Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
Topikgazda
válasz
4Grider
üzenetére
A tárcsázó kódos menüvel kizárható egy samsung eredetű hiba. Ha telefonon megfelelő(pl 23,85kbps) akkor tovább kell menni azaz ez már hálózati hiba ami az összes Samsung készüléket érinti!
Kollégámmal teszteltük! Ha felhívtam OnePlus 7 Pro-n akkor hallhatóan rossz volt a hang. Tárcsázó kóddal megnézve 23,85kbps AMR-WB kodek volt azaz elméletileg VoLTE-s HD volt a kodek de a valóság mást mutatott. Szerintem már értem mire gondolsz. Ami érdekesség, hogy Telenor VoLTE-n a OnePlus kiírja a "HD" ikont. Ha Samsungos Telenor VoLTE-s embert hívok akkor nem írja ki! Ha Samsungos Telenor VoLTE-s ember hív akkor sem írja ki. Minden egyéb telefont ha felhívom vagy pk hívnak akkor van HD jelzés.
Én mint OnePlus tulaj ha Xiaomit, iPhone-t, Huaweit, Honort, OnePlus-t hívok akik ugyan úgy Telenor VoLTE-n vannak akkor tökéletes a hang. Ha Samsungot hívok akkor rossz. Itt valami kompatibilitási gond van a Samsung-VoLTE rendszerrel. Hiába megy a 23,85kbps-es kodek de valahol valami miatt transzkódol a rendszer a Samsung felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Revolut
- iPhone-t használók OFF topikja
- PlayStation 3
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp