Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #15849 üzenetére
Az időarányban lehet igazad van. De nekem olyan lassúnak tűnik plusz fejfájás néha az AB-től. Nemrég mentem egy AB meccset 11 kill, több gép között oszlik meg, és akkor alig pakolt az alkatrészekre itt ott.
Nemrég szereztem meg századjárműnek me 262 a1/u4-et. Hát azt pikk-pakk felhúztam RB-ben, majdnem minden bevetés egy alkatrész volt. Bár az jobban is ment, mint a vadászrepülőzés. Pedig főleg ott is játékos gépeket lőttem ki, mert mindig szembe jött velem valami szerencsétlen lent a földön.
Én úgy tudtam az AB a legénységi skillben jobb, minden másban RB.
Meg úgy vettem észre, bombázót csak RB-be érdemes vinni.
-
-
-
wednesday
őstag
Én ezt a reál repülőt egyáltalán nem érzem. Állandóan leszednek, de nem úgy, hogy én mentem bele vert helyzetbe vagy már eleve abban voltam...
Most is megyek a Fw 190 D-vel (5.0) már 6,5-7 ezer méteren. Nem kis idő odáig felmászni. Erre előttem oldalt feltűnik egy Spitfire Mk IIb (3.7).
Elindulok felé, erre leborít, én nem megyek utána, hanem inkább még enyhén emelkedek és nyomom a wep-et. Csinált egy félkört, felém fordult, emelkedett és kilőtt.
De ez az 1 -1,5 km-ről lőnek ki tök általános. Volt, hogy menekültem már 1,8km-rel téptem el és már mondtam hangosan "úgy sem érsz már utol"...erre puff, kilőtt onnan.
-
KROK640
nagyúr
Huh, na ilyet se nagyon csináltam még, lehoztam, egy nap (mit egy nap? 10 óra alatt!) mind a 40 ezer pontot.
Ahhoz képest, hogy neki se akartam kezdeni ennek a tasknak, meg gyenge kezdés volt, megvan!
Azt kitapasztaltam már az előzőekben, hogy RB-n nem érdemes csinálni, mert oly kevés pontot ad, hogy nem éri meg. Az előzőből csináltam pár RB meccset.
Végülis az elmúlt két hasonló event során kikristályosodott, hogy a nagy nácimmal (BF 109 G6, G10, G14; FW190 A8, F8 és DO217E2) érdemes csinálni, ahol 75-ös ász személyzet van és rank 4-es (pontok 90%-a íródik jóvá) és néha BIGUSA2-vel (F80-A5, F7F1, F84B26, P51HNA) rank 5, besegíteni a változatosságnak, így pl ma már eleve ezekkel álltam neki.
Hogy hogy nem, ebben az eventben idáig rengeteg bázis birtoklás volt (így elesik az ember a bombázással járó több száz ponttól) olyannyira, hogy a meccsek 75%-a volt bázisbirtoklás, a maradékon osztozott a frontline és a legicsapás.
Ma nehéz volt a kezdet, mert az első két meccs után összesen 1430 pontom volt, ami nem épp egy erős kezdet.
Végül így, hogy igyekeztem maximumra optimalizálni is 27 meccsből jött le a mostani task, de az előző pl 42 meccsből volt meg (ott voltak RB-s próbálkozásaim is) az azt megelőző pedig 30 meccsből. Általában első nap 20-25 ezerig vittem el a pontokat, másnap meg befejeztem.Most lett meg a J9 Early, ez volt a cél.
Mivel az első két taskot ki kellett hagynom a Mirage már amúgy sem lenne meg, - nem mintha mozgatna egy 11.3-as francia gép - meg mióta nem eladhatóak a nagy gépek se csak a festésük (ami meg fillérekért megy) azóta még a GJC sem mozgat az ügyben. -
KROK640
nagyúr
Jól indul az eventtask : Az első két meccsel összesen 1431 pont a 40 ezerből ...
-
BerserkGuts
addikt
válasz
csongi #15840 üzenetére
Ka52 előnye volt hogy még állandóan 7.3-ba rakta őket annó
Most is sokkal lejjebb rakja 8.7-el ispedig 10+-ba a helye hogy ott picsán lője valaki egy normális 1250m/s rakétával mert az átlagos 700 vagy mennyi szokott lenni lassú mire oda ér kineveti
A Roland3 rakéta meg vicc kategória amúgy is 620 helyett 570m/s nerfelték amit nem értek ha ez egy játék akkor meg úgy kéne megcsinálni hogy mindenkinek legyen esélye ne csak a légierőnek mert azt túltolták.
Ha meg annyira nem játék irányába akarják elvinni akkor nézzük az ukrán háborút na ott már fel se mernek szállni a helikopterekkel teljesen használhatatlanok xD.
-
csongi
veterán
válasz
BerserkGuts #15838 üzenetére
Mondtam, hogy szartunder. De ez pont ugyan úgy játszható free-be,a premiumnak nincs előnye.
-
7Sony7
addikt
válasz
BerserkGuts #15838 üzenetére
Így aztán sok értelme van a játéknak. Agyaggalamb lövészet.
-
7Sony7
addikt
Minek van ez az anti cheat, ha mindennapra jut valaki, aki átlát a sziklán, bokron? Hogy szomorodna meg az összes.
-
csongi
veterán
Ma megvadult a nep. 50% learazas plusz a premium
1.5 ora alatt, 140 ezerrel nott a jatekosok szama. -
7Sony7
addikt
Basszus srácok, csak nálam van ez? Folyamatosan táncol a tank, nem lehet irányítani!
-
Francia91
veterán
Jó ez a rendes légvédelem, végre tudok normálisan védekezni a spawnoló 5-6 repcsi ellen
-
wednesday
őstag
Sok mindent láttam a játékban, de ilyet még nem.
Konkrétan kilőttem valakit és nem én kaptam a killt. A visszajátszást többször visszanézve, nagyon lelassítva azt kerestem, egyszerre lövés történhetett -e...de nagyon fura az egész.
A Mi-4el jövök, már elindítottam, a Falanga rakétát, ami mér fél méterre jár a tanktól. Ott a csapattárs Grizzly1993, ami gondolom ezt a tankot lövi, de az ő lövedéke ott a fellegekben jár, amit bekarikáztam.
Másik szög:
Itt becsapódik a rakétám és felrobban. Ebben a pillanatban kiírja jobb alsóban, hogy Grizzly megsemmisítette christian_blueme-t (9:49).
-
KROK640
nagyúr
Hm, a téli event érdekes lehet számomra, kár hogy már holnap kezdődik, mert csak 23. -ától fogom tudni játszani, szóval húzós lesz
-
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts #15801 üzenetére
A fórum már évek óta csak dühöngő. Eleinte volt is értelme, de már rég nincs
-
-
csongi
veterán
válasz
7Sony7 #15816 üzenetére
Sehogy.
Van vagy volt egy regio valaszto, de szart se er.
Ahol jatekmodot valasztasz ablak, also szele legordulo menu asszem.
Csak aj atekos latja, hogy valtott. Csak prioritast valt, es talan 60 mp kereses utan mar barhova bedob.TiberiusX:
Torold a temp mappa tartalmat, uritsd a video tarat a jatek konyvtarba. Hatha megoldja.
De ha torolted akkor mar nem tudod visszanezni a csatakat. -
TiberiusX
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a játékkal, hogy random becrashel. Ledob asztal és kilép.
Úgy vettem észre, hogy Tab lenyomásakor és a map megnyitásakor fordul elő legtöbbször.
Mi okozhatja?Gépem:
i5-13600kf
32gb ddr5
4070Ti -
7Sony7
addikt
válasz
wednesday #15810 üzenetére
Az rendben van, hogy sok múlik a csapatjátékon, de ehhez csapat kellene, meg gondolom mikrofon, meg hely, ahol nem zavarok senkit.
Viszont a repülő akkor sem kellene bele.
"Aztán ott rohangál a fél csapat légvédelemmel, ami már nem annyira kell, a lelőtt ellenfelek meg visszaülnek a tankokba és legázolják a pályát"
Na ezért. Tankos játék, nem repülőkre akarok lövöldözni.Csongi: Dehogy veszek, úgyis megszűnik nemsokára nekem. Win7-em van, nem egy játék miatt fogom lecserélni. Majd, ha nagyon muszáj lesz, akkor lecserélem...
-
csongi
veterán
válasz
wednesday #15810 üzenetére
Egyik alapvető rész lenne a játék élmény növelésére, a minimum és maximum eszközpark bevitele. Illetve a fegyvernemek meghatározása.
Ezzel lehetne szabályozni az arányokat. Nem lenne többségbe a nehéz eszközök és prémiumok garmada.
A játékosok tudása jobban érvényesülhetne és izgalmasabb lenne a játék.
A sapwn rendszert kukázni kellene. Ezeknél a típusú játékmódoknál egy hányás a kötött spawn.Rengeteg mindent lehetne fejleszteni, hogy a jelenlegi igények kielégítéséhez valós játékos tábor növekedés lehessen. De mivel a jog létező dolog, ezért nem fognak pénzért kulcsot árulni. Akkor megváltozik a jogi besorolás, és bizony itt Europába már leköszöntek volna. El kell olvasni a teljes feltételt amit elfogadsz a regisztráláskor.
A motorikus fejlesztés pénzbe kerül, arra meg nem akarnak költeni.
Ezért skinelnek, és azon a felületeken és opciókba módosítgatnak, amiért fizettek a fejlesztőknek. Az olcsóbb látványelemekkel játszanak, de az is kényszer pálya.A nagy javítások, mind ugyan azok. Egyes paramétereit átírják az eszközöknek, és ennyi.
Konteó nélkül is látható.P2V a játék.
Taktikázhat bárki bármit, nem azon fog múlni.2023. Nettó 48mrd Ft bevétel 3 fővel.
És ez csak hazai pénzmosoda.
#15807 vegyél 10 napra egy csomagot, és nézd meg mi változik
-
wednesday
őstag
válasz
7Sony7 #15809 üzenetére
Nem lenne rossz a tankos-repülős csak még összetettebb csapatjátékra épül. Illetve random faktor, hogy mikor bukkan fel az ellenségnél repülő. Ezért nehéz számolni a légvédelem behozásával. (nyilván klán csatákban minden meg van koreografálva, de azt hagyjuk, nem az én fun game szintem
).
Nagyon sok múlik (most tegyük fel mindenki végigharcolja a játékot tisztességgel), hogy a játékosok milyen összetételben hozzák befelé a járműveket. Jó lenne, ha meccs közben látnám összesítve a csapatnál hány könnyű- nehéz tank, légvédelem, repülő van a játékban. Csak egy számmal. A tabellát nézni erre nem jó.
Olyanoktól borulhat a meccs, hogy bejön az ellenfélnél 1-2 gép, kibombáz 3-4 játékost erre revansból bejön 3-4 légvédelem (vagy csak vadász, ami a földön nem sok kárt okoz). De mondjuk a gépek már eltűntek, leestek. Aztán ott rohangál a fél csapat légvédelemmel, ami már nem annyira kell, a lelőtt ellenfelek meg visszaülnek a tankokba és legázolják a pályát. De ez kiszámíthatatlan. Az ellenfél sem tudatosan csinálja, így jött ki a lépés.
Szóval magában a játék körülményeiben és a játékosokban van a legnagyobb random faktor.
Lehetne valami spawn védelem a tankoknál is AI által, úgy, mint a repülőteret is védi az AI légvédelem.
-
7Sony7
addikt
válasz
wednesday #15808 üzenetére
Igazad van, kellene a teljes csapat, ha csak jelölnék az észrevett ellenséget, már sokszor az is jó lenne. Nem lőnének annyiszor hátba, mikor előrefele megyek.
A repülőket meg kitiltanám innen. Lehetne egy csak tankos és egy tankos-repülős, és mindenki oda menne, ahova akar. Ha véletlenül jól állunk, rendszeresen kibombáznak. Volt, hogy egymás után két tankomat ugyanaz. 0 esélyem van, nem is látom, hogy jön. Nem is értem, hogy gondolták ezt.
Ja, olyan nekem is van, hogy oda se érek. Nagy ritkán kifogok egy olyan csapatot, ami megállíthatatlan, és mire odaérek a harchoz, már az ellen spawnján vanak. Oda meg nem megyek. Én nem lövöldözök agyaggalambra. -
wednesday
őstag
válasz
7Sony7 #15807 üzenetére
Igen, de ezzel az a baj, ha eleve 60%-os csapat vág neki az elején még golyófogók sincsenek bent. Már azt veszed észre, hogy 4-en lőnek miden irányból.
"Meg nem tudom mi van, de 10 meccsből 7 szer úgy taposnak el minket, mintha ott se lennénk."
Ez pontosan azért van mert 1-2 perc és nincs meg a fél csapat. Ha megnézed a tabellát 3-an nem csatlakoztak be, 3an meg első halál után kiléptek. Innentől vége. Hiszen az ellenfél csapata valamiért visszajön játszani, hiába lőttetek ki akár 5-8 játékost onnan. Sőt ilyenkor a kevéske járműtök olyan bombázást kap a nyakába, hogy ihaj. Hiszen a pontfoglaló 1-2 killt összegyűjtő ellenfél már alig várja, hogy a levegőből essen nektek.
Mondjuk abban nincs mindig köszönet, amikor (nagy ritkán) én játszom a "blitzkrieg"-es csapattal. Én azt ugyanúgy nem szeretem. Volt, hogy harcolok nagyban egy pontért, kilőnek, jövök vissza második járművel (egy gyors járművel repesztek fel), el sem engedem a W-t és mire felérek vége a játéknak.
Lehet itt elemezgetni, hogy ilyen-olyan tier, meg, hogy nincsenek járművek kibalanszolva, de, amin múlik (múlna) 80% az a csapatjáték.
"Ott vannak a többiek, de nagyon ritka, hogy segítenek."
Most volt egy csúcs jelenet ebből, már röhögtem rajta.
Egy pontot védtünk egy játékossal, nézi a sarkot nagyban (de nem lő senkit vagy nincs harcban ami elvonná a figyelmét). Erre bejön az ellenfél, húzza le a pontot én meg ott nyomom vele a tűzharcot nagyban. OTT áll mellettem az a süket, a másik irányt nézi és NEM vág le semmit az egészből.
-
7Sony7
addikt
válasz
BerserkGuts #15803 üzenetére
Ja, hát úgy igen.
Csongi: ok, akkor nem a gépem, vagy a netem hibája.
Nekem is vannak furcsaságok, pl lánc felmegy az égbe, repülő tank, de ezek csak viccesek. A gáz az, hogy mindegy a nemzet, rálövök a másikra kétszer, háromszor, semmi baja, ő rámlő, kakukk. Ha némettel vagyok, az amcsi lő ki, ha amcsival, akkor a német. Géppuskás vizibicikli oldalba soroz, végem van, ha én eltalálom, van, hogy tovább megy. A múltkor egy teherautó alvázra szerelt löveget lőttem meg teljesen szemből a motorját a TigerII vel. Nem pusztult el. Kíváncsi lennék a valóságban, mi maradna belőle...Wednesday: Én már rég rájöttem, hogy egyedül vagyok. Ott vannak a többiek, de nagyon ritka, hogy segítenek. Van, hogy rálátnak az ellen tankjára, de nem lőnek rá, mikor az engem lövöldöz. Javítok, elhúz mellettem, stb. Meg nem tudom mi van, de 10 meccsből 7 szer úgy taposnak el minket, mintha ott se lennénk.
-
csongi
veterán
válasz
7Sony7 #15802 üzenetére
Tegnap 200 ezerfelett volt a terheltseg.
34% pl 140 ping.. A tank toronyig a hoba a lanc meg a vilagurbe tavozott.
. Barhol ert lovedek azonnal felrobbant a tankom.
Az uj csoda csomag,a szokasos. Keszitenek egy updatet, de nem tesztelnek semmit. Ra engedik a jatekra, es majd a sirasok alapjan javitjak ugyan azokat a halomra elkovetett bugokat. Es minden egyes alkalommal ez megy. Ezekbol van a beveteluk jelentos resze. Ezeken az alkamlakon megjelennek a fizetos jatekosok, a szerver terheles megugrik, es egyre szarabb monesegu a szolgaltatas. Majd a frissitest koveto idoszakban kb3-4 het elkezd csokkeni, es vissza all a kezelhetobb mennyisegre. Majd jon a kovetkezo es igy megy ujra es ujra.
Ezekben az idoszakokban, ha lehet olyan napszakba kell jatszani mikor alacsony a jetekos szam. Akkor talan kevesebb a szerver bug. -
7Sony7
addikt
Srácok, nálatok nincs lag? Tegnap végig, ma meg párszor teljesen lefagy, vagy mi. Megáll a kép, aztán mire elindul, 10-20m -el arrébb vagyok. Szerver hiba, vagy mi?
-
BerserkGuts
addikt
válasz
csongi #15800 üzenetére
Lehet ehhez a belepo 1000 euro?
hát ha a forumra gondolsz akkor csak a gazdag nyomik sírását hallják
én is írtam oda meg mások is de azok csak úgy ott vannak dühöngőnek semmi reakció egy moderátortól vagy valami válasza wot-nál serB-vel lehetett vitatkozni legalább bár az se sokat ért de tudtuk milyen hülyék vezetik a céget
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest