Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Érdekes... Nekem, ha pl. rádugom a pendrive-ot, akkor megjelenik win7-en, aztán a VB ablakán kijelölöm az USB-s cuccok közt a pendrive-ot, és rákattintok, és akkor "Elfog"-ja.
A webkamerát viszont már próbálta telepíteni, nem sikerült online sem, és ez nem olyan, mint az xp... fogja magát, és meg sem jelenik, nem figyelmeztet állandóan, hogy telepítsem. Elég rossz, hogy még az eszközkezelőben sincs... De lényeg, hogy addig nem tudok elfogni semmit, amíg nem látom. Azt te nem tudom, hogy hogy csináltad.. Nekem így működik. Pedig, ha úgy működne, ahogy mondod, jó lenne, mert feltelepítettem a VB-os XP-re, most jönne az, hogy csatlakozik, és telepíti magát... De nem tudom csatlakoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Könyvajánló
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest