Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz -Ronnie- #13931 üzenetére
P47, TA154 még mindig jók, én a TA154-et jobban szeretem, P47-ből rengeteg verzió van a játékban és mióta nem kap airspawn-t már nem annyira OP
SP4C3&többiek: Nem lehetne a fikázós-panaszkodós hsz-eket legalább off-ba tenni? akkor talán ki lehetne szűrni a ritkaságszámba menő informatív tartalmat a topicból. Én sem megyek a droidos topicba fikázni hogy az IOS a király, vagy a PS topicba hogy PC-n lehet csak játszani, vagy az AMD topicba hogy ott mindenki hülye aki azt használ és itel/NV csak a nyerő...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
SP4C3
veterán
-
pc360
addikt
válasz -Ronnie- #12343 üzenetére
Ja, irányítás. Az egér tökéletes, nem lennél jobb joy-al. Itt, ha kell, ugyanúgy át tudod rántani a "kurzort" a gép túloldalára, hogy kihozza magából a maximumot. Egy dolgot érdemes átállítani azonban az opciókban, ami sokat fog segíteni. Ettől nem lesz olyan ruganyos a kép, hamarabb leköveti a kamera a repülő mozdulatait:
Controls > Camera Control > Sense of Flight > 95%
Irányítás > Kameravezérlés > Repülésérzet > 95%Ha már hasznos opciók. A név kijelzése fölösleges (
[Markers] nick
), elég az ellenséges gépek típusát látnod, így közelharcban nem fog bezavarni a több sornyi szöveg (úgy kvázi használhatatlan a játék).Mindig vidd a lehető legkevesebb üzemanyagot, ami neked elegendő! 20 percnél általában nemigen kell több, de a 10 pl. sokszor kevés. Egy szó mint száz, ne zavarjon a fordulás hiánya, inkább a sebességgel és a magassággal törődj! Persze az sem árt, ha nem sütöd meg a motorod mindeközben. Ha ezek megvannak, akkor a szükséges fordulókat is kivitelezni tudod.
Ha már van legalább pár 4.0-ás géped, akkor többünkkel együtt tudsz repülni. Azért 4.0, mert alatta a legtöbb gép szenvedés, azokkal már nem szívesen játszunk.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
pc360
addikt
válasz -Ronnie- #12343 üzenetére
Üdv! Pár tíz játék után rá fogsz érezni. Ami az árkádban folyik a manőverek terén, az egy teljesen elmebeteg telós játék a reál után. Jó esély van rá, hogy te is hamar meggyűlölöd, és nem térsz vissza rá. Ahhoz nem érdemes a reált hasonlítani, az csak egy bugyuta intró. Reálban nyilván nem fordulnak úgy a gépek, habár ez nem ilyen egyértelmű, ugyanis a megfelelő darabok, a megfelelő energia birtokában képesek rá. Nekem 10 ezer árkád meccs után jött el ez, hogy elkezdtem reálozni, és azóta sem volt eszemben visszatérni 2-3 csatát kivéve, amiket úgy hagytam ott, hogy "soha többet ezt a nevetséges játékmódot". Cserébe nem is libegnek jobbra-balra a gépek full cheat-esen (kivéve 1-1 ritka esetet).
Nagyon számít, hogy a gép mennyire fejlett, és tudatosítani kell a kicsit valósabb (de még mindig árkád) fizikát magadban. Muszáj energiát gyűjteni, és azt jól hasznosítani. Vannak nagyon is gyors fordulásra képes gépek, ahol a pilótád is fejlesztened kell rendesen, hogy ne ájuljon be a fordulóba. Az expert képzés szinte kötelező, különben állandóan ki fogják lőni a pilótád (a vitality hiányában), vagy a sötét képernyőt bámulod a "Lost control" felirat mellett.
A reálban sokkal jobban számít 1-1 gép leszedése, amit a játék pontszámokban is sokszorta bőkezűbben honorál. Emiatt rá lehet érezni az ízére, és a reál módban ki tudod ismerni a gépek különböző tulajdonságait (ami árkádban nemigen van meg). Kezdő gépekkel próbálj oldalra emelkedni, és/vagy földi célpontozni. Ha már fejlett az adott masina, akkor is a géphez illő taktikát válaszd! Van, amelyik remekül megtartja az energiáját (pl. Bf-109-esek), és van, amelyik fordulóharcban jeleskedik (pl. Spitfire-ök). Ha van hozzájuk wiki leírás, azt mindig olvasd el, hasznos! Érdemes a gépek tulajdonságainál a legnagyobb sebességhez tartozó magasságot is figyelembe venni. Amelyik 3-4 ezer méteren adja le a maximum sebességet, az jó eséllyel döglött hal lesz 1-2 km-rel feljebb. A nagyobb br-ekben az élet 5 ezer fölött kezdődik.
A javítás sokkal többe kerül a reálban, de pont az előző hozzászólásomban szedtem össze, hogy miként lehet még így is gyarapítani az ezüstöt. Ne mondj le róla, segíteni fog az árkádos múlt! A célzásra egyszerűen rá kell érezni, de mondjuk az a célzóka árkádban is csak egy bizonyos távolságban volt pontos. 400 m fölött már ott is előrébb kellett célozni. Itt a vizuális segítséged a fényjelzős lőszerek, és a becsapódás szikrái lesznek. Ha már jó vagy benne, akkor válthatsz a fényjelző nélküli lőszerekre (azok árkádban is többnyire a legerősebbnek a választható típusok közül, kivéve, ha a szövetséges M20-asról van szó, mert az kb. mindent überel). Kevésbé frusztráló leszedni valakit, mint árkádban (kivéve az amcsi bombereket), itt valóban van hatása a fegyvereknek. Btw: a kisebb rangú gépeknél 5-600 m-es fókusztávolság lesz nagyjából a nyerő, fölötte a 800 m játszik.
Hirtelen ezek jutottak eszembe, mint benyomások. Ettől függetlenül nem vagyok ősreálos, nem tudok speckó manővereket, csak a wiki leírásokból, és a saját intuícióimból táplálkozom. A matchmaking-gel nem vagyok megbékélve, nem az igazi a játék rendszere, a prémium gépek pedig megbaszódhatnak! Ugyanolyan igazságtalan, mint az árkád (3 bomber ellen, a megfelelő interceptor-ok nélkül pl. nem sok mindent lehet tenni), ezért a legjobb móka talán az, ha együtt repkedsz pár ismerőssel (habár akkor jellemzően magasabb BR-t pakol ellenetek). Nem tudom a játékot emiatt isteníteni, de a reál mód nélkül már rég abbahagytam volna... Ha gondolod, nézz fel a topik Discord csatornájára: zKgGFs6 (infó), ott többünket megtalálsz.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest