- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Cégnél hogy szokott kinézni az új kollégák kiképzése? Helyben történik, vagy elküldik a kollégát tanfolyamra?
Milyen oktatási anyagokat használnak? pl. ha infó tanárról váltana valaki programozói állásra. -
Victoryus
addikt
Találtam végül entity framework-höz jegyzetet: [link]
Johanyák Zsolt: Vizuális Programozás jegyzete.
Eddig kb. 10x futottam neki, de egyszer sem ment különféle okokból. Most 11x tötöltem ki az egészet és írtam újra. Odáig ok, hogy megvan a 3 tábla, látja őket, lehet mindháromba adatot beírni. De amikor megírom a konzol app-ot, akkor az hibaüzenetet dob: System.Data.Entity.Core.EntityException: 'The underlying provider failed on Open.'
SqlException: An attempt to attach an auto-named database for file F:\teszt\c#_feladatok_kész\GRAFIKUS felület\Telefonszamok_Konzol\bin\Debug\Telefonszamok.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share.
Az elérési út jó amit ír, ott van az mdf fájl.Egyéb kérdés: eredetileg a munkahelyi gépen írtam, hazahoztam, nem ment, elérési út hiba. Tehát ha egyszer netalán működne is, akkor mindig át kell írni az elérési útját az adatbázis fájlnak? Nem nagyon fogadta el a relatív hivatkozást. Ez ennyire körülményesen működik?
Én anno Delphin tanultam sql kezelést, de nem rémlik hogy ennyit szenvedtünk volna, mint ezzel. -
Victoryus
addikt
Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó tutorialt/könyvet accdb kezeléshez?
Hogy tudom megjeleníteni egy tábla tartalmát, esetleg módosítani?
Odaáig ment, hogy hozzáadtam a forms application-höz az access fájlt (1 tábla van benne egyelőre), tudok is a táblába új adatokat felvenni űrlapról (textboxokkal).#ReSeTer: viktortaylor.eu Ott vannak kezdő szoftverfejlesztőknek szánt anyagok.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Mikrotik routerek
- Milyen autót vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest