Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Lenne egy kis problémám, van valami beépített megoldás arra, ha matematikai műveleteket kellene elvégezni valós, és nem valós tagok között?
Lényegében diszkrét furier sorfejtést akarom le programozni, de nem tudom hogy kezeljem a nem valós tagokat, pl előfordulhat olyan, hogy el kellene végezni ezt: (10+2j)*(5+3j) és ugye ebből lesz valamennyi sima és valamennyi képzetes tag, és ilyenből lesz N db, amit a végén össze kell majd vonni
Én arra gondoltam először, hogy minden egyes tömb elem egy struktúra lenne, amibe lenne egy valós, képzetes és egy "j"-s tag, j egy szám lenne, hogy van e benne j vagy nincs
Azt hiszem jó értelmetlenül magyaráztam el, de gondolom az én ötletemnél van sokkal szebb megoldás is amit mêg nem ismerek
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nintendo Switch Lite FELÚJÍTOTT + tok + védőfólia + 2 játék + 64GB SD kártya
- INNO3D RTX 3080 12gb
- LG 32GS95UE-B OLED monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest