- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
crazygamer #1499 üzenetére
az audio menuben valaszd ki a Compressiont, majd a feltelepitett audiokodekek kozul valaszd ki a megfelelot. mp3-hoz proszald meg a LAME Directshow filtert,mert lehet a win alap mp3 kodekevel bitrata korlatba utkozol.
-
crazygamer
tag
PVR2-vel vettem fel MPEG2-jobb minőségben paraméterei a leírás alapján:
720*576, 6000kbps, tömörítés lvl3, 25fps, audió: Mpeg1-audio layer II 224kbps
ezt a felvételt tömörítettem VDubMod-al, beállítás ffdshow codec/divx 1500-as bitrate-el (hanghoz nem nyúltam, mert nem is tudom hol lehet belenyúlni VDubMod-ban, csak video beállitást találtam).
a problémám, hogy a hang 16 bit-es PCM lett. daa-raa szerint ezen a bitrate-en 11,25 MB-nak kéne lennie a fájlnak, de az enyém 20,6MB. mi lehet a gond??? -
törölt tag
Kérdés mit értesz az egyesítés alatt. Ha ki-bekapcsolható feliratot, akkor sehogy, avi-ban nem lehet szöveges erőforrás.
Belekódolni bele lehet. Egy lehetséges megoldás.
Ha ki-bekapcsolhatót akarsz, akkor Matroskába kell mentened, nem avi-ba.
-
elin
tag
válasz
Balinov #1489 üzenetére
Köszi a segítséget...a Temp könyvtárban alig volt valami, nem ott volt a bibi....
Az a darab film, amit megcsinált, az volt 65 gigás és ott csücsült az Asztalon a film mappájában
Hol rontottam el, hogy "betoltam" 2db 700megásat és ilyen nagy lett a végtermék? Ami ráadásul csak töredéke lett....és baromi lassan csinálta....
Azóta összefűztem seperc alatt, igaz, a VideoJoinerrel -
crazygamer
tag
a wirtualdubmod mindig ezt az üzenetet küldi, ha rögzíteni szeretném a tuner adását:
Error 425: Hiba: Nincs memória a videópufferek számára.
mit kéne tegyek, hogy elindíthassam a felvételt? -
elin
tag
Sziasztok!
Lenne 1 óriási nagy apró problémám.
*Adott 1 film 2 részletben.
*Egyesíteni szeretném.
*Letöltöm a VirtualDub-ot.
*Követem az utasításokat.
*Az egyesítés negyedénél kiírja, hogy nincs elég hely a c:\ meghajtón (85gigás)Pedig újratelepítés után még nincs is rajta az összes progi
*Csodálkozok, majd átmegyek a d:\-re, miután megbizonyosodtam róla, hogy azon van sok hely (30-ból 23 szabad)
*Újból elindítom a VirtualDubot.
*MAJD MEGINT KIÍRJA, HOGY NINCS ELÉG HELY A D-N!!!!!!
*Megnézem és tényleg nincs sehol a sok szabad hely.....
*KÖNYÖRGÖM, HOVÁ TŰNTEK A SZABAD HELYEIM A KÉT MEGHAJTÓMRÓL? HOGY KAPHATNÁM VISSZA???? -
Balinov
titán
válasz
Renrut24 #1484 üzenetére
ugy van,valahogy. viszont lehet meg jatszani,hogy kisebbre veszed a kimenet felbontasat igy a 7-800kbit is jobb minoseget fog hozni. Erdemes elgondolkozni meg a 2menetes kodolasban is, ahol ugyanannyi bitratanal altalaban jobb minoseg az eredmeny, hiszen a kodolas mintegy megsporolja a kevesbe mozgalmas jelenetek bitratajat a mozgalmasabb jelenetekre.
-
Renrut24
csendes tag
válasz
Balinov #1483 üzenetére
Úgy van, hogy "Video" --- "Compression" --- kiválasztom a kodeket "Configure" --- "Bitrate calculator"-ral pedig mindig olyan 700 valamennyit számol ki (jelen esetben pont 794.467 kbps egy 40 perces sorozatnál). Itt kellene átállítanom 1000-re, 1500-ra? Mert itt tettem egy próbát és meglátásom szerint jobb lett. Ezek szerint jó helyen állítottam át az értéket?
-
Renrut24
csendes tag
Még egy kérdésem lenne...
Hogy érhetem el még ezen felül azt, hogy tömörítésnél egy egyébként teljesen jó minőségű TV adásból felvett videónak, aminek MPG2-ben egyáltalán nem kockás a képe, ne legyen tömörítésnél az? Mert akármikor tömörítem az eredeti .mpg videóm nagyon szép tiszta, de tömörítés után az .avi fájl már kockás pont annyira, amennyire már zavaró a tv-n. Esetleg másik kodekkel próbálkozzak, vagy erre nincs megoldás? Köszi előre is!!! -
Renrut24
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem, és nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni
:
Megvan a Virtualdub program, az, amelyik kezeli a MPG2 videót is. Na most a kérdésem a követező lenne vele:
Szeretném megvágni a videóimat, amiket felvettem (reklámot szeretném kivágni) és valami okból kifolyólag az első használat alkalmával mutatja a videóképet, tudom is léptetni, de az azután következő megnyitásoknál már nem mutatja a videó képét, így tehát nem tudom hogy hol vágjam meg az adott videót. Mitől lehet ez?
Másik kérdésem, hogy miután mondjuk sikerült megvágni, és tömörítéssel együtt szeretném elmenteni, akkor ugyan az a folyamat, mintha csak simán, vágás nélkül tömörítenék (Video ---> Full processing mode ---> Compression ---> kodek beállítás, Audio ---> Full processing mode ---> Compression ---> kodek beállítás) ?
Előre is köszönöm szépen a válaszotokat!
-
4d
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #1476 üzenetére
Köszi a választ! Kár h nincs benne, elég jó kis univerzális progivá válna ezzel a funkcióval.
Mostanában néztem meg az oldaladon a vdub tutorialt, grat hozzá, és köszi, nagyon sok érdekes info volt benne.
A vegassal nemrég próbálkoztam, de a vdub és a ulead után elsőre elég bonyi. A premiere-hez most veszek könyvet, remélem úgy menni fog. -
4d
aktív tag
Sziasztok!
A vdubban találok effekteket? Egy tök egyszerű áttűnést szeretnék megvalósítani.
köszi
-
(Bundás)
addikt
válasz
gyula974 #1471 üzenetére
Mp3 hangsávot a NanDub nevezetű programmal tudsz bele rakni (google),
izomhod: azért lett 4 giga, mert tömörítetlen AVI-ba nyomja alapértelmezettként a program. Video/Compression résznél kell kiválasztani egy megfelelő codec-et (persze ha van installálva a gépen, Xvid a legegyszerűbb szerintem erre), majd a megfelelő tömörítési arányt, stb-t a codec beállításokban.
-
izomhod
őstag
halihó!
miért csinál nekem ez a progi egy 80megás mpegből egy 4 gigás avit? hogy lehet ezt csökkenteni?
olyat lehet esetleg, hogy a feliratot beleégetem a filmekbe vele? a baj ugyanis, hogy a dvd lejátszóm rosszul kezeli az ékezeteket, és szeretném, ha ezzel a módszerrel a film részévé teszem, és az asztalin már jó lesz.
köszi
-
gyula974
csendes tag
Meg van odáig el jutotam hogy a hangot le szedtem a filmröl teljesen ki let szedve a hang és igy a mérete is kiseblet a filmnek már csak az kell hogy rá rakjam az mp3 hangot Valaki??
-
gyula974
csendes tag
Sziasztok fórumozok gyerekek nekem az lenne a kérésem hogy egy meglevő filmből hogy lehet a hangot le törölni és hejete egy másik mp3 kiterjeztésü hangot rá vinni
mivel hogy van egy angol hngu filmem és külön van hozá egy magyar hang de mp3 ba van .
És úgy néztem meg edig hogy a filmet el inditotam a bsplayerel és ot le halkitotam a hangot ,majd vele egy időbe elinditotam a magyar hangot a winampba .
Vagyis a képet a bspyer adta a hangot pedig a winamp
Van e erre lehetöség hogy ezt meg oldjam:
-
kangool
tag
Egy pici segítség kellene. Virtualdubmod-ot akarom elindítani a gépen, de ez az ablak jelenik meg állandóan: Kép
-
Borisz76
nagyúr
Mindíg tanul az ember valami újat
-
Balinov
titán
válasz
#65675776 #1464 üzenetére
daa-raa, sejtettem, hogy ez a szitu az x64-el kapcsolatban, csak a 64bites kodekekkel nem voltam semennyire tisztaban. Olyannyira, hogy azt sem tudom pl. hogy egy mobi ( SE P990) kepes-e lejatszani a 64bites kodekkel kodolt filmeket. Vagy ez esetben csak az encode-nel szamit a 64bites kodek meglete, lejatszasnal mar nem?
-
törölt tag
válasz
Balinov #1461 üzenetére
Mivel a két processzorgyártó ugyan azt az AMD fejlesztette 64 bites architektúrát használja, ezért hót mindegy melyiken akarod futtatni. Amire felmegy a Vista x64, azon megy minden Win-es 64 bites alkalmazás is. (Itanium egy másik tészta, de azt nem is használja szinte senki. Főleg nem otthon.)
A 64 bites VDub-ról meg ennyit érdemes tudni, hogy csak 64 bites codec-eket tud használni. Abból meg nem sok van.
-
Borisz76
nagyúr
-
-
Pocee
senior tag
Kössz Mindenkinek!
Én sem szeretem a ráégetett subokat,de mivel van egy avim felirattal amit apósomnak szánok és nem ért a gépekhez ezért gondoltam,hogy ráégetem majd csinálok egy dvdt belőle és azt már meg tudja nézni.De akkor nem nézi
-
-
(Bundás)
addikt
A téma szerintem azóta nem változott, újra kell kódolni a filmet, ehhez kell Xvid / DivX tömörítő, amit szeretnél. Én nem vagyok híve a felirat égetésnek, randa dolog és időigényes.
-
Pocee
senior tag
válasz
Dark Archon #1453 üzenetére
megszereztem a vobsub plugint de csak full processing modban aktív a filter lehetőség ha úgy csinálom 117 gigás lesz az állomány mire kitömöríti.Vagy elrontottam valamit?Save as-szel próbáltam menteni.
-
Video file-t megnyitod, beállítod a video/audio kódolást, majd a szűrők közül kiválasztod a subtitler-t. Emlékeim szerint a gyári nem nagy durranás, a VobSub-os plugin-t kéne letölteni, az kezel srt-t, ssa-t, mindent. A szűrő kiválasztása után kiválasztod a feliratot, OK, majd F7 a mentéshez.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy tudok legegyszerűbben egy avi filmre feliratot ráégetni ,hogy ne kelljen programokkal külön feliratot hozzáadni hanem a filmen legyen rajta?
-
-
Chili7
őstag
Hello!
Virtualdub és virtualdub modom nem nyitja meg az avi fájljaimat. Ilyesmit ír ki:
"Nem tudja kitömöríteni az xvid formátumot (ismeretlen)"Hogyan kell ezt használni?
-
Balinov
titán
válasz
whiskeys #1442 üzenetére
a virtualdub filterei kozott keressel logot. lehet,csak logo eltunteto van, de nezd meg. Ha esetleg nem,akkor ez a filter epp erre valo.
-
whiskeys
őstag
sziasztok. olyan kérdésem lenne, hogy egy logót szeretnék tenni egy film alsó sarkába. ezt mivel tehetném meg? köszike a választ előre is.
-
Balinov
titán
ffdshow-ot passzolom, ilyen melysegekben nem ismerem. Viszont volt nemreg a Logouton egy jo cikk az ffdshow finomhangolasarol. Erdemes lenne megnezned.
-
válasz
Balinov #1438 üzenetére
Neem, tuti nem állítottam semmit azóta.
Valószínűleg tévedek a képminőséget tekintve, hiszen több lejátszó nem cseszheti el ugyanazt a képanyagot csak a konténer miatt...De ha már szóba hoztad a lejátszás minőségét...
Ha ffdshow-ba beállítom, hogy libavcodec-el, vagy XVID-el , vagy bármi egyébbel játszon le egy divx/xvid filmet, akkor látszanak a tömörítési hibák, de jók az élek.
Ha viszont disabled-re állítom pl. az XVID-et, akkor a tömörítési hibák jelentősen csökkennek, tisztább lesz a kép, viszont a ferde éleknél lépcsőzetesség alakul ki, mintha rossz deinterlace szűrőt használtak volna. Méginkább a görbe éleknél feltűnő, pl. kör.
Ugyanez a helyzet, ha powerDVD-ben vagy bármely más DVD lejátszóban bekapcsolom a hardveres gyorsítást (hardveresen szép tiszta, de néhol lépzőzetes élek, szoftveresen zajosabb a kép, de jók az élek).Ez mitől lehet. Ezt a jelenséget tapasztalom már évek óta. Több különböző GeForce kártyával, többszöri XP install után, sokféle driver, stb. Vagyis hardver, driver és win probléma kizárva. Valami beállítás lesz szerintem.
Szerinted? Szerintetek?
-
válasz
Balinov #1434 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, én is így tudom, hiszen az adat simán átmásolódik.
A kérdésem lényege, hogy a különböző .avi konténerek között van-e különbség a beléjük ágyazott video értelmezését illetően?
Illetve a különböző lejátszó progik értelmezhetik-e különbözőképpen ugyanazt a videót, ha más verziójú/típusú .avi konténerben van? -
Sziasztok!
Adott egy .avi fájl. Kicseréltem a hangsávot (5.1 Ac3 -> 2.0 mp3), és levágtam a videó elejét, és végét (logo, felirat). Mindezt VirtualDubMod-dal csináltam Direct Stream Copy-val.
Létezik, hogy romlik ettől a video minősége? Kb. 1500fps-el ment, tehát újratömörítésről szó sincs, csak gondolom, netán másfajta .avi konténerbe raktam, mint az eredeti. Ettől függhet a minőség? Nekem úgy tűnik, mosottabb az egész, de lehet, hogy tévedek. Már sajna nincs meg az eredeti, de jobb minőségre emlékszem.Köszi!
-
gumym
csendes tag
sziasztok
felratot szeretnék avi.ba égetni de nem akar összejöni.
ezt írja ki mikor save as avi -ra katintok.An integer division by zero occurred in module 'xvid'...
...while decompressing video frame 1 (VideoSource.cpp:1778)...
...while using input buffer at 07420000-0742063c (VideoSource.cpp:1777)...
...while using output buffer at 01440000-01516803 (VideoSource.cpp:1776)...
...while running thread "Processing" (thread.cpp:152).tudnátok segíteni mi lehet a baj?
most probálta volna elösször. -
ANT
őstag
No, végül készen lett, de kellett egy keveset piszmogni vele. Először demux után az .mp3-at újrakonvertáltam az eltérő sebesség miatt (25,005 ----> 25,000 fps). Ezután a hangsáv elejéről le kellett csippenteni 2,42 mp-et, és így tudtam a hang csúszása nélkül összefűzni Nandubbal.
-
ANT
őstag
Van egy filmem angol 5.1 ac3-as hanggal, ehhez szeretnék hozzácsapni egy utólag levadászott magyar szinkront, ami viszont .mp3. Fog ez így működni, vagy összefűzés előtt konvertálni kell?
-
rumos14
nagyúr
sziasztok,
van egy Panasonic HDC-SD1 kamerám, minden szép és jó, igényeimnek megfelel.
pár felvételt szeretnék divx/xvid formátumba átalakítani, a felbontás jelentős csökkentésével természetesen.
első körben kedvenc vágó programommal a virtualdub-bal próbálkoztam, némi segédprogramok telepítését követően meg tudom nyitni a kamera által kreált mts file-okat, konvertálni is tudok, a gond az interlace dolog: a végeredmény avi file nagyon "szellemképes" lesz ha mozgás van a felvételben, minden frame interlace-elt. lehet ezen orvosolni valamit? deinterlace szűrő nem segít, nem erre való tudtommal. elvileg ugye 50i módban vesz fel a kamera, ennek ellenére a virtualdub mp-enként csak 25 frame-et mutat (egy frame 0,04 sec), és mind a 25 frame interlace-eltnek tűnik, tehát nem "áll össze" 2 interlace-elt frame egy egésszé.
tv-n visszanézve természetesen ez a probléma nem jelentkezik, gondolom vmi filtert használ lejátszás közben.
szóval van megoldás, vagy így jártam, p(rogressive) módban is rögzíteni tudó kamerát kellett volna venni? -
beeeeerka
tag
válasz
Balinov #1423 üzenetére
Szia,
Köszönöm az anyagot, pont ez a playa, a típusszámot meg azért nem írtam, mert fejből nem tudom. Mint már korábban is írtam, otthon nincs netem, így elég nehézes az ilyen adatok elérése. A #1423-ban küldött adatlap is többet tartalmaz, mint a készülék dobozában található "dokumentáció". Még egyszer köszönöm.
daa-raa: nekem viszont most már igen: mivel a playán csak Mpeg4 van matricázva és a doksiban sem írnak róla egy árva kukkot sem, én nem tudtam, hogy mit tartalmaz az Mpeg4. Most viszont már látom az adatlapot, amit Balinov küldött, a kör tehát bezárult.
Még egyszer köszönöm mindkettőtöknek, hogy foglalkoztok a hülyeségeimmel, ezekre magamtól sosem jöttem volna rá. És ami még hátravan …
Üdv: B.
-
beeeeerka
tag
válasz
#65675776 #1419 üzenetére
Szia,
A kodekpakkot a rendszerga(rá)zda tette föl, amikor installálta az XP-t, én csak az Mpeg4-gyel próbálkoztam, de útnk az sem sikerült. Az Mpeg4-hez milyen kodeket javasolsz, mert a "lágyMÁJKR(ém)" nem igazán jött be. A többit akkor majd letakarítom.
A GSpot-os mintám szerint is mp2 hang van a felvételeimen.
Köszi, Üdv: B.
-
törölt tag
válasz
beeeeerka #1416 üzenetére
Minek raksz fel egyáltalán kodekpakkot? Nem lenne elég csak azt az egy-két codec-et, amit használsz is? (De!) A pakkok egyik "jó" tulajdonsága, hogy mindent összekevernek (mondjuk a GB-nél is képben vannak, a Divix legalábbis erre utal).
Balinov: MPEG2 mellé tipikusan csak MP2 hang társulhat. (Persze vannak kivételek, pl a DVD Video.)
-
Balinov
titán
válasz
beeeeerka #1416 üzenetére
Szia,
mar jo fele indulsz, ne add fel! Ha az MSI tunerrel csak mpeg2-be tudsz felvenni, sakkozd ki a legmegfelelobb, legjobb meret/minoseg aranyu beallitast es rogzits mpeg2-be. A sima nem, de a VirtualdubMOD megbirkozik az MPEG2 fajlokkal is. Javasolt meg az mpeg2 mellett sima 16bit,44,1khz,mono/stereo PCM WAV-ba rogziteni a hangsavot felvetelkor.
Ezek utan, ha megvan az mpeg2-be rogzitett felveteled, akkor megnyitod VdubMOD-dal, beallitod a videonal es az audional is a full processinget, az audional megadsz pl. 128kbit mp3-at, a videonal meg kivalasztod pl. az xvid kodeket, majd a kodek beallitasainal elso probakent az 1pass-t (1 menetben atkodolja) 720x576 forras mpeg2 felbontast feltetelezve beallitasz peldaul 1000kbit-et az xvid kodeknek, leokezod a parbeszedablakot, majd a file menuben a save avi menupontot, megadod a cel fajl nevet,es save. ekkor elkezdi atkodolni az mpeg2 forrast xvid aviba mp3 hanggal. Erdemes egy kb 5 perces klippet rogziteni a tunerrel, probalkozasnak. Ha nem tetszik az eredmeny (pl. tul szemcses,stb.) megprobalhatsz 1mbitnel tobbet beallitani az xvid kodeknek, vagy a Filterek kozul egy resize filterrel alacsonyabb felbontasba atmeretezni, ugy minden egyes kepkockara tobb bit/sec jut, igy a relativ minosege is jobb lesz. Ellenorizni ezt az aranyt a Gspot "Qf " adataval tudod, a kesz xvid avi-t megnyitod vele es figyeled, milyen szinu az ertek.
remelem tudtam segiteni
udv
Balinov -
beeeeerka
tag
válasz
#65675776 #1415 üzenetére
Szia,
TV@nywhere Plus ( SW-es ) TVkari gyári PVR - a legfrisseb verzió, nem VDub. Ennyire vacak lenne ?
DVD/PAL formátumban tudok vele tűrhetően digizni, majd a cuccot DVD-re írni, de ez nem mindig elég, csak ha egy-egy film rámegy egy lemezre ( vagy kettévágva kettőre ). De ha sorozatokat tennék fel ( ~ 30/40p epizódok ) többet is egy lemezre, akkor bosszantó, hogy a következő rész már nem fér rá 1-2p híjján, ezért gondoltam vmi jobban/másképp tömörítettre.
A DVDPlayám „tud” Mpeg4-et, de ez csak egy konténer, azon belül mire van még szükség, hogy fenti célból használható is legyen ?
GSpot-tal megnéztem a telepített kodekeket: [link], hát ledöbbentem, amikor 222 darabot jezett ki ( X-kodekpakk és XP-kodekpakk van telepítve, meg a Microsoft Mpeg4 ), de a TVkari mégsem találja az Mpeg4-et közvetlenül telepítés után újraindítással sem ( #1408 ).
Itt [link] mik azok a tételek, amiket figyelni kell, ami fontos ?
Meglévők kodekek listája ( kell ez mind, nem fognak összeakadni ? ):
[link],
[link],
[link],
[link],
[link].Ez az egész aVDub-ról szól, én végigolvastam valamennyi hsz-t, de nem sok eredménnyel, nagyon láma vagyok hozzá.
Amit eddig megértettem: A VDub csak *.avi fájlokat tud kezelni. Na ez máris problémás, mert a TVkari gyári PVR-jével nem tudok hibátlan felvételt készíteni, a hang mindig elcsúszik, míg a DVD/PAL formátum elfogadható.
A VDub-hoz próbálok most tutorialokat keresni, hogy ne csak a hsz-okban jelzett problémákat lássam. Legutóbb találtam egyet az „ebookz.hu”-n, amit elolvastam, de abban csak a keret körülvágása, a film átméretezése, valamint a tömörítés van leírva, pl. a felvételkészítésről semmi. Szükségem lenne egy teljesen átfogó tutorialra, ha tudsz ilyet, küldd el a linkjét lécci. Annyira részletes/bonyolult a prg beállítása, hogy másképp nem fogok vele boldogulni, hiába a legjobb szándékú tanács. Kicsit hosszadalmas lenne a menüpontok beállításainak tételes leegyeztetése, nem is akarok senkit ilyesmivel zaklatni. Én még azt sem tudom igazán, hogy mit is kérdezzek, így elég nehéz válaszolni.
Üdv: B.
-
Misababa
csendes tag
Meg eddig eleve úgy csináltam, h betöltöttem az avi videót aztán rá a felirat aztán Video ---> Compression ---> Microsoft MPEG-4 Video Codec V3 ---> Save segmented AVI. És jó volt, de mint mondtam nem jön be:Microsoft MPEG-4 Video Codec V3. És esetleg meg tudnád nekem mondani h h tom azt meg csinálni h kiadja, akkor azt nagyon megköszönném. ^^
-
beeeeerka
tag
válasz
#65675776 #1377 üzenetére
Szia,
A specifikációjában sajnos semmi sincs leírva, pedig a playa AKAI, bár a 10k kategóriából ...
Az mpeg4 telepítést megcsináltam, ahogy írtad. Kicsit gyorsan ment, nem tudtam semmit sem elolvasni, de úgy látszott, hogy rendben van. Ehhez képest ugyanazt a hibaüzenetet [link] küldte, mint telepítés előtt. Vajon mi minden kell még hozzá, hog működjön is ?
-
Misababa
csendes tag
Meg eddig meg tudtam csinálni csak vírusos lett a gépem és újra kellett telepíteni a Windows-t és azóta nem tudom
.
-
Misababa
csendes tag
sima mpeg2-t, mert feliratozok és bele szeretném égetni a videóba.
-
Misababa
csendes tag
VDub-bal nem tom elmenteni a videómat MPEG formátumba, ez mitől van? Rá megyek h Video ---> Compression , de nem adja ki azt a lehetőséget, h mpeg-be mentsem! pls vki segítsen!!!!
-
válasz
tupacamaru #1389 üzenetére
Heló!
Ehhez a HeadAC3he progihoz nincs véletlenül valami leírás? Neten csak fórumokat találok kevés infóval.
Mp3-ba konvertáltam egy ac3-at, és olyan hangja lett, mint, ha a WC-ből szólna.
Mit a különbség a WAV, és az AC3-WAV beállítás között?
Mit jelent a surround, surround2 beállítás a stereo-hoz képest?
Chanel configurationnál alapon érdemes hagyni a beállításokat, vagy kell némi macera?
Uhh, jó sok kérdés..., bocsi!Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest