Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz csongi #16103 üzenetére
Mondjuk ebben sok igazság van, de mostanában engem jobban zavar az, hogy hozzá se tudok szagolni a játékhoz. Német 6.0, 1. pálya: Megyek az A pontra, ott (is) nagy csihi puhi szokott lenni. Aki hamarabb odaért, jelezte, hogy a szikla mögött ellenség. Próbálom megkerülni, addigra kilövik. Megállok, hogy figyeljem az érkezőket, hisz mindig jönnek, pláne, ha otthagyjuk a bázist. A csata végéig álltam ott, egyetlen lövés nélkül.
Másik: Egy A pont van középen, majdnem odaérek, megálltam várni a támadókat. (M109-el ha kimegyek nyílt terepre, azonnal végem, a dombokról figyeltek). Nem jött senki, odébbmentem, meglőttek, javítás. - Jött egy repcsi, kigéppuskázott. Mire a második tankkal odaértem, addigra a mieink legyalulták az ellent. Én spawnra nem megyek, úgyhogy csak ültem ott... Kurva izgi.
Harmadik: Irány a B pont. Meglőnek, javítok, körbe megyek, addigra elfoglaltuk a B-t. Innentől a mieink már mennek az ellenre. Spawnra nem megyek, maradtam a helyemen. Egy légvédelmit lőttem ki, azt is csak azért tudtam, mert előttem akart átslisszolni.
Vagy a másik verzió, az is rendszeres, mikor legyalulnak. A legerősebb lövedékem 2-3 lövése sem tesz bennük kárt. Tehetetlen vagyok. Kampó.
Nagyon ritka, hogy kiegyenlített a küzdelem, azokat szeretem, de ezt a semmittevést...
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest