Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Report készítésben kérném a segítségeteket.
Lenne egy olyan megoldásra váró gondom, hogy van nekem egy adatbázisom ebből készül a report, az első oszlop egy csoport ami ugye csak egyszer van kiírva az adatok a többi mezőben kitöltve és húznom kéne egy elválasztó vonalat a teljes táblázat zsélességben a csoport végén elválasztásnak, de nem tudom hogy tegyem meg ezt, mert a csoport vége oszlopba tudok most csak húzni, a táblázatban nincs több elválasztó vonal.
Ki magyarázat: itt a Cruiser feletti vonalnak az egész sorban végig kéne futni (most ahol vola van az az oszlopnak van az első Border-e engedélyezve, de ezt a többinél nem tehetem meg)
A másik reporthoz tartozó kérdésem pedig, készítek egy márik report-ot is, itt pedig egy olyan problém lenne, hogy van ez a kinézetű táblázatom:

Itt azt első két sor statikus, de a következő sorok viszont maximum 8 sor lehet, mivel annyian vannak egy futamban, és azt szeretném megcsinálni, hogy egy reportban legyen benne az összes versenyző, de futamonként szétosztva (szisztéma szerint megvan az adatbázisban, tehát lehetne szűrni rá), de hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a felső sor ismétlődjön, ha egy adat mások lenne (futam),meg ugye a korcsoport szerint is szét kéne osztanom ez is tárolva van az adatbázisban.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asus TUF F15 FX506 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- Xbox series X dobozában, tartozékaival.
- Precision 7740 17.3" FHD IPS i9-9980HK Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X1 YOGA 14 Touch - I7 6600U - 8Gb - 256Gb - Több db
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest