Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Adott egy nagyon lame kérdés, hátha tudtok segíteni.

Bocs, ha a kályhától indulok, de nem tudom jobban elmagyarázni amit elrontottam. Adott egy játékhoz tartozó modul progi amit legálisan megvettem, de csak 3x használhatom a licenszet, mert csak egy gépet támogat... Mondom nem lesz gond, megvettem, asztalira installáltam és minden ok volt. Aztán rájottem, hogy ezt laptopon sokkal többet fogom használni. (1. change)... Aztán jött egy gondolat, hogy velem nem fog kicseszni, csinálok egy vmware guestet és aztán majd szépen klónozom az imaget és otthon majd jól használom, ha kell... (2. change)... Aztán hazavittem az imaget és akkor vert pofán a valóság, hogy a laptop meg a gép tök különböző HW... (Miért gondoltam azt, hogy ha virtuális a rendszer, akkor meg is fog egyezni bárhol ha copzom, hisz virtuális?)
Most már nem merek váltani, nem akarom elhasználni a harmadik changemet...Mit javasoltok arra, hogy otthon is ugyanaz a HW ID legyen tökre? Vagy van más alternatíva VM-ben? Ha jól emléxem VBOX is hasonló módon múködik.

Ötletek? (HW spoof?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Netfone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wuthering Waves
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest