- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok!
Egy újabb problémával találtam szemben magamat.
A probléma az lenne, hogy egy excel dokumentumot úgy akarok megnyitni, hogy egyből a userform jelenjen meg, viszont (mivel ez nem túl nagy) a háttérben maga az extel tábla ne is látszódjon.
A googliban kutakodva meg is találtam amire szükségem van, de sajnos nem egészen úgy történik minden ahogyan én szeretném.
Már több megoldással is próbálkoztam de eddig csak félsikert értem el mindegyikkel.
1.Private Sub Workbook_Open()
Application.WindowState = xlMinimized
UserForm1.Show
End SubEbben az esetben a munkafüzet megnyitásakor az valóban a tálcára kerül, viszont a userform-al együtt.
2.
Private Sub CommandButton1_Click()
Application.WindowState = xlMinimized
UserForm1.Show
End SubEllenben ha egy úgy van megcsinálva, hogy a munkafüzetben van egy gomb, amihez ugyan ez a kód van beírva, akkor a gombnyomásra úgy működik ahogyan kell.
Csak ugye pont ezt szeretném elkerülni, mert semmi szükség még egy felesleges gombnyomásra.-----------------
Próbáltam már magából a userform initializálásból megcsinálni, de az eredmény ugyan az mint a 2. esetben.
Próbáltam már a userform initializálásból meghívni a kattintást, de az nem tetszett neki.
Próbáltam már az első programkódot megcserélni, azaz előbb nyitni a userformot aztán minimalizálni, de ekkor nem történik semmi.
Próbáltam már az első verzió után valahogyan aktiválni a munkafüzetet, de ez sem sikerült.Van esetleg valakinek valami használható megoldása?
------------------
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy valahogyan ki lehet e nyerni, hogy az altív munkafüzeten kívül van e még nyitva másiki munkafüzet?
Kérdezem ezt azért, mert mondjuk egy kilépés gombnál akkor le tudnám vezérelni, hogy csak az aktív munkafüzetet zárja e be, vagy az egész excelt.
Így elkerülhető lenne, hogy a felhasználónál nyitva lévő (és esetleg mentetlen) más munkafüzetet is bezárjak. (Az application.displayalerts direkt falsra van állítva).Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest