Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Jó reggelt / jó hétvégét!
Esetleg nincs valakinek elfekvőben 2*8GB DDR3 RAM-ja?
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
Ha esetleg valakinek kellene monitor akkor nekem lenne 1 eladó!
Samsung T240 (csere érdekel gépházra)Vettem 1 Acer-t 144hz 24"
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Keresek 1 GB DDR SDRAM 400 MHz notiramot! SOS!!!!
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
Annó nagyon ment a monitor téma itt a topikba ha (jól) emlékszem
Mit ajánlanátok nekem 30K körül?
Első szempont játék
Filmet tv-n nézek(hdmi)
Az r9 280x et lecseréltem 1 XFX RX480 8gb ra
Előre is köszönöm a tippeket tanácsokat
Gondolom ebben az árban ne is álmodozzak 144-hz es monitorról.....[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
Olyat lehet csinálni hogy van alaplapi vga-m és a különálló és mind 1 2 portot használom egyszerre ?
különállóról menne a játék alaplapiról az OBS -
Vigneau
félisten
Boldog nőnapot minden topiklakónak!
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #32279 üzenetére
Sió, mindenünk a gyümölcs... 😎
-
smiti
veterán
Na ki húzta a rövidebbet? Smitiné elkezdte beírni a gépen, hogy Fásy Zsülike, mire rájött hogy ez angol billentyűzet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
eszakas
senior tag
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Cheesy
őstag
Régen kérdeztem már itt, szeretném a tanácsotokat kérni.
Adott az alábbi jelenleg használt konfigom:
ház: Enermax Ostrog
táp: Seasonic S12 II 520W
mobo: GIGABYTE Z77X-D3H
proci: INTEL i5-3570K 3.60GHz 1155 BOX
hűtő: Alpenfoehn Triglav
vga: Asus Expedition RX570 OC 4GB
ram: KINGSTON HyperX 2x4GB DDR3Eljárt már felette az idő, szeretném megpiszkálni + vettem egy tévét (Sony 55XF7596).
Utóbbihoz szeretnék egy HTPC-t összerakni (4K HDR képes) médiafogyasztásra és böngészésre Win10 rendszerrel, viszont nem tudom a meglévő konfigom alkalmas lenne-e rá.Akad még otthon alig használt alkatrészem, amit még nem tudom hogy a következő konfigomhoz, vagy a HTPC-hez használjak-e fel.
Asus PRIME H270-PLUS
BE QUIET! Power Zone 1000W
Patriot DDR4 4GB 2400MHZ
Intel Pentium G4400Nyilván a fentiekből a MOBO és a TÁP ami életképes lehet egy új konfig alapjaként.
Ami gépet összeraknék tervezésre és 1080p játékra lenne használva. 4K-hoz nagy és drága monitor kellene, TV-n meg nem hinném hogy lehetne játszani, nem olyan képességű az a panel.Költséghatékony megoldást keresek, segítenétek ötletelni?
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #32264 üzenetére
Ezzel nem fog
Viszont mindig bedőltök neki és ahelyett, hogy átzavarnátok egy szaktopicba ....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz robogos10 #32262 üzenetére
Ez a proci OCval egy 1080TIt is kiteker..szóval nem ezen fog múlni a boldogság, felbontás/igények (Hz/FPS/részletesség) mentén kell dönteni.
A kérdés nem értelmezhető pontos típusok hiányában. Egy M.2/SATA eszköz pont ugyanazt tudja, mint egy SATA csatin ülő, egy M.2/NVME már lehet gyorsabb jóval. Persze csak akkor van értelme, ha szükség van a nagyobb szekvenciális tempóra, késleltetésben egykutya mind szerencsére.
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
Sikerült összeraknom a gépet!
I7 6700k
gigabyte Z170x-gaming7
16gb ddr4 Corsair 2400mhzJelenleg 1 GTX 750Ti van benne de ez cafatul kevés
Csőrikám rendesen izzad
GTX 1060 mennyire lenne elég a fenti cpu nak?
Vagy ti mit ajánlanátok?Még 1 kérdés 1 adata m2 ssd mennyivel gyorsabb mint 1 hagyományos ssd?
Érezhető?[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #32260 üzenetére
Köszi a tippet!
-
robogos10
senior tag
Elhoztam a lapot es procit mar csak ram kell
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #32255 üzenetére
Az utóbbi. Nem engedi magát törölni a híváslistából...
Más:
Nincs valakinek elfekvőben működő bármilyen 486-os alaplapja?[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
1 ismerősöm új gépet kezdett összeállítani de sajnos anyagi okok miatt ez úgynéz ki hogy félbe marad...
cpu és alaplap ami megvan elcserélné 1 komplett asztali épre!
I7 6700k
gigabyte Z170x-gaming7
gari sztm már semmire nincs
amióta megvette nem használta se ram se vga se táp nincs neki hozzásztm kp-ra is olcsón odaadná
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Smiti: Lövésem sincs...
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Sürgős segítségre van szükségem! Van egy Asus laptop, gyári Win10 home oprendszerrel.
A hiba jelenség az, hogy a gépen lévő dokumentumok , fájlok, képek -videók átalakultak és átköltöztek a rendszer partícióra. Mindegy hogy mi volt, pdf, .doc exe, mindből olyan parancsikon lett ami nem mutat sehová és így nem is olvasható. És ha jól emlékszem a windows.old-ra mutat ha rákeresek konkrét dologra.Menthető, visszaállítható ez valahogy? Dél körül már nálam lesz a gép és tudok majd pontosabb infókat is.
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #32244 üzenetére
Igen. Monitor, vga és venticsere után bizton állítom, egy csavart se veszek a gépbe idén.
(#32245) philoxenia : Még ha lenne neve is a gépnek, mint ahogy nincs, akkor sem Bálint lenne az. Arról a névről mindig csóri munkatársam jut eszembe, akinek a szülei minden hónapban elvették a fizetését, szegénynek sokszor enni sem volt nagyon mit, csak bent nálunk.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
robogos10
senior tag
válasz philoxenia #32247 üzenetére
hát nem
-
robogos10
senior tag
szétkaptam és valóban nincs benne hangszóró
-
-
eszakas
senior tag
válasz robogos10 #32238 üzenetére
Ami monitorral én találkoztam ahhoz külön béták kellett a hangszóróhoz. Nézd meg nincs e táp bemenet az erősitő részéhez a monitor bemenetek között.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz robogos10 #32232 üzenetére
Most nem azért, de a hozzá járó hangszórók is megvannak? Mert nélkülük tekergetheted a hangerőt
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
-
F e Z o
veterán
válasz robogos10 #32229 üzenetére
Szerintem a zenék ratyik, s azért nem szól, próbáld meg mondjuk Metallica-val van-e hang...
Egy asztali sztereó hangsugárzó nem egy nagy tétel, s biztos jobban szól, mit a monitorba integrált. Az enyémben is van valami hangkeltő, de még csak eszembe se jutna kipróbálni...
H2O über alles!
-
robogos10
senior tag
ugyan ez.. szerintem kakukk a monitor hang része
-
-
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
Vga-s kérdésben esetleg?
Jelenleg 1 Fx 6300-am van
mellette 1 gtx 750ti
Melyiket ajánlanátok helyette?
280+ vagy GTX770?
Holnap mennék is valamelyikért -
robogos10
senior tag
Sziasztok
Nem igazán vagyok otthol a monitor/hdmi dolgokban!
Létezik olyan HDMI kábel ami csak képet tud át küldeni de hangot nem?
Monitoromon nem jön hang minden jó elvileg de hang nuku....
Lehet ez kábel hiba? -
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
Olvastátok a 2080 & 2080Ti és most a Radeon VII teszteket és az utána lévő posztokat? Elég mulatságos, jókat nevetek rajtuk, megy az adok-kapok... Techpowerup-on olvasom el mindig először a teszteket, nekem az hitelesebb, főleg, mivel egy vagon játékkal tesztelnek...
H2O über alles!
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
Netezős kis laposra mit ajánlanátok? win7 win10?
Dell
i3 4010U 1,7GHZ
4gb ddr3 1600mhz
vga Nvidia Gforce 840Mram 8gb van benne de valamiért csak az egyik slotot látja azért van csak 4gb
Teljesen átlagosan használja... Néha photosoppol es azokat a képeket tölti fel esetleg filmet néz rajta a gyerek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest