Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
üzenetére
Igen. Az OpenDML-el volt gondja a játékosomnak ami egy ilyen old format mentés után eltűnt ! S ezután simán lejátszotta a fájlt.
Miért ne lehetne egy avi fájl 2 gb-nál nagyobb ? Pláne ,hogy régóta nem Fat32-őt hanem NTFS-t használok ( XP ). Nem is egy olyan filmem van ami eredetileg 3 cd-s méretü volt.....majd összefésültem ( kb 2100 Mb ) Néró-val UDF módban kiírtam és az asztali dvd-lejátszómon meg élveztem

Bár igazság szerint az ilyen módon megírt lemezeket nem szereti ....mert ákom-bákom karaktereket ír ki ha lépkedni akarok a filmek között.
Gondolom egy Firmware-frissítés ezt is megoldaná.....mert már elég régi verzió.Őszintén szólva PONTOSAN nem tudom ,hogy mi a különbség az old format és a másik mentési formátum között.
Majd kipróbálom........hátha lesz valami szemmel látható különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest