gépek
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 3
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged