- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
martonx #1503 üzenetére
"Cpt. Flint pedig nem attól hülye, hogy itt mi a rangja, hanem a kérdése minőségétől. ... Biztos én vagyok a bunkó, de egyszerűen valami hihetetlen mélységekből jönnek elő ezek a mai fiatalok."
Cpt. Flint nem hülye, csak ugyanolyan érzékeny, mint te. A "kérdés minőségétől" se lesz valaki hülye, legfeljebb tudatlan. Azért kérdez. Nem láttam a fórum szabályzatában, hogy csak okleveles, elsővonalbeli programozók lehetnek tagok és azok is csak – általad – értelmesnek minősített kérdéseket tehetnek fel. Nagyon szépen kérlek, ha hülyének tartasz, ne foglalkozz a hozzászólásaimmal. Bizonyára te is tudnál olyat kérdezni, amiért én körberöhögnélek (lehet, hogy már kérdeztél is máshol), és a lehülyézés bizonyára neked is rosszul esne (mert az ekkora arcoknak szokott leginkább).
Ja, és sajnos baromira nem vagyok mai fiatal. Valszleg pont ez az egyik oka annak, hogy kérdeznem kell, én nem úgy kezdtem, hogy 10 évesen már javascriptet írtam mondjuk, vagy akármi. Kb. egy avíttas FORTRAN könyv volt az első kapcsolatom a számítástechnikával. Lehet, azóta se vittem többre véleményed szerint, de ez annyira azért nem izgat. És hát hiába, nem ez a szakmám, úgyhogy ne kívánd tőlem, hogy nekiálljak informatikusnak tanulni, mielőtt kérdezek. Elég nekem a saját szakmámat követni, dolgozni, családot eltartani. Elhiheted, hogy csak akkor fordulok a fórumokhoz, ha sehol nem találtam számomra érthető megoldást. Aztán van aki bunkózik, van aki válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest