Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Valaki validálná nekem, hogy az alábbi kód helyes? Azt akarom, ha ez a loop eléri az auto9.g sorszámot ugorjon vissza nullára (vagyis a számlálóban 1-re amiből kivonunk egyet).
Ezek a fájlok majdnem 6 óráig futnak ezért szeretném tudni a hosszú teszt előtt, hogy amit belekontárkodtam működik
void CardReader::autofile_begin() {autofile_index = 1;(void)autofile_check();}bool CardReader::autofile_check() {if (!autofile_index) return false;if (!isMounted())mount();else if (ENABLED(SDCARD_EEPROM_EMULATION))settings.first_load();// Don't run auto#.g when a PLR file existsif (isMounted() && TERN1(POWER_LOSS_RECOVERY, !recovery.valid())) {char autoname[10];sprintf_P(autoname, PSTR("/auto%c.g"), '0' + autofile_index - 1);if (fileExists(autoname)) {cdroot();openAndPrintFile(autoname);if (autofile_index = 10)autofile_index = 1;else if (autofile_index < 10)autofile_index++;return true;}}autofile_cancel();return false;} -
daninet
veterán
Help 2.0
Elkezdtem egy hasonló, csak kicsit komplexebb feladatot, mint a multkori (információ csere formok között), de megint belesültem. Nagyon sokat keresgéltem google-n de nem találtam megoldást, Osztály és Form között nem tud konvertálni, vagy nem látják egymást.

Probléma: [link]
Visual Studio fájl: [link]
Egyébként hogy célszerű összetett, több osztályos kódokat feltölteni forumok-ra?
-
daninet
veterán
Hmm, ez a rész csak arra van hogy megjelenítsen egy felügró Dialógus ablakot. A hibát akkor kapom, amikor Uj konyvet szeretnék hozzáadni a listbox-hoz. Valamiért a KLista nem töltődik fel (vagyis a debuggernél ezt láttam), de ez már az UjKonyv osztályban van.
Ui.: Igazából futás közben jön ki a hiba [link]
//Eleinte szerintem azért ékezetekkel tanulunk, mert vannak nagyon bot emberek, akiknek így könnyeb megjegyezni vagy nemtudom (énis próbálok leszokni róla)
-
daninet
veterán
Hello!
Egyetemen nemrég vettük az öröklést/Form-ok között data átadást, órán csináltunk egy egyszerű feldatot. Itthon megcsináltam újra, de a mentésnél gomb megnyomásával mindig null hibát dob. Órán tanár is ezzel a hibával szenvedett, lehetséges, hogy valami beállítást kihagytam.
Ha valaki rábírna nézni azt nagyon megköszönném. (Lassan ZH, és ilyesmi lessz
)[link] (300kb, VisualStudio)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)