Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Adott egy nagyon lame kérdés, hátha tudtok segíteni.

Bocs, ha a kályhától indulok, de nem tudom jobban elmagyarázni amit elrontottam. Adott egy játékhoz tartozó modul progi amit legálisan megvettem, de csak 3x használhatom a licenszet, mert csak egy gépet támogat... Mondom nem lesz gond, megvettem, asztalira installáltam és minden ok volt. Aztán rájottem, hogy ezt laptopon sokkal többet fogom használni. (1. change)... Aztán jött egy gondolat, hogy velem nem fog kicseszni, csinálok egy vmware guestet és aztán majd szépen klónozom az imaget és otthon majd jól használom, ha kell... (2. change)... Aztán hazavittem az imaget és akkor vert pofán a valóság, hogy a laptop meg a gép tök különböző HW... (Miért gondoltam azt, hogy ha virtuális a rendszer, akkor meg is fog egyezni bárhol ha copzom, hisz virtuális?)
Most már nem merek váltani, nem akarom elhasználni a harmadik changemet...Mit javasoltok arra, hogy otthon is ugyanaz a HW ID legyen tökre? Vagy van más alternatíva VM-ben? Ha jól emléxem VBOX is hasonló módon múködik.

Ötletek? (HW spoof?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs