- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Köszi!
1,
Nem a zárójelek javították meg, hanem az hogy a GZipStream using blokkon kívülre került a ToArray hívásVak vagyok
Próbálgattam a dolgot, és elegendő volt a ToArray() hívást a StreamWriter- using blokkján kívülre rakni, már az is megjavította (úgy hogy a GZipStream using blokkján még belül volt ) (!!!)
Tehát abban igazad van, hogy ki kellett lépni valamelyik using blokkból.2,
A flush pedig nem szükséges (mivel a végén van nem okoz problémát, csak kétszer hívódik), mert a Dispose során a Framework meghívja mindenképpen.OK, ezt értem, de azt nem értem, hogy az én megoldásom miért nem jó, tehát, ha még a legbelső (StreamWriter) using blokkon belül akarom a ToArray()-t megívni backing streamen (MemoryStream), akkor miért nem működik az, hogy szépen visszafele meghívom a Flush()-öket:
sw.Flush(); ds.Flush(); ms.Flush();
aztán meghívom a MemoryStreamen a ToArray()-t.Itt azt várnám, hogy a Flush() hívások után a a MemoryStream mindent tartalmaz amit beleírtam (kiürültek a bufferek), tehát bátran hívhatok ToArray()-t...
Itt ugye asszinkronitás sincsen, tehát abban a pillanatban amikor meghívom a Flush()-t, akkor már minden írás amit előtte kiadtam már megtörtént (bufferbe)És ez működik is úgy, hogy nincsen tömörítés (DeflateStream vagy GZipStream) hanem csak Streamwriter( MemoryStream()) van. Onnantól kezdve, hogy közé ékelek egy GZipStreamet vagy DeflateStream-et, borul az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest