- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs #1791 üzenetére
Először is köszönöm a válaszokat!
Az első két megoldási javaslattal kapcsolatban nincs semmi tapasztalatom, szóval nem tudom, hogy vajon mekkora meló lenne egy több mint 5000 soros kód lefordítása.
Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
A bat fájlra -mint írtam- azért van szükség jelenleg, mert ez a fájl tartalmazza az excel fájl nevére mutató hivatkozást. Vagyis inkább ez nyitja meg a benne megadott hivatkozást.
Minderre azért van szükség, mert a fájl nevét időnként változtatom. Erre a verziószám változások miatt van szükség. Ebből kifolyólag pedig az arra mutató parancsikonok érvénytelenek lennének.Azért keresek olyan megoldást amivel magában a fájlban lehet tárolni a parancsikont, vagy automatizálni annak lecserélését, mert a hálózat (illetve a program) felhasználóit 100 km is elválasztja egymástól, így nem mehetek oda minden egyes géphez és végezhetem el én az ikoncserét
Azt meg ne is mondjam, hogy a felhasználók milyen szinten állnak informatikából...
Vagy aki meg ért is hozzá, az esetleg tesz rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged