- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Én is most kezdtem el tanulni iskola keretein belül a C#-ot.
Írsz egy grafikus felületű programot, a te gépeden szépen el is fut. Átteszed egy olyan gépre, amin nincs .NET installálva, ott nem fut, legalábbis nekem még nem sikerült működésre bírnomTehát, ha megírod VS alatt a grafikus C# progit, az bizony .NET-es lesz.
Ha marhaságot írtam volna, akkor Lortech kolléga biztosan kijavít. Nekem eddig ezek a tapasztalataim. -
Lortech
addikt
Bármit megírsz C#-ban, azt a gyakorlatban .NET platformra írod (vagy épp monora, mindegy). A könyvben amikor le van írva egy példaprogram, az a .NET futtatórendszerre fog lefordulni a .NET keretrendszer felhasználásával. Mint mondtam, C# és a .NET gyakorlatilag elválaszthatatlanok, mert C#-ban .NET-es alkalmazásokat készítesz. (csűröm csavarom már háromféleképpen)
Az a könyv nem csak a C#-ról mint nyelvről szól, mert a nyelvi elemeken túl biztos, hogy ad egy képet a .NET platform alaposztályairól is. Nyilván ettől nem leszel .NET guru, de maga a nyelv elsajátítása is szükséges, nem beszélve a Visual studioról.
Nevem alatt találsz egy cikksorozatot - jutott ameddig jutott -, talán tud adni egy kezdőlöketet.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Jogász topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest