Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox One-ra is elerheto lett a jatek fizetos early access formaban. Persze jon F2P kiadas iy. Crossplay tamogatott PC-XO kozott.
Live-Die-Respawn
-
nincsnév007
őstag
van még cross platform PC és Ps4 között?
-
csongi
veterán
Nekem johetnek az FW-vel. Headon-ba jonnek mint a tulokok. , ha azt benezik akkor nyekk van nekik. 1v1 be.
A p47 meg csak maszatolas lett. Rovid ido alatt megfejtheto a dolog. A14.1m/s p47 siman emelkedett velem vegig pedig a spitim 18m/sec el emelt.
Ha nem szembe rohannak a 47-ek, hanem pici kerulot vesznek, ami kb 5perc plusz repidot jelent, ismet ugyan ott vagyunk mint elotte. 4ezertol felfele jobban megy az a mocsok, es 5k-tol mar nem kell kergetni a sajat br-be mert elmegy.
Illetve a 900km/h zuhanassal nem igazan kell vele zuhanni.
Par percel kesobb kezdi el az energia harcot, kb ennyi.
Meg mindig alacsony br-be vannak a premiumok.
5.7 korul lenne realis ha ebben az allapotaba maradna.Nem is csattognak vele nagyon CW-be. .
-
Alg
veterán
Buffot kaptak picit a német repcsis ágyúk (meg a FW190-ek is), ezért német ágon most mindenki FW190-el nyomul, kb. a csapat 90%-a az, legalábbis 4.3-4.7 körül...
És mivel a 109-el ellentétben nem emelkedik túl jól, rendszeresen fölötte vannak a Mustangok meg kb. minden szövetséges gép, amiket lefordulni meg legyorsulni sem igazán tud, szóval jó kis defenzív repülés gyakorlás minden meccs...
Prém p47-ek is a földről indulnak most már szóval az a probléma megoldva, át is állta a TA154-re ha grindolni kell.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-
Alg
veterán
Vicces ez a patch utáni 190 spam - értem én hogy erősebb lett de úgy érzem magam mint mikor az amerikai ágat húztam és folyamatosan a fejünk felett voltak a németek(meg kb minden más nemzet)... annyi különbséggel hogy most még el sem tudok nagyon menekülni a mustangok elől
Pedig amikor van pár 109 a csapatban akik felülről tudnak fedezni/lejjebb nyomni az ellenséget, akkor elég jól megy, kezdek kicsit ráérezni erre a repülő téglára.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
pc360
addikt
válasz csongi #12485 üzenetére
Mihez kéne kötni egy hangot? Csak arról vilt szó, hogy 1 funkcióra lehetne 3, hogy egy kicsit változatosabb legyen, amihez semmiféle fizikai motor, meg egyéb magyarázat nem szükséges. Na, mindegy...
Ezt az összeesküvéselméletet is kicsit túlgondolod. Igen, a fizetős gépek jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, tudjuk, ezen kívül nincs mire pörögni. Más játékban is ugyanúgy szopás a hétvége, a Heroes of the Storm-ban pl. azért, mert elképesztően sok csökevénnyel dob össze, ha nincs hozott csapatod. IQ-szinthez kellene kötni a játékba történő regisztrációt...
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Alg
veterán
válasz csongi #12487 üzenetére
A kártyán lévő számokat nem igazán érdemes komolyan venni, főleg az ilyen sok változótól függő értékeket mint az emelkedés.
Amúgy úgy volt azonos/nagyobb magasságon hogy a levegőből indult. Most majd azért jobb lesz kicsit, legalábbis nem fogja 4 Hitlerbolt legyakni az egész szövetséges csapatot úgy hogy a 109 és 190-ek kb oda se érnek a csatába.
Amúgy én nem fizetek és tök sok sikerélményem van, csak lazán kell hozzáállni a dologhoz és nem erőltetni ami nem megy. Pl. lemenni a kétfedeles gépekkel állatkodni meg chaika-val alázni lazításként néha
Tankos topicban is megy a sírás állandóan hogy milyen szar a top tier, de senki nem mondta hogy kötelező azokkal a gépekkel játszani...Ja nem, bocs, egyszer fizettem a német P-47 és TA154-ért hogy legyen mivel SL-t farmolni ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Bertiee #12486 üzenetére
Szokásos Gaijin patch - mindig sikerül beletenniük egy-egy komolyabb bugot, ezúttal mondjuk komolyan kitettek magukért és kb. game breaking hibát sikerült kreálniuk. Remélhetőleg hamarosan hotfixelik.
-
csongi
veterán
válasz Bertiee #12486 üzenetére
Az!
A nagy találós kérdés.
Prémium P47.
Emelkedése alapból 7,1m/s, ehhez tud feljleszteni +3m/s emelkedést.
Hogy a túróba van azonos magasságon egy 18m/s emelkedéssel bíró géppel, ugyan annyi idő elteltével?
itt és most lesz egy rohadt nagy szünet, egyre csak rosszabb lesz. Fizetsz akkor van siker élményed, ha nem fizetsz akkor nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Nem tudom, nem ertek hozza, csak a sajat gondolatom irom le. Ha fizikai oldalon hibas a motor, akkor mihez kotod a hangot?
Elmozdul a kep, egy repulo fordul a levegobe, egyszer a feneket egyszer az oldalat egyszer alulrol latjuk.
Valosagban a hang tonusa mindig valtozik ezen esetekben.
Most a pilota fulkeben hallhato fegyver hangokat hallhatod.
Ezt sosem tudtak megoldani rendesen, minden javitasi kiserlettel modositassal volt valami szar.
Pont ugy, mint a talalti szogekkel, loszer tipusokkal es fizikai reakciokkal. Szarny leszakadasa. Volt mikor a szarny legtobb esetben csak reszlegesen szakadt le.
Majd ezt kovetoen szakadt tobol egybol.Az,hogy most is elcsesztek a hangot, az altalad irt eszrevetelekkel, nem is csodalkozom.
Tegnap elott 6.7-be. Egyedul en voltam legcsavaros geppel.Havonta kb 200 jatekost bannolnak.
A jatekosok szama erdemben nem novekszik. A hetvegi plafon valahol 70ezer kornyeken van.
Teljes mertekben a fizetosok lettek eloterbe helyezve. Annyira, hogy, ha valaki pert inditana, Europaba meg is nyerne azt.
Ebbe bukott vele a lootbox talalmany is. .Most azert huztak a nemet agon megint, mert nyavajogtak a nemetek. A P47 mar unalmas volt. De nem akartak ottani fizetos tabort vesziteni. Ezert ezt hoztak ossze.
A fizetosok meg azert fizetnek, mert igy kielhetik magukat. A sok ingyenes predan.
A jatek fizetes nelkul levegobe 5.7 foldon 6.7 szintig jatszhato onerobol, es meg talan elvezetet is ad.
Efelett mar csak kinlodas. Eselytelen korokbe sorsol be a jatek. Magas br-be fele jatekos van csak. Monitorozza, mennyien hagyjak el a jatekot, vagy fel se mennek mar oda jatszani.
A tankoknal akinek regi bokor vasarlasai voltak megtarthattak, es a modositott szabalyok ellenere is feltehetik a tankra
Eredmenye, 6db bokrot tehet fel alcazasra. Az uj vasarlo 3at
az ingyenes semmit.
Elonybe juttatja a fizetos jatekost? Termeszetesen igen.
Ergo, minel tobb penzt koltesz, annal nagyobb lesz az elonyod.Nem a jetekkel meg modern tankokkal van a gond.
Ez csak egy ures maszlag magyarazat, miert nem hozzak be a modern fegyvereket. A valosag az, hogy a jelenlegi feltetel rendszerrel, abba hagyjak a jatekot mielott eljutna odaig.
Kvazi gazdasagilag nem eri meg.Hibas modell:
Alabol irdaltaln baromsag egy megszerzett harcieszkoz fejlesztese. . Milyen tortenelmi alapja is van?
Nesze itt egy uj, jobb repulo vagy tank, de csak akkor kapsz erosebb motort, ha legyoztel 10 ellenseges repulot, akiknek erosebb a motorja . Es ez magas br-be egyre nehezebb.
Persze ez igy teljesen normalis. .
A br osszesorolasok is hibasak. Kenyszer szuli, mert nincs elegendo jatekos. Viszont ekkora br szakadekokkal, nem is lesz, csak fogyatkoznak.
A BF5 megjelenese szerintem, ujabb pecsetet nyom a jatekra.Ket idoszak van iskola szezonba amikor jatszhato.
Reggel, es ebed utan kozvetlen, illetve este 10 kornyeken.
A tobbi idoszak felejtos szerintem. A hetvege maga a borzalom.
Eltuno, vagy meg sem jeleno eszkozok. . A megfigyeleseink alapjan, leginkabb a fizetos jatekosok reszesulnek ebbe a kegybe.
A csalok szama rohadt magas. A legutobbi listaba szerepelet altalam is jelentetett jatekos. Vegre egyszer ilyet is megeltem .Megfigyelheto jelenseg, hogy ugyan azon technika ugyan azon a helyen, ugyan azon a manoverbe teljesen mashogyan viselkedik. Mikor erezhetoen belassul esetlenne valik a tank, boritekolt a szopas. . Ezt teszteltuk tobben tobb napon keresztul. Es meg szamos ilyen kis trukkje van a gazsinak.
Kesleltetes, hitreg visszavetele, ezt siman aktivalja accont szinten is. . Szandekosan figyeltuk, teszteltuk ezeket a jelensegeket. Veletlennek tulsagosan egyszeru lenne.
Ha megsem szandekos, akkor az elso bekezdes az a valos.
A motor alapbol hibas, csak azt nem kell publikalni, hanem jol megmagyarazni. Sosem lesz ember aki ezt be merne vallani, vagy bizonyitani. .Amugy igazad van, elcsesztek a hangot ismet. Viszont hiaba lesz javitva, a jatek alapbol nem lesz mas. .
Csak ugy ki irtam magambol, az eddigi eszreveteleket. -
-
Alg
veterán
Megvan: Nem kell a repteret bombázni, elég ha kiütik a 3 bázist és vége a meccsnek -> minden második meccs 3-4 percen belül véget ér a bombázó spam miatt, gyakorlatilag a repülős RB játszhatatlan
-
Találtgyerek
veterán
válasz csongi #12474 üzenetére
Az új BF tényleg elég erős lett. Imént mentem egy kört,ez a Z-s Messer úgy ment át 3 bombázón zsinórban,mint kés a vajon. Utána még 2 p47 és az ellenség fele halott volt. Szerencsére csak egy ilyen gép volt a csapatban.
Most meg kicsit átestek a ló másik oldalára.06-3o/9759I39
-
SP4C3
veterán
Minden esetre tegyük össze a két kezünk, hogy ennyi év után hajlandóak foglalkozni a hangokkal... Most mondjuk javult, de romlott is. Tracer-ekből nem látok semmit.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Alg
veterán
Patch volt?
Kíváncsi vagyok ezúttal milyen random bugot sikerült létrehozniuk vele"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
pc360
addikt
válasz csongi #12474 üzenetére
Pont azzal nem játszottak, hogy ne egyetlen rohadt hanggal operáljanak akkor, amikor elkezdek lőni, és egy másikkal, amikor folyamatosan tüzelek. Semmi mást nem csináltak, csak legyártották ezt a 2 hangot kaliberenként. A hanyagságon nem segít némi javítás... Az tök minimum lenne, hogy legalább 3 féle lövéshangot és "warmup" hangot alkalmazzanak random, plusz némi fluktuációt szoftveresen, és máris változatosabb, reálisabb a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Majd tapaszoljak a hangokat, elsore eddig sosem sikerult eltalalni eddig. .
Most jobban tetszik a fegyver hang, de csak par kort repultem.
Itt szepen leirtak a modositasokat.
A Nemeteket foldon es levegobe szepen felhuztak.
Eddig a P47ek voltak, most majd az uj BF ek lesznek op gepek. -
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #12468 üzenetére
Air respawn.. höhö, megérdemelte. Eddig tálcán kínálták eléjük a mélylevegőjű életformákat. Az volt az utsó gép, amit még repülgettem, de már annak is jópár hete. Ti hogy a fenében nem unjátok? Bár lehet, hogy pont emiatt a változtatás miatt tovább visszük kicsit a fejlesztéseket a zöccsel, így legalább nem állandó szopás bármi mással repülni.
A németek akkor lesznek rendben, ha MEC nélkül is WEP-elhetők maradnak.
Ez a lövéshang-újradolgozás pedig... Teljesen mindegy, hogy 12,7-essel 1 szem lőtoronyból lövök, vagy 14 darabból elöl, ugyanaz a hangeffekt... Direkt meghallgattam, ahogy sorra besülnek a fegyók, és végül már csak egy lő > ugyanaz. Sok év fejlesztés alatt a realitás pápái ezt tudták összehozni.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz csongi #12470 üzenetére
Mivel csak Realistic-ban repülök, így ha LF Mk. IX-szel voltam, a P-47-esek csapattársként voltak jelen. Hokkaido-ra meg szökőévente ad be, ahol brit vs amcsi meccs zajlik, de ott meg a BR miatt inkább F7F és BearCat ellen megyek az LFMk. IX-szel
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #12468 üzenetére
"Air respawn has been removed."
Vééégre!
Hiába repültem jól emelkedő La-5-össel és La-7-essel, mire 4 ezer m-re értem, ezek 5-6 ezer m-en héjáztak felettem vagy hárman minimum. Undorító előnyük volt!
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csongi
veterán
válasz Találtgyerek #12465 üzenetére
Igen .
Azert sikerult a Nemet Gepeket eleg szepen felhuzni. Pancelzat es manoverezes telinteteben.
Az egyik sir a masik nevet.... -
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #12465 üzenetére
Hogyhogy? Nem olvastam át részletesen.
-
csongi
veterán
F4u verzio most erkezik a Francicakhoz.
Eleg jol felturbozva.
Valamikor repkedtem vele, de teljesen belealltam a Brit hadipar cuccaiba..... -
Alg
veterán
válasz Találtgyerek #12462 üzenetére
A sima .50-es F4U-4 nekem is bejött, az ágyúsat most probáltam. Tök jó hogy rengeteg lőszer van, de baromi hamar besül az ágyú, ráadásul ami sebzést a browningok csinálnak, sokat nem segít az ágyúra csere csak emeli a BR-t...
-
Alg
veterán
f4u-4b-vel repül valaki mostanában? Úgy tűnik valami nagyon el van cseszve a damage modellel, minimális jobb szárny sérüléssel olyan volt mintha fékszárny lenne a jobb szárnyon, kb 45 fokos szögben sodródott jobbra... Egy gépnél sem láttam még ilyet
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Nekem már közel maxos, de én úgy veszem észre baromi jól emelkedik (főleg nagy magasságon) és egész jól fordul, csak meg kell tanulni kezelni a fékezőlapokat is. Ráadásul pontosabb, mert az orrban van a fegyverzet, nem szór úgy szanaszét mint a 47.
Gunpodokat hagyd, vadászok ellen felesleges, elég a 4x.50 meg az ágyú. Itt az utolsó 2 killem már csak a .50-el volt.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Végigmentem ismét az amerikai tech tree-n egy kezdővel, kifejlesztve minden hiányzó gépet. Pont ezt a P-38-ast gyűröm én is. De ha nem épp légi indítású a meccs, a P-47D-28-hoz képest eléggé szenvedés. Lassab, kevésbé fordul, és fegyverzetben is csak 1 db 20-assal több, feltéve, ha feldobtad a gunpodokat, különben 4 x 12-vel kevesebb. Nemtom, nekem is volt most vele 1-2 jó köröm, de nem igazán éreztem még rá a lényegére.
-
Teebee89426
újonc
Üdv mindenkinek!
Egy wagert szeretnék teljesíteni a cél az antimech vagy a thunderer de norway pályán nem igazán jön össze de lehet egy olyat is csinálni hogy rogue wave! A kérdésem az lenne hogy ez vonatkozik a kis csónakokra vagy csak a nagyobb hajókra?
Előre is köszönöm a választ -
Alg
veterán
Azért vannak még jó meccsek, mikor az ellenfél utolsó 4 gépét (3x109, 1xHE177) egyedül szedem le és csak egy striling marad mellettem a csapatban, végül hajszálon sikerül behúzni a meccset... ráadásul egész szép manőveres csaták is voltak.
-
csongi
veterán
válasz Találtgyerek #12452 üzenetére
Atszoktam tankrealba, es ott repulok.
Ott jo csatak vannak. Csak azok a legvedelmis cuccok ne lennenek. . -
Találtgyerek
veterán
-
csongi
veterán
A briteknel is agyhalottak vannak.
Azok meg telibe rohannak az ellenfelre, mire tamado magassagba erek, mar szinte csak egyedul maradok. -
Találtgyerek
veterán
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #12448 üzenetére
Rendszerint ilyen csapatot kapok, egy rakás agyhalott, rohannak előre, aztán nincs csapatom 5 perc elteltével....
-
Francia91
veterán
Ha tudnám, miért kapom ezt lassan 1.5 éve....
Csodálatos, felemelő csapattársak
Mindig, minden meccsen saját BR-ben játszhatok a stock tankjaimmal (+1.0 állandó jelleggel, hogy legyen kihívás)
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #12435 üzenetére
Tök mindegy, bármelyik Spiti megeszi őket reggelire.
-
-Ronnie-
csendes tag
sziasztok. Az akció alkalmából melyik prémium gépet tudnátok ajánlani? Német vonalról: P47D (eddigi hsz-ok alapján ez esélyes), Ta154. Orosz vonalról: P63A és P39K1 amivel szemezek. Bár az orosz pilótáim még nagyon betanuló-időszakban vannak még. Esetleg még az angol vonal is érdekes lehet, bár ott nem találtam szimpatikus versenyzőt.
-
pc360
addikt
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #12427 üzenetére
Hát, nem erősek. Akármelyik nemzettel vagyok, a tisztán oroszok ellen repülés mindig a könnyed kört jelenti. Simán lemászható az összes. Egyedül talán az attackerjeik kemény diók.
MikaVejneGI: Amik erősek az említett rákfene P-47-eken kívül, azok az amcsik, a Spitfire-ök, és a rang 4-es japánok. A többiből max 1-1 gép tetszik: TA-152 H-1, Do 217 M-1, I-185 M-71, Hornet Mk. III, G.56. Az utóbbi kettő egyelőre még nincs meg, csak felbasznak.
-
csongi
veterán
válasz Találtgyerek #12429 üzenetére
A premium p47 gepek varazs repulok. 5.0 felett kellene lennie mindnek. 5.7 .
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #12427 üzenetére
Fel is tolták a P-47-esek BR-jét
-
Találtgyerek
veterán
válasz MikaVejneGI #12424 üzenetére
Szerintem az orosz most nem annyira erős. Manapság p47-el menni nagy divat.
06-3o/9759I39
-
pc360
addikt
A joy-ba érdekességképp beletanulhatsz, még az is lehet, hogy bejön. De egérrel egyszerűbb szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Szia!
Egy lehetoseg
https://warthunder.hu/2017/11/szmh-szazad/ -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Valamikori aktiv játék után visszatértem a játékhoz.
-Tudtok ajánlani olyan magyar klánt ahol a casual RB játékos tud jókat repülni,tankozni?
-Mivel érdemes irányitani a repcsit,tankot RB meccsen?(egér+bill. kombó,Joystick(saitek cyborg 3D),gamepad(xbox 360 pc)?
-Még mindig az orosznak áll a zászló?
Köszi.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
.LnB
titán
Sziasztok.
2014-ben játszottam a játékkal elég aktívan. Gondoltam letöltöm steam-ről(még töltődik). De előtte be akarok/akartam lépni a honlapon. Viszont hiába kérek jelszó emlékeztetőt, nem történik semmi. Régen kliensből játszottam, szerintem akkor steam-en még nem is volt. Keresgéltem az emailjeim között de ott sincs a regisztrációról semmi, viszont arról van, hogy vettem gold-ot.
Törölhették a régi accom inaktivitás miatt? Nem szeretném teljesen elölről kezdeni, azért jó lenne valahogy belépni a régi acc-ra.Van esetleg valami ötletetek? Átvihető egyáltalán a kliens-es acc a steames-re?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #12419 üzenetére
Lehet, valami update pakolta alapbeállításra vissza.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #12417 üzenetére
Ilyet nem vettem észre. Egy természetes mechanika van beépítve, ami magától értetődik, mégpedig az, hogy – főleg bekapcsolt landing flaps és a leszálláshoz képest túl nagy sebesség mellett – a szárnyak és a talaj közt fellépő légnyomás "visszapattintja" a gépet. Erre az a megoldás, hogy jobban odafigyelsz a sebességedre, és általánosan 170-180 km/h alatt teszed csak le a repülőt. Automatikus felhúzásról nem tudok. Viszont van egy beállítás az opciókban, amit szerintem érdemes kilőni. Erről van szó:
Controls > Instructor > Auto-restricts of the airplane near the ground
Irányítás > Instruktor > A repülőgép vezérlésének korlátozása a föld közelébenLehet, hogy ez szól bele a dolgokba, engem legalábbis rohadtul idegesített az, hogy a talaj közeledtével vízszintbe dobjta a gépet akkor is, ha csak egy dombocska fölött repültem el, és teljesen megakadályozta azt is, hogy felszállás után egyből be tudjam dönteni azt. Ezért érdemes kilőni. Egy picit óvatosabban kell bánni a géppel a talaj közelében, főleg kis sebességeknél, de az irányítás szabadsága sokkal élvezetesebb lesz így. A reál módhoz is jobban illik, hogy nem dobálja automatikusan a géped.
Egyébként szerintem az Instruktor szekción belül érdemes minden mást is kilőni, főleg, ha szereted magad állítgatni azt, hogy mikor dobja ki és húzza fel a kerekeket, és hogy milyen pozícióba álljanak a flaps-ek. Utóbbi különösen ajánlott akkor, ha scroll gombbal állítod a flaps-eket (ez amúgy az X-Mouse Button Control nevű segédprogrammal lehetséges; ha valakit érdekel, akkor készítek róla leírást).
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
Nálatok is csinálja azt a játék,hogy leszálláskor automatikusan felhúzza a gép orrát?
Eddig nekem ez nem tűnt fel,csak mostanában.06-3o/9759I39
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #12414 üzenetére
Igen, egy nagy katyvasz már így is. Valamelyik nap 4 nemzet jött velünk szemben. Éljen a reál!
-
Találtgyerek
veterán
Sajnos játszani is alig van időm. Videókat nézegetni abszolút nincs.
Köszönöm a tájékoztatást!
Az nem is zavar, hogy jönnek új Spitfire-ek a britekhez.
Jobban zavar, hogy minden nemzethez pakolnak. Lassan már olyan lesz minden kör, mintha mixelt csapatok lennének.06-3o/9759I39
-
pc360
addikt
War Thunder: The Shooting Range | Episode 89 4:23
Habár pont az április 1-jei videóról van szó, és elvicceltek a fegyver nélküli, tanokat azonnal a saját oldalra átállító egyedi mechanikával és társaival, de a többi infó megállja a helyét. Ez alapján az 1.79-ben a britek kapnak egy teljes, nagy magassági Spitfire HF szériát, plusz egyéb nemzeteknek is kijut pár prémium.
• francia: Spitfire F Mk IX
• német: Spitfire PR Mk XI, Spitfire V DB 605 (német motorral)
• japán: Spitfire F Mk 22 (egyedi festéssel)Habár ez utóbbi is inkább a poén kategória, ezért valószínűleg nem tamagocsi festéssel, de jön az is. Úgyhogy tele lesz a játék Spitikkel. A játékot meg ugye átnevezik Spitfire Thunder-ré.
[ Szerkesztve ]
-
-
csongi
veterán
válasz Francia91 #12407 üzenetére
Nem tudom.
Tegnap 3.7be 20 kor alatt EU szervereken, 3 tankot talaltam el.
Szerintem, es paran meg igy velekednek, ip cim hova tartozas alapajan valogat.
Allando jelleggel nagyobb br-es gepek ellen kuzdok.
Akkora erdok vannak a tankokon, hogy Robin Hood nem nem talalna ki.
Es rendre oroszok, a kedves delikvensek. -
Francia91
veterán
Mondja már meg valaki, hogy miért kell minden nap, 10-ből 10 meccsen kizárólag +1.0-ban szopnom?
Megyek 7.0-ás német presettel, ellenmségnél csak Chieftain Mk. 3 és T-62.... Hát a f*szom tele van már, hogy az első 300 m-en ezek b*sznak ki minden meccsen.....Ground Forces topikba akartam....
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #12405 üzenetére
Ti nem néztek War Thunder videókat? Ott van mindig belinkelve a kliens bal oldalán.
-
csongi
veterán
A KI 84 KO elg durvan tol CW-be is.
Bar a gepek tablazatanak koze sincs a jatekba eppen beallitott valosagnak. .
Egyszeruen baromsag ahogy van. Rosszabb parameterekkel rendelkezo fepekkel forognak emelnek csoda modon.
Ezekkel a fizetosok elonybe juttatasa baromsaggal addig szarozik, amg valaki ra nem harap a dologra, es masik uzleti modelt kovetve knyuvasztja a gaijint honapok alatt.
Erolkodik most is, erezni a probalkozasokat az ujabb fizetos tartalmakkal. De sajnos a 70ezres jatekos letszamot hetvegente sem nagyon lepi at.
Pedig ez a duplaja volt.
Tegye fizetosse, es nem kellenek a szopozasok. .
A jatekosok jelentos resze rank3-4 kornyeken abba hagyja.
A sok premium ,es 100 szintu jatekos itt eli ki magat.
De hat ez is penz alapu, ebbol elnek a gadzsinal.
Sosem fog megvaltozni.
Jetekre nem koltok, es 6.3 fole nem megyek. Nem eri meg ingyenesen kinlodni veluk.
Rank 2 itt jatszhato, feljebb mar szivas.
Legutobb 7db premium p47 gep volt jatekba.
Mind 100 szintu jatekos. 6perc volt a jatek, 4 p47 lerendezte a mezonyt.
Ezert maradok tankrealba. Ott nem brilliroznak .
12.7 el leszedem a kis szutykokat.
Itt nincs meg csoda sebesseg, es gyebek. Nincs kijeloles.
Mar a cel megtalasa is gond nekik sokszor. Mint egy darab tusko ugy zuhannak a foldbe . Latszik ki jatszik zenet hallgatva. . Siman lehet kovetni fogalma sincs van e valaki korulotte. -
pc360
addikt
válasz Francia91 #12401 üzenetére
Ezért működik az 5.7-es N1K1-Ja, az is csak földi célpontok ellen. Az utána lévő prop. gépeknek a világon semmi értelmüket nem látom az adott BR szinthez képest. A J2M-ek is olyan rohadt lassúak, hogy még a földi egységeket sem érik utol.
Ami jó, az az 5.3-as Ki-84, a nagyobbak esetén már nagyobb szerencse kell a megfelelő, nem jet-es BR-hez, miközben a sebességük már nem nő az 5.3-ashoz képest, csak a fegyverzetük. Még a Ki-83 poén, ha szereted a heavy figther-eket, és kifújt a japó repertoár.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest