- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Én is most kezdtem el tanulni iskola keretein belül a C#-ot.
Írsz egy grafikus felületű programot, a te gépeden szépen el is fut. Átteszed egy olyan gépre, amin nincs .NET installálva, ott nem fut, legalábbis nekem még nem sikerült működésre bírnomTehát, ha megírod VS alatt a grafikus C# progit, az bizony .NET-es lesz.
Ha marhaságot írtam volna, akkor Lortech kolléga biztosan kijavít. Nekem eddig ezek a tapasztalataim. -
Lortech
addikt
Bármit megírsz C#-ban, azt a gyakorlatban .NET platformra írod (vagy épp monora, mindegy). A könyvben amikor le van írva egy példaprogram, az a .NET futtatórendszerre fog lefordulni a .NET keretrendszer felhasználásával. Mint mondtam, C# és a .NET gyakorlatilag elválaszthatatlanok, mert C#-ban .NET-es alkalmazásokat készítesz. (csűröm csavarom már háromféleképpen)
Az a könyv nem csak a C#-ról mint nyelvről szól, mert a nyelvi elemeken túl biztos, hogy ad egy képet a .NET platform alaposztályairól is. Nyilván ettől nem leszel .NET guru, de maga a nyelv elsajátítása is szükséges, nem beszélve a Visual studioról.
Nevem alatt találsz egy cikksorozatot - jutott ameddig jutott -, talán tud adni egy kezdőlöketet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest