Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
üzenetére
Igen, ezzel csak az a baj, hogy ez rengeteg plusz melót igényel, tekintve, hogy minden egyes vezérlő Enter() eseményéhez meg kellene írni.
Az ActiveControl-al már próbákoztunk másik programban, hasonló ok miatt de az nem működik megfelelően.
Ha pl. van egy formod amin belül van egy frame, amint belül pedig egy vezérlő és a kurzor a vezérlőben villog, tehát elvileg ugye a vezérlő az aktív, az ActiveControl azt fogja eredményül adni, hogy az aktív kontrol a userform.
Ezúton is köszönjük neki. Így el nem tudom képzelni, hogy ez mire lehet jó.Egyébként találtunk akkor erre megoldást, de az hack volt.
Szóval nekem valami jóval egyszerűbb megoldásra lenne szükségem, mert a framen belül és kívül is van jónéhány vezérlő.
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Wars rajongók
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi