Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
helló,
stuntcalls/dellmont mindenképp csak 8 khz-t tud, vagy rossz klienssel próbálkozok?
zoiperbetával alaw-val is jó meg ilbc-vel is, csak a mintavételezés miatt borzasztó hangja van, sáv pedig volna elég.vagy teljesen mindegy, mert a mobilszolgáltatóhoz úgyis 8 khz-en megy már be a hang?
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
Sziasztok!
Sokat kell telefonálnom az EU és USA viszonylatban. A FreeVOIPDealt használtam eddig ami szintén Dellmontos.A Samu note 3-n valami fertelmesen sz@r a hangminősége: a partner engem alig hall, szakadozik és lassú a hangátvitel. (4g Voda hálózat).
Az lenne a kérdésem, hogy találtam helyben egy ilyen készüléket. Hozna ez bármi változást a hívások minőségét tekintve? (Digi net 100/100) Egyáltalán a készüléket ismeri valaki? Szabad megvenni?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Stanlee
őstag
válasz bitpork #24957 üzenetére
En nem ismerem ezt a keszuleket. Ha keveset akarsz kiadni a teleofnra, erdemes egy PAP2 ata-t vagy egy ehhez hasonlo olcso ATA-t beszerezni es egy analog telefonnal hasznalni. Mindenesetre a SIP hardver hangja az esetek tobbsegeben jo szokott lenni.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
-
teo77
őstag
válasz #08205312 #24952 üzenetére
Nálam nem a vason múlik, mert a Media5-phone - al közel tökéletes a minőség.
De azt a fránya Zoiper - t vagy CsipSimple - t, netalántán a Grandstream Wave-et (nagyon jó felülete van) nem tudom rávenni az ehhez közeli minőségre. Ez a 2 utóbbi app azért sokkal ízlésesebb, jobb app, mint a Media5-phone.
Szóval valami beállításon múlhat ez a dolog. Lassan már kezdem feladni. Szomorú, hogy 2 premium app a közelébe sem jut.[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
(#24958) Stanlee: Az asszony kinyír ha még egy elektromos kütyüt beállítok a lakásba Sajnos hiába jó megoldás, ha a családi békét teszi kockára
(#24959) teo77: Nagyon szépen köszönöm az ajánlást! Ez is Dellmont kompatibilis? Bár annyi baja van már szegény note 3-nak, hogy lassan már azt kellene lecserézni
A készülék olcsósága kevésbé hangsúlyos (na jó nem akarok 150-200€-t költeni rá), mert azért visszahozza az árát lassanként. Ebben a hónapban már 10k huf felett van a nemzetközi hívások miatti számla pluszom.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
teo77
őstag
válasz bitpork #24963 üzenetére
Igen, Dellmont-os! Én Stuntcalls - al használom. Tudja az iLBC-t is egész szépen, amit külön be lehet állítani benne 3G-re. Wifi - re meg külön pl., a 711u-t.
Megjegyzem, hogy még élesben nem teszteltem, csak az echo telefonszámmal. (mint pl., ami a Skype - ban van)[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
gyula38
tag
Üdv Mindenkinek! A jóárasítás jegyében ajánlom figyelmetekbe discountvoip.co.uk szolgáltatót, most ők a legolcsóbbak. Persze kérdés, meddig...
-
válasz Palkova #24966 üzenetére
Szia itt is
No igen, csak a meglévő routeremet amit már belaktam, miért kellene lecserélnem? Ahogy elnézem mindenki olyan aktíveszközt ajánl aminek van analóg készülék kezelő opciója. Mi a baj azokkal a készülékekkel amik egybe vannak építve és nem kell köztes eszköz?
-
Stanlee
őstag
válasz bitpork #24967 üzenetére
Nincs azokkal semmi gond, csak dragak. En pl. mar nem tudnam elkepzelni, hogy ne legyen mobil kezibeszeloje. A munkahelyemen ilyen hiperszuper 300 euros asztali keszulek van, telefonalas kozben nem tudok atmenni a szembe asztalhoz megnezni valamit, halal...
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
-
whbear
senior tag
Pont ezek miatt a hardver a felelős. Ha megvásárolod a purchases menüpont alatt a reklám mentességet akkor nem lesznek reklámok. Nem nagy összeg. De ennek a. Media5-fone nak nem ez a legnagyobb hibája, hanem ha érkezik egy bejövő GSM hívás, azt nem tudja lekezelni ezért dobja a VoIP hívást és a füledbe csörög. A Bria jól kezeli mindezt.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
teo77
őstag
válasz whbear #24972 üzenetére
De, ha hardver a felelős, akkor a másik appnak se kellene jól mennie nálam, nemde? Vagy te most a fórum társra gondolsz? Mert nála esélyes, hogy a hardver...
Amúgy nem fogadok hívást, csak kimenőre használom. A reklámok mellett a kinézete is elég zavaró. Azon a vásárlás nem segít. Köszi, megnézem a Bria-át!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
válasz tsteve #24975 üzenetére
Innen a phról is ment ki barátom nácziországba és első hónap után lekapcsolták a telefont erre hivatkozva. Mondjuk nem nyomták fel a számlát csak közölték hogy lehet belőle bármi. Véleményem szerint az ottani előfizuval jobban jár.
-
törölt tag
A szokásos, HVG -s, félinformációs félremagyarázás.
Plusz, egy nagyon is reális szitut kihagytak, pedig sztem fontos lenne.
Az illető valamilyen flottához tartozik, és felmerül a nem méltányos használat gyanúja. Ilyenkor mit fog tenni a szolgáltató, kit fog felszólítani a méltányos használat igazolására? -
tsteve
senior tag
-
Zeki
nagyúr
válasz tsteve #24983 üzenetére
Legyen az inkább sok ezernyi, mint sok százezernyi.
Hidd el, ez áll közelebb a valósághoz.
Azt sem hiszem hogy sok százezernyi 2 simes teló lenne itthon, és hogy azok aztán mind külföldről szereznének második simet. Mert az ugye olyan egyszerű. Meg feltölteni is olyan egyszerű. Meg utánanézni, hogy is kell megrendelni rá a netet, és hogy melyik net a jó.
Maradjunk a realitásoknál, ahol anno a Vodafone sem tudta megtörni a 2 régi hatalmát, pedig ő volt aki letörte anno a percdíjakat.
Lehet akármilyen olcsó a Digi mobil, ő még a Vodafone-t sem tudja majd megszorongatni, szerintem. Majd árakat csökkentenek a többiek is, és akkor azért a 3Ft-ért nem tökörésznek a népek a számhordozással.
"Jó ez, megszoktam, az nem tudom milyen."Most is vannak mobilflották, azokba sincs belépve a fél ország. Pedig nem lenne nagy dolog.
Ahogy nézem a voip is megáll a messenger/viber/whatsapp/skype használatnál a jelentős többségnél.
Az egyszeri nyaralónak jó lesz ez a roaming eltörlés, a többinek meg legyen 2 simes telója, és egy olyan ország simje, ahol többet van. Ebben nem lesz változás.
-
tsteve
senior tag
de ha csak megveszed egy dealer-nél s berakod a telódba a kártyát, majd használod, akkor több lesz ez mint pár ezer...nemrég pl. egy hajléktalanról derült ki a 200 000 sim kártya rendelése, s ha egyszerűen elérhető lesz (dealer-eknél) s egyszerűen használható is lesz, akkor működni is fog ez az "iparág" hamarosan
ha pedig igény lesz, akkor lesznek dealer-ek is, s bár eddig nem érte meg a többségnek, de júniustól meg fogja érni, hacsak nem csökkennek drasztikusan az adatforgalmi dijak..de erre nem számitok egyelőre még, digi ide vagy oda...[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz tsteve #24982 üzenetére
Bocsánat, azt hittem jobban megértitek mi a 'költői kép', nyilván a számokat eltúloztam...
Nyilván nem valószínű hogy külföldiek lepjék el drága előfizetés vásárlása okán a magyar piacot.. Sokkal valószínűbb hogy a magyarok rohanják meg a külföldi olcsóbb mobil-szolgáltatókat.. (és itt természetesen a félreértések elkerülése végett nem kizárólag 1db országra Franciaországra gondoltam, hanem sok másikra is, de nem gondoltam hogy erre ennyi karaktert kell legépelnem hogy érthető legyen).
Úgyhogy a magyarok többségét inkább majd a külhoni cégek hasonló szabályzása fogja érdekelni, hiszen VoIP téren is kizárólag nem magyar székhelyű cégeket látok itt emlegetni.
-
tsteve
senior tag
válasz Doky586 #24986 üzenetére
igy van, s erre irtam, hogy majd a kártyadealer-ek fogják uralni a piacot...adatforgalmi dij csökkenésnek kéne bekövetkeznie, hogy ne igy legyen.. de milliókra én sem számitok, legfeljebb pár százezer iylen kártya lesz évente.. cinedog kartács még ennyire sem számit, de majd kiderül kinek lesz igaza
-
Sátán44
addikt
Az immmr megint törölte a regisztrációt, hiába regeltem újra már nem enged hívni.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
anadroid
senior tag
válasz Sátán44 #24988 üzenetére
Az immmr kapcsolatokkal - újra regisztrálás után - továbbra is megy. A +44744* számod is felhívható (amit a regisztrációnál kapsz, és a beállítások/saját fiók alatt találsz).
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz zeon.hu #24990 üzenetére
Ha még nem használtad el a 100 percedet, akkor az is megy.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
KurtCobain
őstag
Van új verzió. immmr 1.1.92
Nem próbáltam, nem tudom milyen.Mmm'kay?
-
No most kipróbáltam Digi 100/100 neten a gépen keresztül is Dellomnt klienst. Ott is olyan szar a hangminőség hogy csak. Nem értem én ezt. Mi kell ennek h rendesen halljam és rendesen halljanak?! Nem elég a 100-s net?
-
Oroszlánom
tag
SZIASZTOK!
Kipróbáltam a Media5-phonet és jó. Azt szeretném kérdezni be lehet-e állítani úgy, hogy a telefonomra érkező hívások listája is megjelenjen rajta úgy, mint pl. a Zoiperen. Ne kelljen átmásolgatnom a számokat. Köszönöm!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest