Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Én is most kezdtem el tanulni iskola keretein belül a C#-ot.
Írsz egy grafikus felületű programot, a te gépeden szépen el is fut. Átteszed egy olyan gépre, amin nincs .NET installálva, ott nem fut, legalábbis nekem még nem sikerült működésre bírnomTehát, ha megírod VS alatt a grafikus C# progit, az bizony .NET-es lesz.
Ha marhaságot írtam volna, akkor Lortech kolléga biztosan kijavít. Nekem eddig ezek a tapasztalataim. -
Lortech
addikt
Bármit megírsz C#-ban, azt a gyakorlatban .NET platformra írod (vagy épp monora, mindegy). A könyvben amikor le van írva egy példaprogram, az a .NET futtatórendszerre fog lefordulni a .NET keretrendszer felhasználásával. Mint mondtam, C# és a .NET gyakorlatilag elválaszthatatlanok, mert C#-ban .NET-es alkalmazásokat készítesz. (csűröm csavarom már háromféleképpen)
Az a könyv nem csak a C#-ról mint nyelvről szól, mert a nyelvi elemeken túl biztos, hogy ad egy képet a .NET platform alaposztályairól is. Nyilván ettől nem leszel .NET guru, de maga a nyelv elsajátítása is szükséges, nem beszélve a Visual studioról.
Nevem alatt találsz egy cikksorozatot - jutott ameddig jutott -, talán tud adni egy kezdőlöketet.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Blabok nyakrögzítő M méret
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest