Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

fatal` titán válasz  pmonitor

üzenetére pmonitor

üzenetéreIsmét terelsz.  Nem azt mondtam, hogy nem javítunk meg elcseszett designer fájlokat, hanem, hogy nem gányolunk bele mindenfélét. Nyilvánvalóan nem árt, ha értjük, hogy mi van benne, de azt nem azt jelenti, hogy össze-vissza gányolunk benne. Nem azt mondtam, hogy nem javítunk meg elcseszett designer fájlokat, hanem, hogy nem gányolunk bele mindenfélét. Nyilvánvalóan nem árt, ha értjük, hogy mi van benne, de azt nem azt jelenti, hogy össze-vissza gányolunk benne.#9503: A fenti eset nem ritka, így ebben az esetben nem értek egyet, de nem ez volt a kiindulópont.  De mindegy, túl sok hsz-t pazaroltunk erre, a lényeg, hogy alapvetően nem abban turkálunk. 
Új hozzászólás Aktív témák
		Téma tudnivalók

● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
		- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem azt mondtam, hogy nem javítunk meg elcseszett designer fájlokat, hanem, hogy nem gányolunk bele mindenfélét. Nyilvánvalóan nem árt, ha értjük, hogy mi van benne, de azt nem azt jelenti, hogy össze-vissza gányolunk benne.
 Nem azt mondtam, hogy nem javítunk meg elcseszett designer fájlokat, hanem, hogy nem gányolunk bele mindenfélét. Nyilvánvalóan nem árt, ha értjük, hogy mi van benne, de azt nem azt jelenti, hogy össze-vissza gányolunk benne.