Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #10144 üzenetére
Köszi! Nagyon régen használtam, és 50 felett már többet felejtek mint amennyit tanulok
-
savior
őstag
válasz
quailstorm #9967 üzenetére
Köszi. Megnézem.
-
Alu
senior tag
válasz
quailstorm #9923 üzenetére
& joysefke
Köszönöm a válaszokat!
Async Taskkal próbálkoztam, de pingelés során ugyan úgy megfagyasztotta a UI -t. Backgroundworkerrel még csak ma kezdtem el ismerkedni, készítettem hozzá egy új projektet teszteléshez és eddig egész jónak tűnik.
Abban tudnátok segíteni, hogy a DoWork függvényből hogyan tudom több változó értékét átvinni a ProgressChanged függvénybe? Találtam egy megoldást, ami az e.Result -ba teszi bele egy osztálynak az elemeit, majd a Completed függvényben veszi ki az e.Result -ból. A problémám ezzel, hogy nekem a ProgressChanged fv. -ben már kellenének ezek az értékek, de itt az e.Result -ra hibát kapok.Az mennyire barkács megoldás, ha létrehozok egy struktúrát és a struktúra elemein dolgozok a DoWork fv. -ben, majd amikor meghívásra kerül a ProgressChanged, akkor felhasználom a struktúra változóinak értékeit?
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy létrehoztam egy másik formot, ahol a csatlakozás beállításait szeretném módosítani. A két form között milyen megoldással tudom kicserélni a változók értékeit? Pl. Ha a Settings_Form -on beírok egy új IP címet, az hatással legyen a MainForm osztályban lévő IPAddr változóra is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #9912 üzenetére
.Net 4.8
Win 10-es gépekre van tervezve a progi, ez meg azt hiszem van alapból. -
Sokimm
senior tag
válasz
quailstorm #9770 üzenetére
Ez szuper, thx!
-
fatal`
titán
válasz
quailstorm #9755 üzenetére
WCF mihez kell? Az SOAP és már semmire se használnám.
NewtonSoft.Json, de .NET alatt van már beépített JSON szerializáció/deszerializáció.
A JSON nekem is olvashatónak / szerkeszthetőnek minősül, ha le van dokumentálva.
-
cattus
addikt
válasz
quailstorm #9755 üzenetére
Ha jól értem az az igény, hogy ember számára könnyen olvasható / szerkeszthető legyen, amire se a JSON se az XML nem igazán alkalmas, én inkább YAML / TOML-t mondanék.
-
válasz
quailstorm #9738 üzenetére
Bocs! A lényeg lemaradt: Ha elindítom a programot, akkor működik a letöltés gomb, be is tölti kiválasztott szöveget. Csak nem találom a programban ezt a rész! Nem én írtam, Githubról töltöttem le és próbálom átírni magyarra.
robotjatek
Köszi! Ööö... Erre hogyan tudok rákeresni?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok