- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
hello
Sajátgép/eszközök/hálózati meghajtók csatlakoztatása. -
breiner
aktív tag
Hát nem sikerült tegnap 2-ig csináltam, de nem sikerült mivel a pen csak adattárolásra való így csak a virtuális gép adatait tudja hordozni viszont ha, lenne a pen-be proci megfelelő meg memória interfész akkor működne, mert meg csináltam leszedtem mindent és mikor betöltené, írja h FATAL EROR de meg is értem szerencsétlent, mert nem gép csak adat tárolásra való. De majd ha lesz olyan pen h van benne nagyobb memória interfész meg nagyobb proci akkor jó lesz, mert ez most csak elvileg van így (virtuálisan meg lehet oldani deh fizikailag viszont nem) de jó lekötött.
-
breiner
aktív tag
Értem köszönöm és most még valamivel próbálkozok deh sikertelen.
olyat csináltam h portabelapps program a pendrivere és oda egy portable virtualbox és abba egy xp deh nem megy és ez nem is fog ugye? mert interfészt ír h rossz utána kerestem és nem sikerült még senkinek mert a pendrivbe nincs akkora memória ami kell a xp-ének én így gondolom vagy h van ez? -
breiner
aktív tag
Hogy tudnék adatokat át juttatni a rendes gépről a virtuálisra? usb flash meghajtók és cd/dvd-en kívül????? van egy olyan h osztott vágólap gondolom azt kell beállítani csak az kérdésem lenne h kétirányúra van beállítva és nem úgy kéne működnie h a rendes gépen valamilyen adatot másolok és a virtuálisan meg beillesztek?
-
breiner
aktív tag
Értem köszi jövök mindjárt és kérdezek még

-
breiner
aktív tag
Hello ma találtam rá erre a kis töki progira csak annyit kérdeznék h a virtuális xp nem látja a rendes meghajtókat és h nem lehet beállítani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- E-roller topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olyat csináltam h portabelapps program a pendrivere és oda egy portable virtualbox és abba egy xp deh nem megy és ez nem is fog ugye? mert interfészt ír h rossz utána kerestem és nem sikerült még senkinek mert a pendrivbe nincs akkora memória ami kell a xp-ének én így gondolom vagy h van ez?