Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #30695 üzenetére
Az ritka móka, jellemzően külön kapacitív sáv van csak. Esetleg CAT strapafon
Mire kell figyelni..Snapdragon SOC, sok mag sok MHz, lehetőleg minél újabb, hogy ne fogyasszon/melegedjen (425/35 pl. alsó szegmensben), 2GB RAM minimum, IPS kijelző, nagy aksi (3000/+mAh). Hazai gari..az eustock pl. itthon a Wayteqnél.
Stock droid vagy nem agyoncsicsázott ROM, felesleges erőforráspazarlás elkerülése érdekében..B20 támogatás (hazai 4G alapja)..sok ROM mellé legyen mSD bővíthetőség is, minden tárhely betelik egyszer..más hirtelen nem jut eszembe. De, ujjlenyomat olvasó kell..az megkönnyíti a használatot rendesen
A 4X ilyen kritériumok mellett nagyon jó ajánlat, 20nak épp a duplája viszont :S[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #30696 üzenetére
Óóó, pedig próbáltam volna támogatni a magyar gazdaságot. A navijával eddig jól megvoltam, ezért is jött az ötlet.
Nem akarok elköteleződni, ha nem muszáj. Most még a Mátrix-ot nyomom, amíg lehet.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #30693 üzenetére
Nem ismerem őket telefon szinten, erős passz. A Xiaomik viszont korrektek árhoz mérten, azt nyugodt szívvel ajánlom.
4.6 egész pontosan, ennyi a Z5C, az L735 volt 4.7, amit megszoktam. Ha fontos az 1 kezes felhasználás, kb. itt a határ, amíg ki nem hoznak valami borderless 5" variánst..nem sietik el sajnos :S
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #30688 üzenetére
Én sem teljesen bírtam kibékülni a Note 4 méretével, de a vas és az üzemidő nagyrészt kárpótol.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Cheesy
őstag
válasz Vigneau #30684 üzenetére
Akkor viszont ez most egy igen jó vétel, igaz 40k: Xiaomi Redmi 4X 3GB/32GB Dual SIM
Én a 3S-t használom már tavaly december eleje óta, elég aktívan, a játékon kívül több mindenre. Hibátlan.
A páromnak vettem 3 hete egy ilyen 4X 3/32-es telefont. Ugyanaz mint a 3S, csak erősebb a proci.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
-
Vigneau
félisten
Belépő szintű (20-30k) körül milyen jó alternatívák vannak okosteló vonalon? A Navon jó ezen a téren?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz F e Z o #30680 üzenetére
Nem kell próbálkozni, vannak kész BIOSok itt, több G31 lappal is jók voltak..
Q6600 felejtős, nem VRM barát, a 8x00ek kevés L2vel bírnak, a 9xx0 drága.
Olcsó megoldás lehet pl. egy L5408, az 333MHz OCval szépen megy velük.
Ha nem akarsz szórakozni ezzel, L54x0/E54x0 frekiigénytől függően jó lesz.
Mindegyikben 12MB L2, 50/80W TDP, ezekbe a lowcost lapokba hibátlanok. -
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #30677 üzenetére
Igen, valószínűleg egy pici tartály beiktatása lesz az egyedüli megoldás hosszú távon. Még jó, hogy nem építettem be, csak kívül tesztelgettem.
Viszont az is biztos, hogy a merítős feltöltés nem jó alternatíva, két napra megint leállt a szivattyú. Így marad a fecskendős módszer.
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #30676 üzenetére
Nálam tartállyal mini körön elég sokat ment, s nem szörcsögött....
S775 upgrade kell havernak, most egy E3200 proci van benne, 1gb 800-as rammal, integrált GMA3100 videókarival 2*2gb 800-as ram, illetve egy ssd-t már kapott a rendszer, procin agyalok, hogy elég egy erős kétmagos E8400 vagy kell mindenféleképpen egy quad? Böngészés, youtube, filmnézés, skype megy 1366*768-as felbontáson. Dedikált vga szerintem kihagyható, ugyanis játék nem lesz.
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #30675 üzenetére
Eddig gond nélkül megy a Telekomos router a Telenoros simmel. Legalább tudom kímélni picit az új routert.
Közben összeraktam próbajelleggel otthon a Silent Loop-ot. 1 nap után szörcsögni kezd, továbbra sem tudom teljesen lelégteleníteni.
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #30674 üzenetére
Elég sokan átjöttünk mi is a Telenorhoz. Kicsit durva volt, hogy 7 GB-ra fizettem 4300Ft-ot. Itt meg 3991 az 50GB + 20:00-tól 08:00-ig éjszkai 100GB. A T logó csak reklámjelleggel van szerintem a routeren, így valószínűleg független, bár az enyémet nem próbáltam.
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
Hülye kérdés lesz...
Ma dobbantottam a hűség lejárta után a Telekomtól és bő 6 év után átálltam Telenoros mobilnetre. Azonban megmaradt a Telekomos Huawei E5377T routerem, persze kaptam a Telenortól is egy Huawei E5577S routert, ami szépen működik.
A lemondás miatt a Telekomos simem már nem él. Elvileg a 1414-en a 3. majd 6. menüponttal lehetne telefonon keresztül függetleníteni a routert az ügyfeles szerint. De gondoltam egyet...
Próbából beletettem a Telenoros simet az E5377T-be és működik vele. Bár bekapcsoláskor a T logo még látszik, azonban mikor már üzemel, simán TelenorH jelenik meg a kijelzőn. Ezek szerint alapból független lenne, vagy csak bekajálta a Telenoros simet és a T logo alapján még Telekomos? Bár laikusként azt mondanám, hogy ezt már nem kell függetleníteni.
Vélemények?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz F e Z o #30671 üzenetére
Nem munkanapot írnak. "8 napon belül"
Közben találtam egy ilyen oldalt.
Itt azt írják:
A határidő-számítás logikája mindhárom kódexnél azonos:
- A napokban számított határidő esetén a határidő kezdetére okot adó cselekmény (pl. a kézbesítés) nem számít bele a határidőbe, így annak kezdő napja a következő nap.
- A munkanapokban számított határidő korábban a Ket.-re volt jellemző, mára azonban a Ket. határidő-számítási rendszere "visszállt" a napokban számított határidőre. A munkanapokban számított határidő ugyanakkor nem tűnt el teljesen a hatályos eljárási szabályokból, ráadásul előfordulhat, hogy bizonyos ügyekben a korábban hatályban volt jogszabályok alapján - így munkanapokban - kell kiszámítani valamilyen határidőt.
- A hónapokban vagy években megállapított határidő azon a napon jár le, amely számánál fogva a kezdőnapnak megfelel, ha pedig ez a nap a lejárat hónapjában hiányzik, a hónap utolsó napján.Közös szabály, hogy ha a határidő utolsó napja munkaszüneti napra esik, a határidő csak az azt követő legközelebbi munkanapon jár le.
Akkor ma még időben vagyok a hétfőn átvett levéllel.
Mercu: oda nem megyek az tuti.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha egy hivatalos papírra 8 napon belül kell válaszolni írásban, akkor az azt jelenti ha múlt hétfőn vettem át még ma feladhatom a választ postán?
Továbbá számít ilyenkor a nyilatkozat aláírásán a dátum vagy a postai feladást nézik?⭐ Stella
-
Vigneau
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #30664 üzenetére
Semmi konkrét, a modera topicban botlottam bele (épp valami töltést reklamáltak) , eszerint nagyjából autentikus a topic/tartalom?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Főni ezt olvassátok?
-
smiti
veterán
válasz philoxenia #30659 üzenetére
A rózsaszín mi?
F e Z o- Az a baj, hogy nem tudom elviselni az agybadugós szarokat.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Egy kis közvélemény kutatás. Ki milyen fejhallgatót használ? Vagy mit ajánlana legfőképpen tabletes filmnézéshez? Nem gamer.... A fejhallgatós totyikot meg inkább hanyagoljuk. Ott már jártam.
-
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
No, ez az én formám. Ma valami csoda folytán kaptam 1m 10/13-as csövet a ceglédi Gazdaboltban - pedig többször is megnézem ott és sosem találtam. Állításuk szerint azonban mindig szokott lenni... Legalább lesz mit összevetnem FeZo csövével - és lesz tartalékom is egyben.
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #30650 üzenetére
Jaaaj...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
smiti
veterán
Találtam gyári megoldást. [link] Mondjuk elég durva, hogy a ~ 5k a legolcsóbb megoldás, de elmegy közel 20k-ig.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #30640 üzenetére
Áhh..ennek nulla a gányfaktora, nem jó
-
smiti
veterán
Röviden tömören, tényleg fax@ kis kártya ez a 1060 Stabil, csendes elegendően gyors és mindezek mellett nem egy kazán. a
De miután beraktam jutott eszembe egyből, hogy miért is nem akartam ilyen böszme nagy kártyát. Ez a köcsög is lóg.
Ki kell még találni, hogy mivel támasszam alá, vagy hogy lógassam be.
-
smiti
veterán
Rambazár-ra gondolsz? Bár eredetileg nem ezen a néven volt fent, de az nem ugrik most be. Lehet Vigi emlékszik...
Mód.: Elkéstem.😂
[ Szerkesztve ]
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy ide írom, de régi motorosok vagytok itt a PH!-n.
Volt egy tag aki az aprón kifejezetten Rambusokkal kereskedett. Emlékeztek a nick nevére?
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
smiti
veterán
Holnap mehetek Pestre visszavinni a GTX 970-et. Ez lesz helyette: [link]
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vannak golyói a srácnak. Épp visszaért a drónnal mielőtt lemerült volna.
A videó, ami lett a repülésből.⭐ Stella
-
F e Z o
veterán
Nekem simán cserélték a kártyámat a szervízben, amit hétfőn hoztam el. Persze, rendesen átnéztem, minden csavart, nehogy valami gond legyen. Bár garimatrica ezen a kártyán sem volt. 9 hónapos kártya, már 2x volt cserélve, de a lényeg, hogy a gari újraindult, ismét 3 év.
H2O über alles!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nehéz a hadi tudósítók élete. Még egy légi bemutatón is érhetik őket "meglepetések".
⭐ Stella
-
F e Z o
veterán
válasz philoxenia #30611 üzenetére
Nekem ez a lényeg :
"Viszont amennyiben mégis vásárolsz az AQUA-nál biztos lehetsz abban, hogy:
A hibás terméket megjavítják, vagy cserélik, ha javíthatatlan;
Ha cserélni sem tudják, mert már kifutott a termék, az eredeti árát jóváírják számodra és lehetőséged van újat vásárolni, ez esetben az új termékre ismét van 2-3 év gari;
A sok web shoppal szemben nekik van saját servizük, személyes ügyfélszolgálatuk és boltjuk;
Nem valószínű, hogy becsődülnek és vagy felszívódnak a termékeddel."H2O über alles!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
smiti
veterán
Én is megkaptam az utolsó választ is a kérdésemre, legalább nem szürkeimportos a kártyám amit eredetileg vettem.
Csak akkor miért nem küldték a hivatalos márkaszervízbe hanem valami dzsunka kókler helyre???
-
F e Z o
veterán
Ma rohangáltam a városban, mint a mérgezett egér, s a telefonom le volt halkítva. Kerestek 2 különböző 20-as telefonszámról, amit ugyan próbáltam visszahívni, de kinyomták vagy éppen nem vették fel. Az Aqua Computer volt, mint most kiderült, kicserélték a kártyám. Alaposan átnézem átvételkor, tanulva Smiti esetéből.
H2O über alles!
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #30605 üzenetére
Nem tudom mennyire olvastál vissza, Itt írtam a gyerek GTX 970 gariztatásáról.
Nem igazán hagyott nyugodni a dolog, elkezdtem levelezni az Asus Magyarországgal.
Nem terhelnék senkit a teljes levelezéssel, csak kiemelnék egy két lényeges infót belőle. Ha nem lesz majd érdemi előre lépés lehet máshol is olvasható lesz majd a story.A nekik írt levelembe mellékletként csatoltam azt a papírt, amit kaptam az ipontól az ügyintézés lezártáról.
Egy két kiemelt részlet :" Az a helyzet, hogy sem a szériaszám, sem az RMA szám alapján nem tudtuk beazonosítani a kártyát, és a szervíz infóban sem látjuk, hogy a készülék járt volna a szakszervízünkben. Maga az RMA szám is gyanús, lévén annak vagy "HUB" , vagy "CZA" előtaggal kellene rendelkeznie. Mindkét előtaggal megvizsgáltuk, de egyikre sem volt találat. Az új szériaszám valóban egy korábban szétszerelt kártyát takar, mely még 2016 februárjában került a szervízünkbe. "
Vajon hol volt azóta, s miért adták ki nekem?
" Szervizünk egyébként a javítás után, tehát amikor visszakapja a javított terméket, egy szervízlapot is átad, amin feltűnteti a tapasztalt hibát, valamint hogy azt miképpen orvosolták. Ennek hiánya fokozottan kétkedésre ad okot. "
" Azt azért jelezném, hogy jelen esetben nem tudni, hogy a kereskedő hová küldte az eszközt, csak annyi bizonyos, hogy a rendszerünkben nincs adat arról, hogy az járt volna a szervízünkben Csehországban. "
" Kifogása egyébként a leírtak alapján abszolút jogos."
(#30606) F e Z o - Kora délután még volt egy levelem, arra még nem érkezett válasz, gondolom az is úgy jön majd mint a ma reggeli első.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Hűha, kezd egyre érdekesebb történet lenni ez a garis ügy.
-
F e Z o
veterán
Ez lenne a dolguk. Egyébként én attól függetlenül, hogy most Poseidon karim van - ami másodjára van már szervízben ventihiba miatt -, nem nagyon csipázom az Asus dolgokat, szerintem túl van hypolva az egész. Most is ph alaplap tesztben az Asrock szerintem jobb felszereltségű, mégis az Asus az ajánlott... Lassan már nem is olvasok itt ph-n teszteket...
Akinek van Originen Battlefront-ja, s nincs meg a Season Pass, az most hozzácsaphatja ingyen, mert On the house van ez a kiegészítő.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest