Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vigneau #32399 üzenetére
Egyik ismerős felújította a szobáját. Kihúzott mindent, elpakolta a cuccokat.
Pár nappal később visszarakta a PC-t a helyére, bedugta és a táp abban a pillanatban elfüstölt.Az a baj ezekkel a kondikat tartalmazó eszközökkel, hogy kiszáradnak a kondik majd ennek hatására felpúposodnak. Megváltoznak a jellemzőik és a táp nem tud megfelelően működni miattuk. Enyhébb eset, hogy nem indul a gép. Durvább, amikor lefüstöl a táp saját magától.
Van/lesz egy eladó FSP 400W-os tápom (asszem 400-as), csak rá kéne vennem magam, hogy kiszedjem a régi gépből.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Vigneau
félisten
Pénteken lekapcsoltam a gépet, ma meg el se indult. Se kép, se hang, még a kihúzott csatlakozókat rövidre zárva sem indult el a gép. Utána meg 3-5x próbálkozásra végül elindult, de nem talált rendszert. BIOS-ba belépve nem látta az SSD-t. A csatlakozókat többször kihúztam, bedugtam. Utána a BIOS újra látta az SSD-t. Mi a bánat történt? Eloxidálódott volna a SATA/tápcsatlakozó?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
Nagyon szép kerek 10 nap alatt érkezett vissza az emaghoz a hangkártyám. Rossz előérzetem van.
-
smiti
veterán
Jól indul a reggel. Eljött az első Emag-os gariztatásom ideje. Ma reggel a hangkártyám örvendeztetett meg azzal, hogy nem szól csak a baloldali hangfal.
Kíváncsi leszek meddig tart majd és hogyan zárul. -
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #32373 üzenetére
Ha már W10: van valami okosságlista a praktikus beallitasokrol , mit hol hogyan kell beállítani, hogy ne friisitsen magától, minél kevesebbet kíváncsiskodjon és esetleg pár ajánlott program?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #32365 üzenetére
Néha szoktam vele találkozni. De "nagyon" néha...
-
smiti
veterán
válasz philoxenia #32363 üzenetére
Ahammmm, van egy rahedli közös ismerősöm a Te ismerősöddel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Most nézem, kontakt : Szabó Gábor, hacsak nincs névazonosság iskolatársam volt anno....
Na Ő nagy kerékpáros volt már akkor is....[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
F e Z o
veterán
Adott egy eredeti windows 10 retail verzió, beregelve a microsoft fiókomhoz. A windowson belépési jelszó. Mostanában az új windowsnál (azt hiszem 1903) az energiagazdálkodás szarakodott vga-nál. Így leszedtem az afterburnert, az nv szoftvereket, majd indítottam egy display driver uninstaller safe módban, azonban, mikor belépnék a windows-ba kéri a jelszót, beütöm neki, s azt írja téves jelszó... Ötlet? Helyreállítási pendrive? Nincs kedvem újrahúzni a gépet....
H2O über alles!
-
-
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Kell lennie megfelelő beállításnak pedig..ahol bekapcsolt AHCi mellett látod az adattárolókat és a SMARTot is lehet macerálni. Ha nincs, esetleg keresd meg eszközkezelőben a SATA vezérlőt/eszközt és a beállítások közt keress olyat, hogy biztonságos eltávolítás, aztán offold le. Egyéb út ezen kívül csak registryn át van,
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem nagy cucc egy normál kondit kicserélni rajta.
Amúgy ha javasolhatom ne csak azt cseréltesd ki amelyik púpos hanem az összeset a CPU körül levő tápkörön. Előbb-utóbb mind fel fog púposodni.Én is megcsináltam ezt egy barebone 775-ös gépen, 1-2 évig jó volt utána még.
⭐ Stella
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Van valakinek olyan ismerőse, aki kicserélne egy kondit alaplapon? Egy Dell OptiPlex 780 775-ös gépet kellene visszahozni.
-
robogos10
senior tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
Másik kérdésem hogy ez vajon itt azt kapom ami a képen van?
Marha olcsónak tűnik!! -
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #32317 üzenetére
De az.
Ettől függetlenül nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
-
addikt
Boldog Névnapot!
nofene
-
Mercutio_
félisten
válasz philoxenia #32317 üzenetére
MittuDomain
-
Sdi
addikt
Isten éltessen Főni
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Cheesy
őstag
Isten éltesse a Vincénket!
www.vakbelmutet.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sok boldog Viginapot!
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
Boldogot Vigi!
-
Cheesy
őstag
válasz philoxenia #32310 üzenetére
Mit látsz Laca?
A táp egy kissé overkill lesz, de az már megvan egy ideje: Corsair HX Platinum 1000 W
Gondolom nem lesz neki nagy kihívás életben tartani ezt a konfigot, a ventije sem fog sokat forogni, a VGA is félpasszív.www.vakbelmutet.hu
-
F e Z o
veterán
válasz philoxenia #32310 üzenetére
Az lehetséges, hogy maradt a régi...
Bár én húznám ki 1 évig úgy, hogy nem piszkálok bele a gépbe...
mod.: Az a két hét nem sok egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Cheesy
őstag
2013 után épül a következő gép... tegnap meg is rendeltem.
MSI GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 Gaming X PCIE
ASROCK B365 Pro4
NANOXIA Deep Silence 3 fekete
CRYORIG H7 Plus
Intel Core i5-9400F
16GB 3000MHz DDR4 RAM G.Skill Aegis CL16 (2x8GB)
250GB Samsung 970 EVO M.2 SSDSikerült úgy összeválogatni, hogy kb. 2 hét mire érkeznek az alkatrészek
www.vakbelmutet.hu
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz F e Z o #32298 üzenetére
Belédvágtam az ideget? Nem kötelező, csak ha úgy érzed, ficereghet idővel. Ha pl. egy falikonzolról van szó, amin sokat mozgatod a monitort, jobb a tuti. Mondjuk én ilyen téren túl szoktam aggódni, anno költözéskor otthagytam a konzolt, mert telenyomtam hilti ragasztóval is a lukat, aztán nem bírtam kitekerni a csavart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest