Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Igen, nekem is ilyen volt az "élményem".
Nekem egy már kész programot kellett javítanom Wordben.
SAP-nál ez egy olyan program, ami két darab 6 hónapos ciklusból áll, és Sofware Development, DevOps és Support teamek közül lehet választani. Értelemszerűen én a Developmentet és a DevOps-ot választanám.
Van mentor mindegyik lehetőségnél, igen. A tanulás és a képzés a lényege, a program végén meg 99.99%-os eséllyel az egyik, vagy hasonló teamből kap az illető ajánlatot a munkára.A HR-es előszűrésen én a C#-ot mondtam, hogy kifejezetten azzal foglalkozok most, de bármiféle nyelv IS jöhet.
Mondjuk én villamosmérnökin vagyok és van egy elég jó ilyen irányú ajánlatom is, szóval hogyha esetleg felvesznek az SAP-hez, akkor nem tudom melyik mellett döntenék.
-
joysefke
veterán
Robot porszívó programozás?
Ez lenne az?

Google Coding Interview Question | Leetcode 489 | Robot Room Cleaner - YouTube -
joysefke
veterán
json-ba szerializálod az adatokat majd azt kiírod. Ha nincs sok adat, akkor szerializálod az egész listát és kiírod. Ha sok az adat akkor steamelni illene (meg nem txt fájlokat használni)
Serialize an Object (newtonsoft.com)Új projektnél az újabb (egyelőre kicsit butácskább) System.Text.Json -t használnám a fenti helyett, de a fenti is tökéletesen jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi