- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Egyelőre nem láttam, tervekből olyanokat láttam amik az enaploba mentek... megkérdezem, mert generál kivitelező csinál mindent. Alapból csak átfolyó baxi prime 24-est akartak betenni a 110nm 2 fürdős ikerházfélbe, de szerintem az kevés a melegvíznek. 55nm alapterület, egyik fürdő lent, a másik fent. A gépész helység fent van a fürdő mellett.
kivitelezési dokumentációt láttam eddig, abban ez szerepel:
”Fűtés
Az épület fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja, amely az emeleti háztartási helyiségben kerül elhelyezésre.
Gáz
6/4” méretlen acél gázcsőrendszer hegesztett kötésekkel1”-os 4m3/h gázmérővel, mért vezeték félkemény rézcsővel viega press gázidomokkal szabadon csőtartókon szerelve.
”A házra még most kerül tető, a gépésszel hamarosan találkozunk majd megbeszélni a részleteket, de fel akarok készülni.
napkollektor most nincs. Sajna nincs rá keret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged