Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
Hát nem sikerült tegnap 2-ig csináltam, de nem sikerült mivel a pen csak adattárolásra való így csak a virtuális gép adatait tudja hordozni viszont ha, lenne a pen-be proci megfelelő meg memória interfész akkor működne, mert meg csináltam leszedtem mindent és mikor betöltené, írja h FATAL EROR de meg is értem szerencsétlent, mert nem gép csak adat tárolásra való. De majd ha lesz olyan pen h van benne nagyobb memória interfész meg nagyobb proci akkor jó lesz, mert ez most csak elvileg van így (virtuálisan meg lehet oldani deh fizikailag viszont nem) de jó lekötött.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Battlefield 6
- Honda topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest