Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretnék VBA alatt elérni a System.IO.File statikus osztályt, hogy a File.Open statikus függvénnyel FileStream-et állítsak elő. Ehelyett nekem az is megfelelő, ha a FileStream osztály inicializálni tudom. De ugye VBA alatt csak defualt - argumentum nélküli - konstruktor hívható, de a FileStream-nek nincs ilyen, ezért a new keyword sem használható.
Igazából az volna, hogy most működő - Excel addin - System.Security.Cryptography.SHA512Managed objekumomat nem byte-array-jel etessem meg, hanem FileStream-mel. Ez egyrész jóval gyorsabb, másrészt memóriatakarékosabb, harmadrészt működik 2GB feletti fájlokkal is.
PowerShell és natív .NET kilőve. Esetleg még VBS jöhet szóba, de az ugyanez a tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest