Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz Moby #75384 üzenetére

    igazabol a folyadekot nem kell folyamatosan monitorozni, de az elejen segit pl beloni a fan curveokat pl, illetve latni, ha valami baj van pl megallt a keringes. kinezet egy dolog, de gondolom csendet is akarsz, plusz low maintenancet.

    radi be es kilepo oldala egy jo pont, altalaban erdemes megprobalni a kor leghidegebb es legmelegebb pontjara berakni. en ambient legszenzort is szoktam hasznalni a belepo oldalon a hazban es a nagy radi folott a kilepo oldalon, illetve belul. altalaban ezek filleres tetelek.

    kulon LCD monitorozni fancy, de altalaban szokott lenni app a celra.

    3d nyomtato az jo, ha pl a gepnek egy centivel magasabb labakat akarsz. az altalaban mar nagyon sokat szokott segiteni

    ---

    nagy tartaly: az foleg kinezet szempontbol jo, illetve egy D5 tud csinalni orvenyt. a legkisebb 4-5 centis kortartaly eleg. folyadekmennyiseg ad hotehetetlenseget, de az egyensulyi allapoton nem segit.

    amit irsz az nekem inkabb sorba kotesnek tunik. parhuzamosan a CPU es GPU blokkot nem szabad kotni, mert eltero a ket blokk ellenallasa, es kiegyenlitetlen lesz a hutoteljesitmeny. boutique builder gepeknel lehet neha ilyet latni, nem ajanlott.

    sorba kotes oke: normalis folyadekszallitas mellett egy GPU ki es belepooldala kozott nem lesz tobb 4-5 foknal (400W koruli hoterhelessel se), a CPUnak az meg se kottyanhat. jellemzoen loopon belul ilyen 10 foknal nagyobb kulonbsegnek nem szabad lennie.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés