Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Megérkeztem. Itt is meleg van. Holnap viszont elvileg már csak 26 °C, pénteken pedig 22.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
smiti
veterán
Hogy bírjátok ezt a hideget?
-
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #31886 üzenetére
Gratulálok! Nagyon szép hely és biztos a suli is messze jobb színvonalú lesz mint egy magyar.
Nem beszélve a nyugodtabb életvitelről és hangulatról. Ebből a szempontból (is) eléggé rossz helyen áll az országunk.www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #31884 üzenetére
Dercsin még egy normális buszállomás sincs, nemhogy reptér. Debrecenből repülök majd, Malmöben száll le a repülő, onnan pedig busz visz át Koppenhágába az Északi-tengeren. Lenyűgöző látvány.
Köszönöm szépen! Vállalati gazdaságtan és informatika, magyarul szerintem a gazdaságinformatikushoz állhat közelebb. Egyik legjobb barátom is kint él, tanul már ötödik éve, nekem viszont kicsit lassabban jött össze a szükséges kezdőtöke, hogy minél kevésbé kelljen a szüleimre támaszkodnom.
Az adott egyetemen, ahol egyébként barátom is tanul, három alapszak volt meghirdetve:
- vállalati gazdaságtan és informatika
- építészeti technológia és építés-menedzsment
- ékszertervező és -technológus, vállalati-gazdasági ismeretek
A harmadikat nem feltétlenül sikerült értelmesen lefordítsam, nem is áll hozzám közel az a világ. A másodikat pedig magyarul sem szívesen tanulnám, úgyhogy kizárásos alapon maradt az első, de egyáltalán nem bánom, szerintem szeretni fogom. Nemzetközileg elfogadott angol-nyelvvizsga nélkül Koppenhágában csak ez az egy egyetem fogad külföldi diákokat, úgyhogy ilyen szempontból nem volt nagyon más választás, de nem hinném, hogy egy olyan fejlett országban, mint Dánia, ebből bármi hátrányom származna a későbbiekben.philoxenia januárban meglátogattam barátomat, de ha nem tudtam volna, hogy hol vagyok, meg nem mondtam volna, hogy egy ország fővárosában. Eszméletlenül hangulatos, egyáltalán nem zsúfolt, végtelenül nyugodt és közvetlen környezet, teljesen más világ. A biciklikről pedig ennyit tudok mondani.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #31883 üzenetére
Jó kis biciklis város... Kvázi egy nagyobb Debrecen...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #31883 üzenetére
Dercsin van reptér?
Grat és sok sikert! Milyen szak, hogy 'keveredtél' arra az egyetemre?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #31881 üzenetére
Egy kicsit mindentől és mindenkitől, augusztus 8-án repülök Koppenhágába, felvettek egyetemre. Az órát a kollégáimtól kaptam még múlthéten, de most sikerült egy kézzel értelmes fényképet készíteni róla.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #31880 üzenetére
És voltaképp mitől búcsúzol?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz Mercutio_ #31874 üzenetére
A korábbi Lenovo Y580-am pl. reballozni kellett bő két év után. Ezért is van bennem némi félsz.
Amúgy elvagyok a G551JW-vel. Viszont a gyors utánanézést követően a bő 30k-s ár kissé elgondolkodtatott...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz F e Z o #31873 üzenetére
Elég gyakori a teljes holdfogyatkozás. Azért nevezik az évszázadénak, mert 3 perccel hosszabb volt mint mondjuk a 2011-es
Itt láthatod a többit egészen 2100-ig.
Nálunk legközelebb Január 21-én lesz.
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #31869 üzenetére
Ha egyébként elégedett vagy vele nem olcsóbb és egyszerűbb cseréltetni a kijelzőt (akár jobbra is) egy szakival?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #31870 üzenetére
Be volt borulva természetesen. Utána megnyíltak az égi csatornák és mintha dézsából öntötték volna. Szóval semmit nem lehetett látni ebből a Holdfogyatkozásból..
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
Az évszázad leghosszabb teljes holdfogyatkozása lesz ma este
Látszik nálatok? Itt gyönyörű.
-
Vigneau
félisten
Én a RoG miatt szívom most a fogam, hogy 2 év 8 hónap után elkezdett pixelesedni az LG/Philips gyártmányú kijelzője. Nem vészes, játéknál és filmnézésnél nem veszem észre, de maga a tudat zavar.
Viszont a Xiaomi megcsapta a szemem, no meg a telóm is az és eddig rosszat nem tudok róla mondani.
-
JanR
addikt
válasz Vigneau #31866 üzenetére
Én a minap csináltam egy Acer Predator laptopot. i7 + 1060 és most nem túlzok. A CPU gyakorlatilag 5-6 perc után throttlingolt és a dedikált GPU-t lekapcsolta, a játékok meg szépen befagytak ettől. "Gamer" cucc, még is pont arra nem használható, mert nem bírja. Korábban is szívtam már Acer-al, bár azok mezei laposok voltak (főleg energetikai beállításokon hasaltak el), de ez a Predator azért meglepett. Tőlem kap egy jó nagy mínuszt az Acer.
-
-
Vigneau
félisten
Szerintetek Acer Nitro 5 vagy Xiaomi Mi Gaming Laptop? (i5 és GTX 1050 Ti természetesen).
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #31864 üzenetére
Több, mint 2.5 éves a notim. Már lejárt decemberben a gari. Az első évben kellett volna megmakkannia, akkor visszakaptam volna a vételi árát is.
-
Vigneau
félisten
Bosszús vagyok...
Minden előjel nélkül a G551JW kijelzőjének jobb alsó sarkában 2x2 mm-es sávban megjelent egy pixelhiba tömb. 2 hétig nem is használtam, most meg tessék...
De jobban megnézve még akad pár gombostűfejnyi hiba 7-8 cm-re tőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #31860 üzenetére
Csak ma néztem, 800MB a felhasználás, nem azért mert van 25GB, de így azért kicsit durva, s nem is sokat böngésztem.
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #31859 üzenetére
A sok kep miatt nem csoda. Elvileg a heten kesz lesz egy kepek nelkuli kompakt nezet is.
-
F e Z o
veterán
Nekem zabálja az adatforgalmat telefonomon.
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #31857 üzenetére
Én már azt is élményszámba veszem, hogy egyáltalán be tudok jelentkezni telefonnal.
-
Bjørgersson
félisten
Jó lett az új apró, nekem tetszik.
-
Cheesy
őstag
Mivel itt azért akad helyi érdekeltségű katona, tisztelettel megkérdezem: mi a bánatos facér kell este gyakorlatozniuk a repülőgépeknek?
www.vakbelmutet.hu
-
Samtya
senior tag
Véletlenül erre jártam, úgyhogy boldog szülinapot szintén!
Halász Juditnak és a Bëlgának vannak csodálatos szülinapi dalai. Mindkettő alkalmas a biztosíték kiverésére, tehát csak saját felelősségre ajánlom. -
-
Vigneau
félisten
Köszönöm szépen, kedvesek vagytok! 😉
-
radi8tor
MODERÁTOR
Boldog szülinapot!
⭐ Stella
-
ddoki
csendes tag
Boldog születésnapot !
-
addikt
Boldog Szülinapot!
nofene
-
F e Z o
veterán
Boldog születésnapot kívánok Vigi! Legyen szép napod!
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
BuSz!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Cheesy
őstag
Boldog szülinapot Vigi!
www.vakbelmutet.hu
-
smiti
veterán
Isten éltessen Főnök!
-
smiti
veterán
Amúgy is elég hullaszag van.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #31836 üzenetére
Ehhez is csak kell érteni... 😂
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #31835 üzenetére
Na szépen megöltem a topikot.
-
Bjørgersson
félisten
Főnim ma vett egy ilyen gépet. A körítésben nem vagyok biztos, de abban igen, hogy i7 van benne. Nagyon komoly kis doboz, szívesen elfogadnék egyet, akár i5-tel is.
-
smiti
veterán
Károly, gratulálok!
Neked se legyen jobb mint nekünk!
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #31818 üzenetére
Semmi ilyesmi, ez csak egy szimpla idióta telefonos alkalmazás. Már engem is beszívattak vele. JokesPhone
De isten bizony nem én voltam.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #31828 üzenetére
Ez központi hiba, a frissítés hozománya.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #31824 üzenetére
Ami mondjuk már csak azért is fura, mert a Facebook app nyelvét viszont lehet állítani.
-
Vigneau
félisten
Nem tudja véletlenül valaki, hogyan kell az androidos Messenger nyelvét megváltoztatni?
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #31821 üzenetére
Persze már nem volt újabb próbálkozás. Mindez este 10 fele történt. Lehet az a trükk, hogy ilyenkor fáradtabbak hiszik a kuncsaftot.
Bármit kérdeztem, csak mondta a magáét, próbálta a beszélgetést irányítani. Persze magáról sem mondott adatokat. Közel 2 perces lehetett a beszélgetés. Ahogy fenyegetőzött, úgy pöccentem be én is fokozatosan. Aztán kinyomta végül...
Te jobban jártál. 😉
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #31818 üzenetére
Ha nem tud semmi konkrét információval szolgálni, elhajtanám, mint a magzatvizet...
Szerdán volt egy fogadott hívás délután, hozzáteszem marha fáradt voltam, beleszólt egy csaj "Szia Henikém!" Én meg "Szia Drágám, még mindig Zoli vagyok." röhögött ő is, én is, majd mondta szerinte Téves. Mondom az tuti, szép napot!
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #31819 üzenetére
De inkább ez lesz az. Fene a jó dolgukat...
-
Vigneau
félisten
Ti már jártatok úgy, hogy felhív egy nő ismeretlen/rejtett számról és megköszöni, hogy hagytál cetlit a kocsiján és elismered a károkozást? Mikor tagadod, hogy nem te tetted - ami természetesen igaz - és kéred, hogy nézze meg, jó számot hívott és adja meg a rendszámom, amit állítólag a cetlire írtam, akkor cinikus fenyegetésbe megy át, hogy az együttműködést megtagadtam és átdob mindent a biztosítómnak? Mindezt hogyan? Se nevet, se rendszámot nem adtam meg sehol, a kocsim pedig sértetlen és természetesen nem okoztam cserbenhagyásos kárt.
Ez valami újabb biztosítási csalási hullám kezdete, vagy benézett valamit a nő (pl. elnyomott telszám), vagy egy csíny áldozata lennék? Se nevet, se telefonszámot, se rendszámot nem mondtam a beszélgetés során, amit akár fel is vehetett, de nem tud vele mit kezdeni, szerintem.
-
Vigneau
félisten
Köszönöm szépen mindenkinek!
Közben marcangolom magam, mert takarítás közben szokásosan "megnyomorgattam", mert láb alatt volt és megfürdettem, mert tiszta hugyosak voltak a talpai. Nem tudom, mennyire járultam a halálához ezzel a stresszel, de máskor meg se kottyant neki ez a két attrocitás. Evett, ivott utána, mintha mi se történt volna és várta a dögönyözést.
Párom szerint öreg volt már, napok óta megszűnt a szobatisztasága is, mindenhová bogyózott, pisilt. Van, aki szerint az már az agónia jele volt...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Vigneau
félisten
Ma itt hagyott a közel 10 éves törpenyulam. Nem ilyen diplomaosztóra számítottam...
-
Vigneau
félisten
Számomra már rég nem a karrier fontos, hanem az egyszer talán megvalósuló családom, valamint a lelki és testi egészségem. Számos felettem levő vezetői képességeivel nem tudok azonosulni, ami idővel - változások híján - döntésre fog sarkallni a jövőmet illetően.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest