- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Találtam végül entity framework-höz jegyzetet: [link]
Johanyák Zsolt: Vizuális Programozás jegyzete.
Eddig kb. 10x futottam neki, de egyszer sem ment különféle okokból. Most 11x tötöltem ki az egészet és írtam újra. Odáig ok, hogy megvan a 3 tábla, látja őket, lehet mindháromba adatot beírni. De amikor megírom a konzol app-ot, akkor az hibaüzenetet dob: System.Data.Entity.Core.EntityException: 'The underlying provider failed on Open.'
SqlException: An attempt to attach an auto-named database for file F:\teszt\c#_feladatok_kész\GRAFIKUS felület\Telefonszamok_Konzol\bin\Debug\Telefonszamok.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share.
Az elérési út jó amit ír, ott van az mdf fájl.Egyéb kérdés: eredetileg a munkahelyi gépen írtam, hazahoztam, nem ment, elérési út hiba. Tehát ha egyszer netalán működne is, akkor mindig át kell írni az elérési útját az adatbázis fájlnak? Nem nagyon fogadta el a relatív hivatkozást. Ez ennyire körülményesen működik?
Én anno Delphin tanultam sql kezelést, de nem rémlik hogy ennyit szenvedtünk volna, mint ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest