Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
#9482 martonx: *.designer.cs fileokat nem szabadna módosítani.
vs.
#9505 fatal`: alapvetően nem abban turkálunk.Azért ez a 2 kijelentés között elég nagy különbség van. Pl. ha azt írta volna, amit te, akkor történetesen egy szavam sem lett volna.
Szerintem meg egy kezdő winforms-osnak kötelező megismerni azt, hogy a design nézet mögött mi zajlik a háttérben. Módosítani valamit design nézetben, megnézni, hogy ez mit változtatott a .design file-ban, használni a szürkeállományát, hogy ez miért is történik stb.. stb.. A kezdőn nem a friss kezdőt értem azért, hanem aki már tisztában van az event-ekkel. Sőt, az sem árt, ha esetleg néha ránéz az IL kódra is, hogy egy kicsit ahhoz is konyítson. Mint ahogy az sem baj, ha egy C-s kezdő nézegeti a generált ASM kódot is.
Martonx szerint meg semmi köze a .designer.cs file-okhoz.
Ez merőben eltérő filozófia a kettőnk között. Én azért alakítottam ki ezt az álláspontom, mert ha 1 kezdő elszúr valami olyan dolgot, amit nem tud helyreállítani(bár igazából nem kellene feladnia), akkor sem történik semmi. Egy példaprojekt tönkrement. És? Viszont sokkal magabiztosabb lesz később, mikor esetleg hozzá kell nyúlni egy éles projektben(ami nem mehet a kukába).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi