- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Halihó!
Régen jártam erre, egy jó ideje nem volt időm VBA-val foglalkozni.
Most azonban szakítottam rá, de viszonylag hamar bele is futottam egy triviális bár számomra jelenleg megoldhatatlan problémába.
Állandóan bajban vagyok az excel és a VBA dátumkezelésével és ez újra és újra nehézségeket okoz.Most az alábbi problémával szembesültem:
Egy cellában dátumként tárolt dátumhoz tartozó másik dátumot szeretnék eredményül kapni egy dátumokat tartalmazó tömbből vlookup függvény segítségével.Eddig jutottam:
Private Sub CommandButton5_Click() 'adott sor jogerejének kiszámolása
aktivsor = ActiveCell.Row
aktivsor = Trim(Str(aktivsor))
If Range("m" + aktivsor) = "HIV" And Range("p" + aktivsor) = "" Then
uzenet = MsgBox("Nincs átvételi esemény, nem lehet jogerősíteni", 0, "Hiba") 'ideiglenes
Exit Sub
Else
If Range("q" + aktivsor) <> "nem kereste" And Range("q" + aktivsor) <> "elköltözött" And Range("q" + aktivsor) <> "címzett ismeretlen" Then
'dátum plusz 15 nap
atvdatuma = DateValue(Range("p" + aktivsor)) + 15
'atvdatuma = Trim(Str(atvdatuma))
'y = ThisWorkbook.Sheets("Jogerő").Range("a25")
x = Application.WorksheetFunction.VLookup(atvdatuma, ThisWorkbook.Sheets("Jogerő").Range("a:c"), 3, 0)
(...)Sajnos azonban az beillesztett utolsó sornál az alábbi hibaüzenetre futok:
Run-time error '1004':
Application-definied or object-definied errorMár minden általam ismert lehetséges módon próbáltam javítani, de nem sikerül.
Van valakinek ötlete mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged