Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok!
Egy újabb problémával találtam szemben magamat.
A probléma az lenne, hogy egy excel dokumentumot úgy akarok megnyitni, hogy egyből a userform jelenjen meg, viszont (mivel ez nem túl nagy) a háttérben maga az extel tábla ne is látszódjon.
A googliban kutakodva meg is találtam amire szükségem van, de sajnos nem egészen úgy történik minden ahogyan én szeretném.
Már több megoldással is próbálkoztam de eddig csak félsikert értem el mindegyikkel.
1.Private Sub Workbook_Open()
Application.WindowState = xlMinimized
UserForm1.Show
End SubEbben az esetben a munkafüzet megnyitásakor az valóban a tálcára kerül, viszont a userform-al együtt.
2.
Private Sub CommandButton1_Click()
Application.WindowState = xlMinimized
UserForm1.Show
End SubEllenben ha egy úgy van megcsinálva, hogy a munkafüzetben van egy gomb, amihez ugyan ez a kód van beírva, akkor a gombnyomásra úgy működik ahogyan kell.
Csak ugye pont ezt szeretném elkerülni, mert semmi szükség még egy felesleges gombnyomásra.-----------------
Próbáltam már magából a userform initializálásból megcsinálni, de az eredmény ugyan az mint a 2. esetben.
Próbáltam már a userform initializálásból meghívni a kattintást, de az nem tetszett neki.
Próbáltam már az első programkódot megcserélni, azaz előbb nyitni a userformot aztán minimalizálni, de ekkor nem történik semmi.
Próbáltam már az első verzió után valahogyan aktiválni a munkafüzetet, de ez sem sikerült.Van esetleg valakinek valami használható megoldása?
------------------
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy valahogyan ki lehet e nyerni, hogy az altív munkafüzeten kívül van e még nyitva másiki munkafüzet?
Kérdezem ezt azért, mert mondjuk egy kilépés gombnál akkor le tudnám vezérelni, hogy csak az aktív munkafüzetet zárja e be, vagy az egész excelt.
Így elkerülhető lenne, hogy a felhasználónál nyitva lévő (és esetleg mentetlen) más munkafüzetet is bezárjak. (Az application.displayalerts direkt falsra van állítva).Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen 7 PRO / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest