Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
philoxenia #31786 üzenetére
Bahh
-
F e Z o
veterán
válasz
Vigneau #31781 üzenetére
Kipróbáltad, Neked nem jött be. Ne rossz dolog egyébként. Az új beosztást nekem is szoknom kell, kicsit sokrétűre lettem tervezve, s próbálok megfelelni mindig, ráadásul a sok melóval a munkaidő is telik.
mod.: Éppen ma néztem, hogy valami lehet bányászat terén, mert az eddig 300k-s 1080Ti-k becsúsztak 200k alá.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #31765 üzenetére
Köszönöm szépen! De nem kívánom visszapörgetni ezt az időszakot...
-
Speed®
titán
válasz
philoxenia #31758 üzenetére
Hülyén nézett volna ki a motorháztetőn
-
Vigneau
félisten
Szolnokon van valakinek SD kártya USB adaptere?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #31747 üzenetére
Láttam hogy írtad.
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
Keresztkérdés. Haver laptopja bios-ban látja a dvd-t, windows alatt nem, viszont a lemezt felpörgeti, tehát áramot kap. Mióta megvan a laptop, azt mondja Ő nem használta a dvd-t. Mi lehet a gond?
-
-
Samtya
senior tag
Heyya!
A mai F1 futamnak két haszna volt. Az egyik, hogy Vettel visszavette a vezetést, de a fontosabb, hogy megtaláltam a játék zenéjét.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #31736 üzenetére
Az is szép idő, meg kell hagyni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Vigneau #31735 üzenetére
Az csak a házasságunk következménye volt....
Előző év augusztus 19. este a manapság divatos, bár nem hivatalos dátum. Azaz harminckét év, kilenc hónap, tizenkilenc nap.
Akkor volt Szolnokon az első tűzijáték aug. 20 alkalmából. Bár utólag nem tudom, nem-e minket ünnepeltek....[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #31695 üzenetére
Csernobil óta dúl a Szerelem? Nem semmi!
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #31733 üzenetére
Akkor picit feljebb nézelődnék..70 körül dVGAs i5 SFFek is vannak Lenovok közt pl. dVGA nélkül tuti van olcsóbb variáns is, ha nem kell, az ára mehet dupla RAMra és SSDre pl.
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #31731 üzenetére
Elég erős ára van a kiépítéshez képest
Bár ha ragaszkodsz a Cetelemhez meg a garihoz, az többnyire magával hozza ezt a kedvezőtlen együttállást.
-
Bjørgersson
félisten
Szülőknek néztem ki ezt a kis gépet itthonra netezni, Office-ra, YouTube-ra, Skype-ra, teljesen alap dolgokra. Ennyi pénzért szerintetek kapni valahol jobbat? Szempont, hogy lehessen Cetelem áruhitelre venni.
-
Speed®
titán
válasz
Vigneau #31726 üzenetére
Nálam volt Mine2, nem nagy durranás sajnos, a toppos dualtowerektől alaposan elmarad, kisebb méretben is van jobb (nem véletlenül szereztem Megahalemset pl., de házon belül az Ashura is elveri lazán). Ha tower, a jelenlegi procid sem igényel ilyesmit szvsz.
i3-8350K..érdekes egy proci. IPCben szokás szerint erős, de csak 4 mag, árában meg ott vannak a 6/12 Ryzenek (1600/X/2600) alig kisebb tempóval ilyen téren, de sokkal jövőbiztosabb multithread tempóval. Én sokat nem agyalnék, ha platformváltásra adnám a fejem..(mondjuk nem fenyeget a veszély, elvagyok bőven a kimaxolt 1155el, amíg meg nem murdel).
-
smiti
veterán
Akkor lehet én is jobban járok, ha a gari letelte előtt elpasszolom a játék vizet?
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #31725 üzenetére
Milyen igaz, az eleve lejtős.
Tény, azzal a toronnyal és a radiátor elűnése után az eredeti irányba állított ventikkel újra hűvösebb lenne a VGA-m is. Az AM4 valóban érdekes lehet még a jövőben, ha az i3-8350K-val van valami pariban. Még a bq! SL 240-hez is kaptam AM4 lefogatót... Szóval így elsőre nem is hangzik rosszul az a kis hűtő.
No, azt hiszem, ezentúl elég lesz, ha csak engem ver ki a víz. Legalább elmondhatom magamról, hogy volt ilyenem is.
Régebben volt egy Scythe Mine-om, egy időben még az utódját próbáltam volna ki szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
titán
válasz
Vigneau #31722 üzenetére
Xigmatek Aquila kell neked, az adja a dőlésszöget..vagy egy bejlag a mostani alá
Vagy egy értelmes léghűtés..nem olyan forró az a 4670K így relid után
Ha necces a Kama Cross, ott van egy AXP-200..annál nincs jobb LP topflow kb.
Bótbul meg ID-Cooling IS-60..de az gyengébb.Amúgy nem feltétlenül ragaszkodnék a topflowhoz, ha a lap nem igényli, a házad szellőzése ugye nem valami erős..egy irányított tower jobb lehet ilyen szempontból. Nem kell batár feltétlenül, már egy Pure Rock / Ben Nevis kategória is elég..esetleg ha AM4 felé is kacsingatnál később, írjál privit, hátha van valamim a számodra a polcon
(Tt Contac Silent 12)
ps: van sok garis AIOm is, de asszem mostanában nem érdekel ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #31711 üzenetére
Arra gondolok én is. Csináltam már mindenfélét. Átmozgattam a rendszert többször is - ekkor tűnt fel a 30°-os trükk is. Leeresztettem és újratöltöttem, de nem múlt el a sercegés. A szivattyú pedig az első jelenség - azaz 1 hét - óta maxon megy. Arra számítottam, hogy a 65%-os tekerés nem hajtotta ki belőle a buborékot, de a 100% sem segít. Érlelődik a gondolat, hogy visszatérek a léghűtésre...
-
F e Z o
veterán
Radiból sosem elég, meg egyébként is régi álmom volt egy Mo-Ra, 15k-ért van egy aprón, le is csaptam rá.
-
smiti
veterán
Valakinek nincs elfekvőben CS- Source kulcsa?
-
Vigneau
félisten
Nincs valakinek elfekvőben Samsung Wave Y Young-hoz hátlapja, vagy forrása Szolnok körzetében?
-
F e Z o
veterán
válasz
Vigneau #31700 üzenetére
Ki hagyott ott cetlit? Rendőrség vagy közteresek?
(#31697) smiti : Logitech G15 rev 2 van most, előtte rev1 volt, meg lehet szokni. Egyébként pedig jópénzért csinálnak Neked arra a billentyűzetre is magyar ékezetet itthoni modderek, igaz elég borsos áron.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!
- 5 db PS játék eladó ár alatt!
- LENOVO Ryzen 5 alapgép olcsón eladó! (16gb ddr4 - ssd+hdd - Wifi - Bluetooth)
- HIBÁS Radeon Instinct MI8
- LG SN8Y 3.1.2 Dolby Atmos hangprojektor + LG SPK8-S wireless hátsó hangszórószett, 580W!!!!
- Gigabyte B75M-D3H (1. PCIe hibás) + i3-2100 + 4GB
- PS5 Black Cover (fekete) telejsen újszerű hibátlan állapotban!