Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, azt a kérdést már itt tedd fel: VmWare topik
-
Kis ízelítő a vmware tudásából.

(#450)
Kérdés, hogy ez freeware-e
A vmware workstation 30 napos trial, de jön vele a teljesen ingyenes player is.
Mellesleg amit bele telepítesz oprendszert, az free? Vagy dobozos termék?
-
VMware Player (otthoni használatra ingyenes)
Innen is letöltheted, itt nem kell regisztrálni. -
-
brd
nagyúr
A VirtualBox főablakában, a File/Settings, és ott Extensions-t megnyitva van ott valami telepített csomag, "Oracle VM VirtualBox Extension Pack" névvel, és a VirtualBox-od verziójával megegyező verziószámmal*? Ha igen, akkor downgrade-elj a 4.0.0r69151-es VirtualBox-ra, mert ott még jól működik (én ezt használom jelenleg).
*: Ill. nem kell feltétlen egyezzen, mert pl. a legújabb VirtualBox-hoz csak a 4.0.6-71344-as csomag a legfrissebb éppen, de a lényeg, hogy nagyon ne térjen el.
-
brd
nagyúr
Aha, jól tippeltem.
Tehát a Guest beállításai között, a USB/Enable USB 2.0 (EHCI) Controller legyen bepipálva (bár ezt már írtam a #431-ben, nem tudom, mi nem volt abban érthető
). Nálam legalábbis így hívják. Lehet, hogy a Guest Additionst is újra kell majd telepítened (nem kell eltávolítani, csak elindítani a telepítőjét megint). Ugyanis ha nem így van beállítva, akkor hiányzik egy Intel 82801....blabla (köszönjük M$, a csodás, másolható szöveget tartalmazó ablakaidat) USB2 Enhanced Host Controller az eszközök közül. Ennek hiányában csak 1.1-es USB-t emulál a VirtualBox. -
brd
nagyúr
A Guest beállításai között az USB Device filters táblázat legyen üres, de az oldalon a 2 pipa legyen betéve. Indítsd el a Guest-et, csatlakoztasd a host géphez az eszközt, a Guestben add hozzá USB eszközként, majd ha települt host oldalon a driver, válaszd le a hostról (fizikailag), és csatlakoztasd újra. Így működnie kell.
-
Nekem van egy szkennerem aminek nincs win7 (sem vista) drivere és mégis hibátlanul működik mindhárom virtualizáló szoftver alatt (xp-vel). Ha rákötöm a gépre, akkor az eszközkezelőben "other devices" alatt megjelenik sárga felkiáltójellel és simán fel lehet csatolni a virtuális gépre.
-
brd
nagyúr
Eddig csak 1 eszközt használtam guest alatt úgy, hogy host oldalon nem volt (feltelepítve a) drivere; ez egy WiFi adapter volt, az működött tökéletesen (igaz, egy speciális Linux volt a guest OS), de amúgy is minden eszköz úgy települ a guest alatt, mintha az egy fizikai gép lenne, és oda lenne csatlakoztatva az eszköz, sőt, a host oldalon teljesen le is lövi a funkcionalitást, ha csatlakoztatom egy guesthez valamely USB-s eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Nálam legalábbis így hívják. Lehet, hogy a Guest Additionst is újra kell majd telepítened (nem kell eltávolítani, csak elindítani a telepítőjét megint). Ugyanis ha nem így van beállítva, akkor hiányzik egy Intel 82801....blabla (köszönjük M$, a csodás, másolható szöveget tartalmazó ablakaidat) USB2 Enhanced Host Controller az eszközök közül. Ennek hiányában csak 1.1-es USB-t emulál a VirtualBox.