Hirdetés
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Palkova
tag
válasz Palkova #11191 üzenetére
Bocs Későn vettem észre a
D-Link AirPlusTM G DWL-G700AP
helyett a D-link HorstBox kellett volna.
Kovács Pál
-
club1
veterán
válasz Palkova #11798 üzenetére
Szerintem csak megfelelően beállított port-forward kérdése lesz a dolog, mivel az EPC-n a bridge le van tiltva, így a Fritz annak lan-jától kap privát (kívülről nem megszólítható) ip címet. Na ezt a privát ip címet kellene a megfelelő porttal (voip szolgáltató segít) kitenni az EPC wan lábára, onnantól kezdve a voip szolgáltató meg tudja szólítani a Fritz-et.
-
törölt tag
válasz Palkova #11893 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy ha ez szándékos, akkor az a T -s "illetékes" mit tud (akar) lépni. Gyűlölöm azt a ..... céget. Eddig minden általam használt "szolgáltatásuk" kapcsán meggyűlt velük a bajom. A TV úgy szar, ahogy van, az első routerük allandóan elvesztette a beállításait, plusz megbízhatatlan volt. Amit hoztak helyette, azon fél éve nem érem el a mögötte levő NAS -t, nem találom a külső hálóból konfigolás lehetőségét, stb. A mobilszolgáltatásukról pedig már írtam korábban. Azóta legalább azt a kapcsolatunkat sikerült felszámolnom.
-
félisten
válasz Palkova #11893 üzenetére
Hát, ez rohadt jó!
Hallottam már utalgatást innen-onnan arra, hogy egy szolgáltató nem kényszeríthető arra, hogy a saját szolgáltatását használják fel egy másik szolgáltatása ellehetetlenítésére, illetve úgy két éve konkrétan egy, a T-vel kapcsolatban álló szakember mondta, hogy tudomása szerint a műszakiak azon dolgoznak gőzerővel, hogy a nagy európai szolgáltatók kizárják az összekapcsolt hálózatukból a nemtetsző VoIP-os szolgáltatókat, és helyette egységes, a PSTN-nél olcsóbb, de a a VoIP-tól vártnál drágább, bizonyos extraszolgáltatásokat tartalmazó, de szigorúan ellenőrzött szolgáltatásra kényszerítsék a népet.
Lehet, hogy ez kezd éledezni? (Amúgy nem hiszem, mert nem tudok arról, hogy eme remek új nagytestvér-rendszer előtt tornyosuló akadályokat leküzdötték volna, sőt, az EU irányvonalai éppen ellentétes irányban haladnak.)
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
Palkova
tag
válasz Palkova #11918 üzenetére
Üdv!
Új fejlemény az ügyben és le a kalappal az EXTERNET előtt.
Megigérték, hogy addig ingyen fenntartják a lemondott ADSL kapcsolatomat, amíg le nem meccselik az ügyet a T -vel. hogy hívható legyek a négy éve használt VOIPSHOP telefonszámomon, ami az új kábelnettel nem működik.Palkova
-
-
instantwater
addikt
válasz Palkova #11976 üzenetére
Ja tehat az ADSL es VOIP hal be nem maga az ADSL.
Ez azert lehet, mert a kabelnetes kliens beregisztral a szerverre, es a szerver azutan csak a legutolso (kabelnetes) csatlakozast asszocialja az useredhez.Es gondolom a VoipShop egy usert csak egyszer enged belepni, a neo meg a tobbi enged egy usert tobb helyrol.
Ez a magyarazata az ADSL es voip lehalasnak kabelnet login utan.
A kabelnetes bejovo hivas pedig valami tuzfal problema miatt nem jon be..
[ Szerkesztve ]
-
taranis
addikt
válasz Palkova #14371 üzenetére
Nálam az van és nem volt még túlszámlázás. Viszont ma először volt olyan, hogy nem csörgött ki a másik a fél, legalábbis én nem hallottam semmit, holott ő már rég felvette és próbált beszélni. Természetesen le is számlázódott ez az időszak. Szóval céleszközzel sem hibátlan.
colorizer.net
-
Stanlee
őstag
válasz Palkova #14371 üzenetére
En 2 kulonbozo helyen hasznalom a Dellmont elofizeteseimet szinten AVM hardweren keresztul. Az egyik egy eleg regi Fritz!Fon 7150, ill egy ujabb Fritz!Box 7362 SL, korabban egy 7190-es volt. Nalam szemely szerint sose volt tulszamlazas, ez lehet annak a kovetkezmenye, hogy a hardware-es megoldasoknak jobb a kompatibilitasa a Dellmont szervereivel es az Asterisk-kel, szerintem inkabb csak szerencse. DE mas forumokon olvastam, hogy szamos Asterisk-hez kotott szamlazasi rendszerben a hibas szamlazas aranya 2-7% kozott mozog. Na most legyen 2% alatt a Dellmont rossz szamlazasa, akkor is tobb ezer hivasrol beszelunk havi szinten. Nem eri meg nekik ezekkel a hivasokkal foglalkozni, mert mi van ha a magyar Jozsi, vagy a cseh Ales egy hibas szamlazas miatt otthagyja oket? Majd jon helyette masik ketto. Mancika meg ezekre a felreszamlazos megkeresesekre kuldi a sablon mailt, hogy naluk minden OK, a hiba az on keszulekebn van. Gondolja itt barki is hogy az Dellmont a sajat Asterisk logjait atdurja Jozsi, Pista miatt? Mi lesz, beperli oket barki is? Inkabb mindenki hagyja a penzet, eluszott, nem baj.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
KTU
addikt
válasz Palkova #19046 üzenetére
Ilyen nincs.
A kártyásnál csak papírra adják ki a részletes, híváslistát.
Amit kb 1 és 1,5 hónap múlva nézegethetsz.
Szoval nagyon nem lehet tudni hogy épp Ő mikor kit hívott.
De már írtam, ilyen nincs.Delmont vagy bármely más voip szolgáltatónál a híváslistádat viszont pontosan tudod követni bejelentkezés után.
Ez is egy szemétség a gsm szolgáltatók részéről.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
válasz Palkova #24966 üzenetére
Szia itt is
No igen, csak a meglévő routeremet amit már belaktam, miért kellene lecserélnem? Ahogy elnézem mindenki olyan aktíveszközt ajánl aminek van analóg készülék kezelő opciója. Mi a baj azokkal a készülékekkel amik egybe vannak építve és nem kell köztes eszköz?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
jozsi968
tag
válasz Palkova #26104 üzenetére
Csak egyetlen kiragadott példa : Voip Buster Pro ugyanúgy 120 nap, viszont a mobilhívás olcsóbb. Ezeknél az ingyen vezetékeshívásosoknál az a baj, hogy amit megspórolsz a vezetékesen, annyival többet fizetsz a mobilhívásért.
De én pont ezért linkeltem az oldalt, hogy saját maga el tudja dönteni, neki melyik éri meg jobban, s nem pedig az általam használt Voip szolgáltatót preferálom, mivel másabbak lehetnek az igényei. Én például úgy vagyok vele, hogy vezetékes irányba alig hívok, így inkább olyan szolgáltatót keresek, aminél a mobilhívás olcsóbb. Igy kötöttem ki a Stuntcallsnál. De majd ha egyszer elfogy a feltöltésem, akkor ha még ezek az árak lesznek, váltok a DiscountVoip.co.uk-ra, mivel Angol mobilt sűrűn hívok és az ott igazán olcsó. -
mcll
senior tag
válasz Palkova #27090 üzenetére
Ezen már egy ideje túl vagyunk. Nincs dupla nat. Amúgy meg minden mást elérek, mert van pár dolog a rendszeren amit távolról managelek (szerver ssh távoli elérés, más eszközök különböző http, https stb portokon való elérése, telnet és még sorolhatnám) és megy a port forward gond nélkül minden eszközre. Egyedül a Neophone-al volt bajom, semmi mással.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest