Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Adott egy nagyon lame kérdés, hátha tudtok segíteni.

Bocs, ha a kályhától indulok, de nem tudom jobban elmagyarázni amit elrontottam. Adott egy játékhoz tartozó modul progi amit legálisan megvettem, de csak 3x használhatom a licenszet, mert csak egy gépet támogat... Mondom nem lesz gond, megvettem, asztalira installáltam és minden ok volt. Aztán rájottem, hogy ezt laptopon sokkal többet fogom használni. (1. change)... Aztán jött egy gondolat, hogy velem nem fog kicseszni, csinálok egy vmware guestet és aztán majd szépen klónozom az imaget és otthon majd jól használom, ha kell... (2. change)... Aztán hazavittem az imaget és akkor vert pofán a valóság, hogy a laptop meg a gép tök különböző HW... (Miért gondoltam azt, hogy ha virtuális a rendszer, akkor meg is fog egyezni bárhol ha copzom, hisz virtuális?)
Most már nem merek váltani, nem akarom elhasználni a harmadik changemet...Mit javasoltok arra, hogy otthon is ugyanaz a HW ID legyen tökre? Vagy van más alternatíva VM-ben? Ha jól emléxem VBOX is hasonló módon múködik.

Ötletek? (HW spoof?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Webkamera topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest