Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
pmonitor
üzenetére
Ismét terelsz.
Nem azt mondtam, hogy nem javítunk meg elcseszett designer fájlokat, hanem, hogy nem gányolunk bele mindenfélét. Nyilvánvalóan nem árt, ha értjük, hogy mi van benne, de azt nem azt jelenti, hogy össze-vissza gányolunk benne.#9503: A fenti eset nem ritka, így ebben az esetben nem értek egyet, de nem ez volt a kiindulópont.

De mindegy, túl sok hsz-t pazaroltunk erre, a lényeg, hogy alapvetően nem abban turkálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem azt mondtam, hogy nem javítunk meg elcseszett designer fájlokat, hanem, hogy nem gányolunk bele mindenfélét. Nyilvánvalóan nem árt, ha értjük, hogy mi van benne, de azt nem azt jelenti, hogy össze-vissza gányolunk benne.