- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
norma87
csendes tag
sziasztok
jelenleg windows 7 64 bites oprendszerem van. Erre szeretném telepíteni a VirtualBox progit, Windows XP x32 miatt. (valamiért a floppy meghajtót, lemezeket nem jól kezeli a win7 x64 :s és emiatt szeretném.
Kérdésem miután végig mentem a virtualbox telepítésén, csak simán berakom a win xp lemezem a cd lejátszóba és telepítem azt?
Mennyi videó ram, memória ram, és hátteret engedélyezzek?
A gépem amd phenom x4 955, 4 Gb ram, 1Gb videókártya ram.Tényleg csak arra kéne hogy floppy lemezre sikeresen fájlokat tudjak másolni, semmi másra. Ne kérdezzétek mé használok floppyt, megvan az okom rá.
Köszönöm előre is.A virtual pc és virtual xp mode a microsoftnál, gondolom csak eredeti win 7 alá megy fel..leellenőrzi az aktivációt vagy hasonló..neme?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest