- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
martonx #1503 üzenetére
"Cpt. Flint pedig nem attól hülye, hogy itt mi a rangja, hanem a kérdése minőségétől. ... Biztos én vagyok a bunkó, de egyszerűen valami hihetetlen mélységekből jönnek elő ezek a mai fiatalok."
Cpt. Flint nem hülye, csak ugyanolyan érzékeny, mint te. A "kérdés minőségétől" se lesz valaki hülye, legfeljebb tudatlan. Azért kérdez. Nem láttam a fórum szabályzatában, hogy csak okleveles, elsővonalbeli programozók lehetnek tagok és azok is csak – általad – értelmesnek minősített kérdéseket tehetnek fel. Nagyon szépen kérlek, ha hülyének tartasz, ne foglalkozz a hozzászólásaimmal. Bizonyára te is tudnál olyat kérdezni, amiért én körberöhögnélek (lehet, hogy már kérdeztél is máshol), és a lehülyézés bizonyára neked is rosszul esne (mert az ekkora arcoknak szokott leginkább).
Ja, és sajnos baromira nem vagyok mai fiatal. Valszleg pont ez az egyik oka annak, hogy kérdeznem kell, én nem úgy kezdtem, hogy 10 évesen már javascriptet írtam mondjuk, vagy akármi. Kb. egy avíttas FORTRAN könyv volt az első kapcsolatom a számítástechnikával. Lehet, azóta se vittem többre véleményed szerint, de ez annyira azért nem izgat. És hát hiába, nem ez a szakmám, úgyhogy ne kívánd tőlem, hogy nekiálljak informatikusnak tanulni, mielőtt kérdezek. Elég nekem a saját szakmámat követni, dolgozni, családot eltartani. Elhiheted, hogy csak akkor fordulok a fórumokhoz, ha sehol nem találtam számomra érthető megoldást. Aztán van aki bunkózik, van aki válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest