- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
martonx #1656 üzenetére
Kinézete alapján fogtam rá, hogy objektum orientált. Vagyis számomra érthetetlenül túlkomplikált.
Könyvhöz még nem jutottam hozzá, internetről próbáltam beletanulni a VBS programozásba. A legzavarosabb számomra az, hogy meddig VBS és honnan Visual Basic.
Az MS-nek a honlapján folyton összezavarodtak (csak nekem ?) az információk, az előbb még egyértelműen VBS magyarázat volt előttem, aztán egy óvatlan katintás után már lehet, hogy C#.)
(Ja, elfelejtettem, hogy Commodore 64-en is írtam Basic nyelven programot. Innen gondoltam, hogy csak fog ez menni valahogy.)
Meg arra gondoltam, hogy a makro programokról is illő lenne már egy keveset tudnom, ha egyszer már a PDP-8 TECO macrojában annak idején teljesen otthon voltam.A .hta -hoz jól gondolom, hogy a HTML-en keresztül vezet egy bizonyára göröngyös út ?
(A WEB lap készítésbe is bele kellene már csapni, kezd ciki lenni, lassan már a nagycsoportosok is csinálják az oviban.)Átolvastam már néhány könyvet Java, C, Webvilág) a mostanában elterjedt nyelvekről, sajnos azt tapasztaltam, hogy a Lőcs Gy. Fortran IV, könyvével ellentétben egyik sem egy komplett leírás, hanem vagy az elejéből, vagy a "magasabb" részéből ír le valamennyit.
A Clipper5-öt is rongyosra olvastam, miközben folyamatosan fejlesztettem a programjaimat, de ott is tapasztaltam, hogy nem mindig komplett egy utasítás, fv. leírása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest