Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Lehet én vagyok kocka, de nekem a json már bőven az ember által jól olvasható kategória, beautified formázással. Itt van rá NewtonSoft és System.Text.Json opció is.
Tény, hogy a DataContract az nem szép Json-t exportál, ahhoz a szövegszerkesztőben kell automata formázni (nálam Notepad++ és JSTools plugin, vagy Visual Studio Code).
TOML-t én elvetném, annyira nem tiszta annak sem a szintaxisa. YAML valóban megfelel az olvashatóság és az objektum konvertálás kritériumainak is, elsőre nem jutott eszembe, köszi, hogy bedobtad.
@ReSeTer: mennyire "kocka", aki szerkeszteni fogja azt a szöveges fájlt? Mennyire állandó a konfigurációs fájl struktúrája? Ha nagyon egyszerű, vagy állandó, akkor egy GUI-t sem nagy cucc összedobni hozzá.
-
boorit
csendes tag
Oké, ez tényleg működik a lista/táblázat frissítésre (és most, hogy írod, eszembe jutott, hogy ez tervben is volt, csak az elején az egyszerűség miatt csináltam úgy, ahogy most van), viszont a related entity változására még mindig nem jó.
Pl a létrehozott entity kapcsolódik egy másikhoz, legyen child, parent, one to many, és jelzem a parentnél a child-ok countját, ami nem egy static adat a DBben, hanem lekéréskor számolom ki. Ezt még mindig csak úgy tudom megoldani, hogy ha hozzáadok egy childot, akkor lekérem a parentet.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Marvel Snap
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest