- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
Új hozzászólás Aktív témák
-
frem1790
őstag
válasz
PAtr0n #10532 üzenetére
Az az igazság, hogy ez a szar az AB mondat volt az utolsó csepp a pohárban, régen forr már bennem a méreg az ilyen megjegyzések miatt. Nem túl jól jött ki, hogy éppen nálad borítottam ki a bilit, mert Te nagyon sokat segítesz az ide tévedő embereknek - köztük nekem is! Úgyhogy bocsánat, igazából a hsz-em nagyon piciny töredéke illet Téged!
Biztosan végigolvastad a többi reakciót is, úgy látom megértetted mi volt a bajom.
Egyébként ha megnézed a statomat van 140 reál csatám - próbálkoztam, de a fentebbiekben leírtak miatt nem jött be(WT-ben frem1789 néven szerepelek).Francia91
Igen, én voltam, jóval többet olvasgatok, mint amennyit írok, de az a túra igén szép volt, úgyhogy nem hagyhattam szó nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aula Hyperion mechanikus billentyűzet (Magyar)
- NJoy Woden 850W tápegység 80 Plus Gold tanúsítvánnyal, prémium japán kondenzátorokkal, dobozos.
- APC SMART-UPS X SMX3000HV 3000VA, USB SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG
- Gainward RTX 4080 Phoenix Golden Sample 16GB!
- Elgato Wave Panels Starter Set Blue új bontatlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest