Hirdetés
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Először is köszönöm a válaszokat!
Az első két megoldási javaslattal kapcsolatban nincs semmi tapasztalatom, szóval nem tudom, hogy vajon mekkora meló lenne egy több mint 5000 soros kód lefordítása.
Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
A bat fájlra -mint írtam- azért van szükség jelenleg, mert ez a fájl tartalmazza az excel fájl nevére mutató hivatkozást. Vagyis inkább ez nyitja meg a benne megadott hivatkozást.
Minderre azért van szükség, mert a fájl nevét időnként változtatom. Erre a verziószám változások miatt van szükség. Ebből kifolyólag pedig az arra mutató parancsikonok érvénytelenek lennének.Azért keresek olyan megoldást amivel magában a fájlban lehet tárolni a parancsikont, vagy automatizálni annak lecserélését, mert a hálózat (illetve a program) felhasználóit 100 km is elválasztja egymástól, így nem mehetek oda minden egyes géphez és végezhetem el én az ikoncserét
Azt meg ne is mondjam, hogy a felhasználók milyen szinten állnak informatikából...
Vagy aki meg ért is hozzá, az esetleg tesz rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bestbuy játékok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest